Hej jag älskar det här klippet om ni inte tittar är ni dumma


I feel fantastic

Hola.

Imorgon bär det av till Skåne. Fina fina Skåne och Åhus. Jag kan knappt bärga mig tills jag får ligga på sandstranden och gräva ner mina fötter i den varma sanden. Jag och Elina kommer vara fantastiska där nere.


7 timmar

Hej, jag jobbar hela dagarna.

Jag sitter just nu med två LoveFilmer i handen samtidigt som jag sjunger med till Des'ree's KIssing you. Och nej, ni vill antagligen inte höra hur det låter men fy satan vad fin den är.
Ifrån Romeo+Juliet filmen såklart, haha.
De två filmerna jag håller i är även de en glädje. Napoleon Dynamite och Frukost på Tiffany's. De ska ses i Skåne tror jag. Dit åker jag på torsdag morgon, löööövley.

Idag har jag jobbat och tack gode gud slipper jag sitta vid kassan hela tiden. Har fått plocka varor, gjort inleveranser och åkt i en godshiss som lät roligt. Makes a lot sense..

Resten av dagen har gått åt till att göra det man aldrig tröttnar på. Nämligen att göra Scrubs-citat tillsammans med Jonatan. (Samt Elliot's I told you so dance. Jag äger på den, nån som vet vilken jag menar? :D)
Sen har jag sprungit utomhus utan skor och skrattat som en galning. 
Nu saknas bara lite Ben&Jerry glass, en film och sovmorgon. Men det får tyvärr vänta .
På tal om film, Little black book/Alla hans ex som gick på tv för någon dag sen, var det någon som såg den?
Satan var bra den var!
Är helt kär i Brittany Murphy, man blir alltid lika glad av att se hennes filmer.

Nu ska jag packa, seeeee ya!


Fin:)

En sjukt bra låt med N.E.R.D. Älskar scenerna på skateboardrampen.

Maybe.



Are you a p.i.m.p?

Idag var jag i Täby centum och fixade min nya mobil tillsammans med pappa. Härligt härligt.
Köpte även lite sommarkläder så nu slipper jag springa runt i svarta saker hela tiden.
När vi satt och fikade träffade vi Gabys mamma Nina och hennes väninna som bor i Israel. Vi pratade om resan och hur kul det skulle bli att få åka och träffa Gaby. Väninnan (som får heta Väninnan då jag inte minns vad hon heter) sa att vi gärna fick komma och äta middag hos henne, haha. Hon var jättetrevlig och verkade hur gullig som helst.

Sen pratade vi om Reggaefestivalen vi ska åka till under tre dagar i Kineret. (Där alla blir fulla och röker på HAHA, så här med ska jag kalla den Crackaefestivalen)
Tre stekheta dagar i tält. Jag tänker så här: Okej, tält i kalla Sverige med äcklig sovsäck kanske inte är samma sak som tält i varma Israel utan sovsäck, på en strand till på köpet. 
Sen att det kanske finns typ livsfarliga, galna köttätande exotiska insekter där istället för myggor och myror har ju jag ingen aning om. Det kanske är bäst om jag kollar upp det.
...Eller inte!



Så här gick det till när Elinas mamma fick reda på att vi skulle på festival :D

Jag, mamma, Carina och Elina sitter i bilen från sthlm. Kära Elina hade ett tag övervägt hur hon skulle berätta för lilla mamma att hon skulle på en festival i ett land fjärran öst. Men Elina behövde faktiskt inte röra ett finger när det väl kom till kritan.

Mamma: ...Ja och hur ska det gå på den där reggeafestivalen då! Hohoho.
Jag håller andan, försöker hålla mig för skratt och tittar på Elina i backspegeln.
Jag ser hur hon stelnar till smått chockad och sjunker ner lite i sätet. Någon som ser ännu mer chockad ut är mamma Carina som tittar stint på sin nedhasade dotter som hastigt hämtar sig och sträcker på sig.

Elina: Eh, ja, den lilla detaljen har jag inte hunnit berätta om än...

Det var kuuuul :D

Som tur var tog Carina det hela väldigt bra och allt redde ut sig. Men att folk blir höga där kanske vi ska bespara henne att få reda på. Hahaha, men annars hoppas jag att jag är med när Elina tvingas berätta det. Själv behöver jag inte oroa mig för det, det är redan avklarat med mina parents :P

Men faktiskt, kära vuxna och föräldrar: Jag, Elina och Gaby kommer då inte ge oss på de där drogerna. Så, nu var det utrett :D

Kineret. Naaaaajs.





Jag är lika glad som alla andra att det är midsommar idag.

Idag är det midsommar. En ursäkt för oss svennar att dricka oss fulla, äta tills vi spricker och dansa töntigt runt en pinne täckt av löv och blommor. Fast jag är ju faktiskt en fenne. Så tack och lov hör jag inte riktig dit. Bra.
Nu ska jag göra en sallad och sen hoppas på att jag och Elina kan hinna smita iväg på en picknick på fotbollsplan ett tag. Önska mig lycka till och glad midsommar på er alla.


Stop messing with my head!

Min högra handled är härmed förklarad avliden. Orsak: För mycket tennis och servar.
*Kör en Simon* And I like it!
Haha. 
Idag är det dock sista dagen :(

Igår var jag, pappa och Jonatan i Norrtälje och fikade. Jag och Jonatan hade slagit vad om en grej på tennisen så han skulle bjuda mig på en milkshake/smoothie. Men, det fanns inte en enda nånstans, så vi tog en latte och bulle. (Finns det något fulare ord än bulle?)

Sen var det till att handla på Flygfyren. Där träffade vi Emma som berättade att hon hade träffat några kändisar där när hon jobbade. Cooolt :P
Sen hittade jag min själsfrände. Eller nej, jag hittade två. Det kommer vara vi tre för evigt. Jag, Ben och Jerry. Mmmm. Så fort jag tog den ljuvliga lilla burken i min hand kände jag att jag var hemma. Så resten av kvällen satt jag och tittade på fotboll, skrek mig så hes att halsen sved och tröståt glass.
Undefär samtidigt fick jag ett samtal från Elinas mobil och nu ska jag tydligen med henne till Riala med några nerds på fredag.
Så länge jag slipper båten de snackade om så ska det nog gå bra! xD


I'm sick of all the rules

I söndags efter fotograferingen åkte jag och mamma till mormor i Jakan och hämtade bilen. En härlig känsla spred sig i kroppen när jag såg den här skönheten på ett bord.


 

Äkta Ray Ban.
- Ta dem, sa mormor. Vilken ni kan ge er fan på att jag gjorde!

"Jag är bäst på att vara bäst på ingenting"

Oj, ingen vidare uppdatering sen skolavslutningen. Bara ett ruttet litet ett från i söndags, haha.
Men ja, jag kan ju säga att det har hänt ootroligt mycket.

Torsdags: Gick ut tvåan!!! Vilken lättnad. Nu är det bara trean kvar. Och jag kunde inte vara mer rädd.
Gick till Cafe Landkrabban med mina älskade klasskamrater. På kvällen bar det av till parken tillsammans med David, Erik och Ibbe. Träffade massa härligt folk och hade jättetrevligt. Men var tvungen att gå hem vid elva för skulle jobba på fredagen.
Lördags: Var i sthlm med Elina och kollade Sverige-Spanien i spöregn. Men känslan av att stå och glädjeskrika med massa andra svenska fans när vi gjorde mål gjorde att man glömde regnet några sekunder. Dock blev glädjen inte långvarig och vi alla vet ju varför...
Söndags: Åkte in till sthlm igen tillsammans med Elina, hennes mamma och mamma för fotografering. The Studio på Stureplan var en höjdare. Blev sminkade och fotograferade helt gratis. Det enda som kostade var att köpa korten och ja, det blev ju lite pengar haha. Det var skitroligt och man kände sig verkligen som en riktig modell, haha. Var så trött och hungrig efter att benen vikte sig under mig så det blev en ceasarsallad på Kungsträdgården.
Måndag/Idag: Tennis, tennis, tennis. Jag blir glad, lycklig och förbannad av tennis. Jag blir förbannad när jag inte får till det jäkla slaget. Jag blir glad när jag får ett perfekt slag. Jag blir lycklig när jag vinner en boll, eller ännu bättre, en match. Hur som helst ger det en en sjujäkla kick.


Mihi så här fin var jag idag :P
 

Stördo

Bläää jag blir störd varje gång jag ser inlägget under det här. Det  har varit där alldeles för länge. Men jag har inte haft tid att uppdatera... Har haft en skitrolig och händelserik helg!! :D Får skriva om allt senare idag eftersom att det är dags att sleepa nu.

Good night.

HAHAHA

Alltså jag kan inte fatta att jag suttit i typ en timme och skrivit om lämlar.  De är så jäkla fult så jag sitter ärligt och garvar för mig själv. Jag har, i mitt huvud, lyckats utveckla en superlämmel. Och lyssna på det här!!!

När populationstrycket blir för högt, ger stora antal av lämlar sig ut på så kallade lämmeltåg, och enligt myten begår lämlarna massjälvmord i samband med dessa vandringar.

Jag kan verkligen se de där lämlarna gå i samlad trupp och ta självmord.
Men en sak bara, hur gör dom det? Hoppar ner för en klippa? Sticker en vass pinne i sig? Gnager sönder sig själva?  Shit jag sitter här inne och avlider av skratt.
Simon sa just: Make lämlar not war. 

Tänk er massa såna är små rackare ta massjälvmord.


Bilder från Elins 18-års fest!

























Älska sverige

Fy fan vad bra Sverige ääääär!! Lycka lycka lycka :D Säger som Habbi, nu är det över så nu kan man andas ut, haha. Hanssons mål kan ju ha varit det sköööönaste hahaha.
Fan taggad man är nu. Spanien på lördag, kan bli farligt värre.

Jordgubbar

Idag kom jag hem, var sur, ledsen och stressad. Så ringer mamma och säger att det finns jordgubbar och mjölk i kylen som jag får ta. Härliga mamma som kommer med så härliga nyheter.

Ikväll blir det till att titta på EM och skrika på Sverige. Kommer sitta och bita på naglarna, men jag antar att det är så ska det vara, haha.





Lika som bär

Nu vet jag var Habbi fått sin skönhet ifrån!
Habbis pappa aka Mr. Bootylicious!



Paarty

Sista lektionen för dagen avklarad, hehe. Nu blir det till att gå ner till pizzerian med några.
Wohoo fick just reda på att det, trots sjukdom, blir party hos Elin ikväll :D Feeeest.
Så det blir väl till att äta pizza, åka hem, plugga, fixa sig och sen dra till Elin och umgås med roligt folk.
Haa deeet bra xD


Älskvärt

Jag ber om ursäkt för det tidigare inlägget men jag vad tvungen. Dock inser jag att ni aldrig kommer förstå innebörden och det roliga i det hela. Men whata hell.

Igår kom Elina över till mig. Vi tog en promenad med hunden som slutade med att vi lade oss på asfalten vid lastbilscentralen och pratade. Jag fick svarta fläckar på min vita tröja och ännu mer ont i min nacke/hals men det gjorde inget. Det var så skönt att ligga där med världens bästa Elina och skratta och kunna veta att jag kan berätta vad som helst för henne. Efter ett tag ringde mamma och sa att maten var klar. Världens godaste mat, nämligen kycklingfilé, färskpotatis och haloumi ost.

Sen sov vi hos Elina och vi hade mer ryck än vanligt. Men det ska vi inte gå in på närmare, haha.

Nu ska jag faktiskt plugga och sen blir det dusch, kläder och Elinas moppe till Camp i Rånäs. Ha det bra!



Ha tålamod med mig.

-Nej vad säger du, ska vi dra hem till dig och rövknulla en kaka?
Och med rövknulla menar jag baka.


Åh herregud.


I'm no barbie jane

Jag har just suttit ute på altanen och ätit jordgubbar. Precis som det ska vara. 
Snart är det öppningsmatch, fotbolls EM. I like. Kommer antagligen sitta här hemma med Elina och titta, kuuul.

Och imorgon måste jag plugga, annars är det lite körigt för mig.. Sen kanske jag och Elina tar en sväng förbi Survivor Camp och hälsar på alla mongosar :) Hoppas Elinafina får igång moppen bara, haha.
Och snart fyller Elin 18 år! Då blir det party fan :) Eftersom att vissa inte pallar att dygna all night long sover jag och Sara hos min farmor och farfar efteråt (a)

Nu blir det till att åter gå till min andra flitiga syssla.
Nämligen att göra ingenting. Bye.

Det finns en anledning till varför det heter jobbigt

Arsle, kom just på att jag ska jobba imorgon. Kanske borde sova?

Cory Kennedy's style




It makes me wanna move

Grymt skön jäkla låt. Grymt skön jäkla video. 
Grym jäkla dans vid 2.28.
Nyckelordet är helt enkelt GRYMT.

Fanns ingen videoadress så det får bli en länk


Solöga

Bilderna förklarar nog min dag bäst. Ljuva sommar.
















A bullet in your what?

Sitter i lägenheten med pappa. Vi har just varit på ICA och köpt film, chips och dipp så snart blir det svulla av xD

Dagen började med en take-away latte och en klippning. Blev hemskt nöjd med resultatet, för första gången på länge. Känner mig lite som Peyton i One tree hill när hon har rakt hår, men det är säkert bara jag som tycker det xD Har även färgat håret mörkbrunt och känner mig väldigt bekväm i det så ja :P Lägger in två egobilder så ni får se resultatet, friends.
Tog sedan en sväng till skolan för att fixa ett arbete. Efter det blev jag hämtad av Emma på hennes moppe så bar det av hem till Sara där hon, jag, Emma och Valan försökte sola men efter en kvart gav vi upp, det var alldeles för varmt. 
Cyklade till teatern, gjorde tacos samtidigt som vi rockade loss till våran theme-song Las ketchup song.
Det var avslutning och Pillan började snyfta som vanligt, haha. Fan vad jag kommer sakna allt. Visst vi kommer ses igen i höst men utan Pernilla :( Inte lika skoj alltså. 

Nej nu ska jag titta filmen, byebye. 









I'm waiting on some beautiful boy to save me from my old ways

Imorgon ska jag klippa mig :D Mycket bra, mycket bra. Har gått med uppsatt hår ett jäkligt långt tag nu för det ser ju ut som crap.
Efter det ska jag och Emma hem till Sara och sola och äta glass. Ljuvligt.

Har fixat bort lite rester idag så nu har jag inte såå mycket kvar. Men jag mår fortfarande jättedåligt över matten. Jag pallar inte att Bosse varje gång säger "jag vet att ni behöver hjälp men jag har erbjudit det hela läsåret, det är lite så att ni får skylla er själva". Och jag håller helt med han, det är mitt egna fel att jag inte kommit lika mycket då som jag gör nu. Jag säger inte att det är synd om mig för att han klagar men jag förstod det och tog åt mig de första 5 gångerna. Han behöver inte säga det så jävla anklagande varje gång vi träffas.

Jag mår fan inte bättre efter att ha hört det 50 gånger, det får mig bara att vilja att dränka mig själv och dra med mig han in i döden.


But I don't really like you.

Don't you wanna come with me?
Don't you wanna feel my bones on your bones?
It's only natural
Don't you wanna swim with me?
Don't you wanna feel my skin on your skin?
It's only natural


And on the cold, wet dirt I cry.

Bläääää

Tjolahej.
Idag har dagen handlat om död.
Jag vill döda Bosse för att jag hatar att han alltid kommer med samma gamla jävla visa.
Jag vill döda min själv för att jag inte fattar ett piss.
Jag vill döda alla som gör min irriterad.
För att toppa allt detta skrev jag en dödslista idag.
Sen är jag fascinerad av The Bride i Kill Bill vol 2 när hon sliter ut ögat på blondinen. Och när blondinen dödar Mads med ormen.
Jag känner igen mig i Wednesday Addams.

Jag känner att jag borde sluta nu.

Vila eller festa

Sofie kollar bilder på internet.

Sofie: Alltså är de dumma eller?? Siesta är ju vila inte fest! Det är ju fiesta de menar, det betyder fest. Det står ju siesta på varenda bild typ.
Jag: Haha nej vad pinsamt.
Några minuter senare.
Sofie: Åååh, jag stör mig på det. Siesta 08..... Tsss.
Jag: .... Men jahaaaa! Sofie, det är ju en festival som heter så dumfuck!
Sofie stirrar ut i tomma intet och så ser man att det sakta går upp ett ljus för henne.

Kuuuuuul xD


Tur i oturen?

Klockan ett idag var det meningen att jag skulle till mormor med familjen och fira hennes 75-årsdag. Och så blev det.
Men eftersom att jag varit uppe typ halva natten så var jag inte precis i prima skick. Gick omkring som en rutten gammal zombie, så trött var jag. Härligt nog har mormor en mysig, harmonisk balkong. Den fick bli mitt byte. Jag tog mammas solglasögon och satte mig i en solstol. Helt briljant, nu kunde jag sova utan att någon märkte det! Alla skulle ju tro att jag låg och solade. Jag kände mig som Jordan i Scrubs då hon hade baksmälla (minus baksmällan då) och satt som en döing med sina solbrillor på.
Jag blev dock lite avslöjad då pappa fick ropa på mig tusen gånger innan jag reagerade. Rösten var tvungen att tränga igenom ett tjockt lager dimma först.  
Så där låg jag och sov medan alla gamlingar runt omkring mig åt smörgåstårta och klappade en skruttig gammal hund som mer liknade en grävling.

Det roligaste kan ju ha varit när Hans kom fram till mig och sa:
Hej hej, trevlig att se dig. Hur är det? Du ser fräsh ut.
Jag *förvirrad*: Tack.
Wtf? Hoppla säger jag bara, kanske det inte märktes att jag hade gårdagens smink på mig och såg ut som ett dött djur. Men sen kom en annan gubbe och förstörde allt.
Gubbe: Höhö, det borde hon inte, hon har varit uppe på fest till fyra på morgonen, hohoho.

Satans gubbe.


Party

Igår var det grillfest hos Sara S. Det var himlans najs :D Började med att jag och Elina köpte mat på Kryddan för att sedan ta bussen tillsammans med några andra som skulle dit.
Stekhett var det så man gick omkring i korta shorts och linne. Älskar sommaren!
När alla kommit tändes grillen och alla tog fram sitt käk.
Sen satt vi och snackade och åt ute på Saras altan och lyssnade på musik. Skulle vilja skriva ner alla roliga saker som hände för det hände så jäkla många roliga saker, jag skojar inte det här var fan det roligaste jag varit med om på länge.
Jag skrattade så mycket att jag fick ont i både magen och huvudet.
Jag och Therese skrattade gott åt Simon som fått en kärleksfull förföljare, den kåta hunden Zack.
Sent på kvällen satt jag, Therese och Simon med hunden Zack som vägrade vika från Simons sida.

Simon: Alltså den här hunden börjar skrämma mig.
Jag: Ja det borde den, med tanke på att han juckar mot dig konstant.
Jag och Therese garvar skadeglatt åt stackars Simon samtidigt som Sebbe kommer in.
Sebbe: Du vet väl att hundar juckar på en för att visa att de står i högre rang?
Efter att jag och Therese dött av skratt får vi fram:
Men då är ju Simon Zack's bitch! HAHAHA
Efter det var jag mycket nöjd och sa till Therese: Nu är jag glad! Therese kunde inte göra annat än att hålla med haha.

Det var fanimej det roligaste för vi retade honom konstant efter det.
Fan vill berätta allt kul men det kommer nog inte hålla... Hmm.
Men jag ju säga att Simon stod för de mesta skrattsalvorna då han gjorde rätt sjuka grejer. Som att stå och titta på när Desse, Habbi och Linda hoppade på studsmattan (och det var ju inte det enda som hoppade om ni fattar vad jag menar) och när han liksom råkade ramla hela tiden så han låg ner på mattan då han tillslut hoppade tillsammans med dem hahahaha. Störtskönt.
Okej, kort och gott, det måste upplevas. Tack alla ni som var där, ni gör mig lycklig.

        

RSS 2.0