kantig

J: Åh förlåt jag trodde du var en stol!
Jag: Lätt hänt.

Fantastiskt roligt

Idag har mor handlat. Mor har köpt chips inför helgen. Det känns som om jag inte har ätit sånt onyttigt på väldigt längre, för att vara jag. Och nu kände jag verkligen suget. Men det är inte så lätt att få sin vilja genom när det står ett elakt monster ivägen för mina planer. Mamma den jäveln vägrade låta mig öppna chipspåsen. Det uppskattades inte av mig. Mor min sa: Det kan du fetglömma samtidigt som hon skrattade elakt. Det var bara för mig att ge upp.

Men. Nu blev mamma själv väldigt sugen på chips. Då blir det plötsligt väldigt okej att öppna påsjäveln.
Vill ni veta det ironiska?

Jag är inte sugen på chips längre -.-

Tjingeling emeliepemelislemeli

Sitter och lyssnar på Corinne Bailey Raes förfärligt braiga låt Just like a star over and over again. Jag vet att jag sagt det i tidigare inlägg men va fan. Det får ni tåla.

Kom hem från teatern för ngn timme sen, väldigt eeeh intressant. 

Har varit i skolan och målat med Erik ett förjäkligt långt tag, men det lönade sig. Vi kom rätt långt, höhö. Det var en klass där ett tag och det var väldigt kul att tjuvlyssna.

Tjej: Skynda dig, din kanin har dött!
Kille1:  Nej jag ska just rita dit ögonfransarna *hyperkoncentrerad*
Tjej: Men va faan... *går ut igen*
Kille2: Har du kanin?
Kille1: Nej.
Kille2. Tänkte väl.


Sen drog jag ner på stan. Så klart hade norrtäljehålan inte de där nya kampanj kläderna, vad hade jag väntat mig liksom? Men jag lyckades hitta en jättesnygg grön halsduk för 24.50 spänn. Niiice :D

Imorgon är det tydligen filmkväll hos Sara, dags för Saw 4 höhö. Sen ska jag hem, på kvällen/natten. Jaaaaaaaa..... Njae nu ska jag nog plocka fram samhällen, mot min vilja.

Distansdag

Idag är det ännu en ljuvlig distansdag. Det bästa med det kan ju vara kvällen innan när man ställer fram väckarklockan 2 timmar extra. Lovely!
Ska snart iväg till skolan och måla. Jag hatar fan att måla med akvarell, det roligaste är att skissa bara, hehe. Men men. Erik ska också dit, bra det då får man sällskap. Sen ska jag nog ner på centrum och kolla och Norrtäljehålan fått in Agains AIDS lalala kläderna som massa kända personer designat. Jag vill ha Timbalands, den är grymt snygg.
Sen är det som vanligt dags för teater. Aa fast allvarligt, vi har en pjäs att sätta upp, så. Zzzzzz. :D

Nej nu ska jag sminka mig, äta en grapefrukt och sen dra till bussen.
Ha det bra.

Lyckopiller

Skulle inte klara mig utan bästa låten nånsin: Corinne Bailey Rae - Just like a star. Tänk att musik kan hjälpa en så mycket. ♥


Smarto

Ibbe kan vara rätt smart ibland, det var han som sa att jag borde ha fotot med mig och Gaby i minimibilder som header. Och titta vad fint det blev. Thanks Ibbeörsnibb.


NI förstår väl vad jag menar så jag behöver inte säga det rakt ut?

image173


Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it. Im gonna forget about it.

Forgetitforgetit

Det här hänt mycket.. erm, annorlunda grejs idag.

1. Första filmkunskapsprovet med ljuvliga lärar Kenneth. Vi gick igenom provet innan och han avslöjade i princip svaret på vissa frågor.
Kenneth är min favoritlärare.

2. Jag, Sara och Sara var i kafeterian idag, ännu en underbar promenad till himmelriket. Men jag har faktiskt inte köpt godis på jättelänge. Iallafall, vi börjar oroa oss för att kafeteriatanterna börjar känna igen oss, för mycket.

3. På lunchen gick jag in på tennisklubben och snackade med tränaren som sa att jag kunde få jobb som tränare på onsdagar.  SÅ JÄKLA BRAA. Nu är jag glad.

Den här veckan har varit one of a kind. Eller, det var egentligen igår som det hela startade. Jag tänker för mycket.


Gårdagens inköp :)


image169


Allt utom nagellacket kommer från H&M, nagellacket kommer från Åhléns. Det gäller att passa på när det är slutrea alltså :) Vet egentligen inte varför jag köpte plånboken, det var något med den som jag gillade. Men men.
Är skitnöjd över kappan, fast rätt dumt av mig att köpa den nu bara, då vill man ju ha vår direkt.. :P

Tyst du är död

Mail till Gaby:

Du kan glömma allt jag skrev. För det ska jag göra, jag har nämligen fått nog. Jag ska glömma allt och bara skita i det. För då kommer allt bli mycket bättre.


Jag saknar dig<3


Jag satt på bussen idag på väg hem från skolan och funderade. Så slog det mig att nu har jag fan fått nog. Jag blir rent ut sagt galen av allt som hänt. Pyskiskt dåligt, får jag säga så? Eller förtjänar jag inte det?
Så nu ska jag glömma, strunta i det, ignorera, kalla det vad fan du vill men bort ur mitt huvud ska det. JAG HAR FÅTT NOG. Som jag skrev i mailet, för då kommer allt bli mycket bättre.
Det kommer ta ett tag men så får det bli. Tack och hej på det jävla hjärnmonstret.

Ni vet mindre än vad ni tror, faktiskt. Så ta inget för givet.


Anywhooo

Idag har det varit en riktigt vimsig dag. Mycket snack om lördagens ståhej, haha. Eftersom vi varken hade spanska eller filmkunskap så drog jag och Sara till Tullen och fikade.
Fan vi börjar bli värsta B.B alltså! haha! Sen fick vi en släng av shoppingsjukan så vi drog till H&M och Åhléns. ME LIKE. Jag köpte: En svart kappa, rött nagellack, guldörhängen, en plånbok och supergulliga strumpor som inte alls är min stil egentligen men jag kunde fan inte motstå. Bilder kommer imorgon då jag inte är trött som ett as och egentligen inte alls förstår varför jag sitter här och skriver för. Min säng väntar ju för fan.

Varför...

.... är min text cp? det är ju värsta mellanrummen!! Åååh, kan någon smart bloggare hjälpa mig kanske?! Kolla bara på inlägget innan liksom! :(


Dagens lycka

Yeees nu har jag äntligen beställt dem. De übersnygga t-shirtsen <3 De går hädanefter under namnen Nurse och Edie.

Sp06B (m.m) goes party!

Jag vet fan inte hur jag ska beskriva gårdagen. Bilderna här nedaför kommer väl säga det mesta.
Jag kan iallafall säga vilka som kom. Det var Elin, Sara, Therese, Joanna, Pernilla, Kim, Sofie, Stina, Erik och jag.
Vi började med att käka på Kebaben några av oss innan de andra kom. Väldigt trevliga pizzabagare alltså, HAHA.
- Var det bra så kompis?
eller:
- En hawaii till dig snygging.
HAHA eller när Kim kom, heeey snygging. Nytatuerad var hos också, väldigt fräsigt, haha!
Sen köpte vi godis för 72.50:- och gick till Elin för att sjunga Singstar. Hela kvarteret hörde oss nog. När alla kommit började vi spela Våghals eller vad fan det hette och det är anledningen till de flesta underliga bilderna.
Om ni inte vet vad det är så är det ett slags sanning eller konsekvens. Om man får konsekvens så läser man på ett kort vad man ska göra. T.ex. springa över till grannen och fråga efter toapapper (den fick Elin men ingen öppnade xD) spela luftsynt till en hel låt och massa andra saker. Skitroligt. Jag fick ringa farfar och fråga vart vi skulle fira jul och föreslå att vi skulle ha den hemma hos mig, HAHA.
- Men varför frågar du det nu?
- Ja men jag fick just lite julstämning!
- Det är ju ett år kvar. Jag kanske inte lever tills dess, höhö!
- HAHA men va, vad fan säger du!

Ja på slutet spårade det ju rejält, Sofie var kamerakåt som fan och studsade runt som en jäkla boll, Kim låg i bastun och pratade med sitt jäkla ragg och om hon inte gjorde det åt hon stinkade gammal grillad kyckling, Elin stoppade in en banan i käften, Pernilla blev friad till av både Kim och Sara, Therese fick stoppa upp papper i näsan, Erik jag Sara Stina och Joanna sög på rallyspel och ja, massa andra saker hände. När alla hade gått utom jag Sara Therese och Erik gick vi till Långsjö och kollade på någon fotbollsturnering eller nåt. Men det var slut rätt snabbt efter att vi kom. Men Elin fann ytterligare några polare i form av Ullis och Andreas som följde med tillbaka till Elin då vi spelade Med andra ord, blondinerna (Elin, Therese, Erik Andreas) mot brunetterna (Ullis Sara och jag). Det var fanimej kul och då var de flesta övertrötta vilket gjorde det hela ännu roligare. Speciellt när Erik skulle tuta med massa pipleksaker så de flög åt alla håll och blev typ rädd, hahahaha! Sen drog alla hem utom jag erik och sara som skulle sova kvar. Vi tre tog gästrummet, HAHA. Kort summering av det roligaste:
Erik: Jag drar för persiennerna..
Jag: HAHA va faan Erik står du med brallorna halvt nere? HAHAHAHA
Sara: HAHA Erik har byxorna på halvstång HAHA


Nej nu vet jag inte vad jag ska säga mer än att det här var den roligaste helgen på länge, tack för det snyggingar! :D Här kommer bilderna, som säger mer än tusen ord, enjoy!

image136

image137

image138

image139
Sofie vill bli flygvärdinna
image140

image141

image142

image143

image144

image145

image146

image147

image148

image149

image150

image151
Hotties, HAHA.
image152

image153
Hur långt in kan du stoppa en banan?
image154
HAHA älska Pernillas min säger jag bara
image155
Kim imiterar Sofie.
image157

image156

image158
-Hej har ni toalettpapper jag kan få? Synd att ingen öppna xD
image159

image160

image161

image162

image163


image164

image165

image166



When love goes blind

image132

image133

image134

image135

Sensual seduction

Idag smäller det.
Fick just reda på vilka som ska komma till Elin. Och det var en hel hög med älskvärda människor. Fan det här kommer bli kul. Det var längesen vi samlades en hel hög och dampade loss, jag saknar det.
Det blir samling på Rimbo busstation 17.40, låter bra. Sarita kanske kommer hem till mig först, det skulle vara trevligt. Sen får vi skjuts av snälla papi till Rimbo.
Nu ska jag ta och klä på mig anständiga kläder och sen gå ut på långpromenad med doggy.
 
Häjdå


Bananahammock

image131
Blev förälskad i en kappa på H&M, jag ska banne mig köpa den i morgon!

Har just avslutat en mysmiddag med familjen. Jag skulle fan kunna leva på halloumiost. Det är ju så jääkla gott.

Idag har jag varit med Elina heela dan. Dagen började hos henne då vi kollade på film och åt meganyttig frukost i form av massa frukt. GOTT.
Sen skulle hon till Rimbo då åkte jag hem, resten av dagen har vi kollar på Scrubs. Hur enformig kan en dag vara haha! Men kul är det :D

I morgon ska några från klassen till Elin vilket ska bli askul! Mer info om det i övermorgon :P Förhoppningsvis några heta bilder också haha!

Nej nu är det På spåret med Filip och Fredrik (enda anledningen till att jag kollar på det)  Har ju hört att det ska vara Resident Evil 1 ikväll också, den kan man ju inte missa! Liite creapy men så ska det vara :D

Trevlig helg allesammans.

It dont make any different to me.

Sitter i soffan och funderar på vad jag ska plugga på innan jag drar till teatern.. Det blir antagligen Naturkunskap då vi ska kunna massa skit till på måndag. Måste lägga ut det på rurik sen också..

Ja, Elina sov ju här i natt vilket var väldigt trevligt. Vi kollade på Scrubs typ hela kvällen och sen slocknade vi. Nu på morgonen har vi fixat brakfrukost, gooooott. Ska hem till henne efter teatern som slutar... halv sju tror jag.

Nej nu ska jag skriva den där nv skiten ha det bra bye.

Onsdag eftermiddag

Hola!
Sista skoldagen på veckan, niiice :P Åt lunch med Jennifer och Åman vilket var väldigt trevligt. Pratade minnen från gamla skoldar och så =) sen gick  vi till Jennifer bedårande media-korridor och checkade in deras coola datorer.
- Sätt dig och känna på tagentbordet, kom igen!
HAHAHA så jäkla bra Jennifer.

Men det har även varit mycket ledsamhet  i sp06b idag/veckan =( Men det ska vi allt ändra på lördag, yeaaah.

Efter skolan gick jag och Sarita på café hörnan och åt kanelbulle, det var gött det. Fast sen fick jag vänta på bussen en halvtimme. Men det gjorde inte så mycket då jag mötte Pernilla i väntsalen. Vi hade ett otroligt intressant samtalsämne. Bland annat om ägg(stockar) HAHA.
Så tack för det goda skrattet Henriksson :D

Nej ni! Nu kommer snart Elina och så ska jag laga mat.

BYYE<3

Dålig dag?

image130


idag har det varit en helvetisk dag. Men man är ju van nuförtiden. Fast som vanligt får de kära klassmedlemmarna en att må bättre med tanke på att alla är ett gäng lirare av bästa kvalite. Jag Elin och Therese diskuterade det på väg till bussen, att vi inte tror att det är så många klasser som har det så bra som vi har det :D Jag tror stenhårt på det.

Sen fick jag det underbara samtalet från ElinaFina. Hon ringde när jag stod på busstationen och frös och frågade om jag ville åka med henne och hennes päron hem från skolan. Heell yeeeah. Medan Tony & Carina handlade på Flygfyren så, ja, hade jag och Elina ett otroligt allvarligt samtal. HAHA nooot. Eller vänta. Det var allvarligt men ändå rääätt så utflippat. Som vanligt alltså, me like. Vi bestämde att vi skulle fortsätta vårat samtal i morgon då hon ska sova hos mig. Då blir det funny <3

Neeej nu ska jag nog ta och sova. God natt på er!

Om 10 min...

SLUTAR VI!

vilket betyder att jag tar bussen hem och slappaaaar. Fast vänta jag måste plugga -.- stryk det .
imorgon är det sista dagen på skolveckan yeah. förhoppningsvis ska vi äta på pizzeria, med klassen alltså .
Och på lördag ska vi vara hos Elin! =) det ska bli nice.

Sp06B goes crazy

image129

Sitter i skolan IGEN med Habbi, Sara och Kim. Som vanligt har hela klassen adhd.
-Hej jag heter Emelie och går i Sp06B.
- HEEJ EMELIE.
*applåder*

And cut!

Vi har ledigt torsdag & fredag och då blir det paaartyyy ;P Nej men vänta jag glömde, INGEN KAN! åååh :(
Men jag och Sara ska allt få dem på andra tankar, hehe.
Eftersom att jag inte har något speciellt att säga sååå, slutar jag nu.

HEJ DÅ :]

I'm waiting for a sunny day

image128


Tjenna
Idag har jag varit superduktig och pluggat 4 timmar utan avbrott. Hur bra är inte det!?
Sen som belöning tände jag ljus och tog ett kokhett bad NICE.

I morgon är det ännu en skoldag men nu är man iaf lite utvilad :P
Nej nu ska jag kolla på ngn film på femman som heter Addicted to love och äta rostat bröd! Ha det bra =)

Oh baby love.


image122


Hola dudes,
överlevde jobbet idag med, första timmen hände nada men sen kom kunderna på rad, hehe.

Nu sitter jag och pluggar på novellen, A-K får faktiskt vänta lite med den även om den skulle varit inne igår. Sorry AK47 men den kommer på måndag, lovar.

Måste bara säga att jag älskar filmen Döda poeters sällskap. Den är så fin =)


Jesus Fester, go back to your room!

image127


Heeeey
Fredag kväll, mitt typ.. tredje inlägg idag och fortfarande inget speciellt att säga. Sitter och kollar på Den heliga familjen Addams för den är ju så jevla bra.

Stannade kvar i skolan typ en timme efteråt för tydligen går min buss då, har inget minne alls av att jag brukar vänta så länge men tydligen, haha. Gick sen till bussen med David som också skulle hem med buss. Och Elinafina skulle med min buss så där fick man lite sällskap<3.

Imorgon är det jobb som gäller, all day long. Först jobba i järnhandeln och sen plugga klart novellen som inte är inlämnad idag ;P

Ha en trevlig helg! :P

You wanna peace of me?

ÄNTLIGEN FREDAG

Ja ni, nu sitter man i skolan men Sara Sofie Elin Therese och Kim och dampar. Kul värre xD
Ikväll ska man inte göra någonting så jaaa. Boriing. Blir väl till att kolla på en film vilket är nice det med :D Ska försöka gräva fram Black Snake Moan om jag hittar det. Me love that movie. Eller Just friends! <3 =)

Nej nu ska jag hängiva mitt liv till att lyssna på Sofie och KIms "intressanta" kondomsnack som sakta med säkert håller på att spåra ur. KÅTBOCKAR.

Lista

1. Tre namn jag lyssnar till:  Emelie, Eme... och eum... Sundin kanske! ;P
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Jag är väl rätt snäll :P
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Kan vara rätt långsint ibland (a)
4. Detta är jag rädd för: Att lämnas ensam spindlar och vatten
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mer kläder, roligt  och kärlek
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Gå på händer, sjunga och gå ner i spagat.  
7. Detta tycker jag om att göra: skratta, vara med de jag älskar och köpa snygga kläder billigt.
8. Detta vill jag göra just nu: äta!
9. Bästa känslan: Att vara älskad.
10. Värsta känslan: Osäkerhet
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Omtänksamhet, rolig och snäll mm :P
12. Är jag kär just nu? Jag vet inte.
13. Jag vill gifta mig: Ja men inte nuu!
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Så mycket jag bara hinner!
15. Min käraste ägodel: Mycket, kan inte välja :P
16. Något jag vill ha i present:
17. Detta har jag på mig just nu: Grå tshirt, blåa jeans, svartvita strumpor och underkläder
18. Favoritkläder: Vad som helst som är bekvämt och snyggt!
19. Favoritdjur: Hund kanske.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Hiphop, soul, punk och lugna 
21. Favoritlåt just nu:
Bleeding love - Leona Lewis eller gamla Justin Timberlake ft three 6 maffia - Cop me up.
22. Roligaste ämne i skolan: Svenska eller... religion.
23. Tråkigaste ämne i skolan: Matte :(
24. Stjärntecken: Skytte
25. En bok jag gillar: Blonde av Joyce Carol Oates & alla böcker av Marian Keyes
26. En film jag älskar: Domino men det är bara en av miljarder!
27. Favorit tv-program: Många, men typ Ally McBeal, Scrubs och Heroes bla
28. Favoritdoft: Hmm.. Fantasy av Britney är ju rätt nice
29. Detta äter jag gärna: choklad, grädde och fruktsallad! (inte tillsammans) 
30. Dricker helst: Vatten eller mjölk
31. Favoritgodis  Choklad 
32. Hit vill jag gärna åka på semester: Grekland igen eller Kenya
33. Färg på mina ögon: blå-gröna.
34. Min längd: 1.73 typ.
35. Jag spelar: quake i skolan ibland HAHA
36. Person jag beundrar: Vet inte... Det måste fan vara Elin i klassen :P
37. Så här bor jag: I ett rött hus på "landet" (idylliskt i know men för det mesta ett helvete) med mamma pappa Jonatan en katt och en hund.
38. Antal döda krukväxter i hemmet: HAHA vet inte
39. Det här tänder mig: Haha det skulle ni allt vilja veta va
40. Det här gör mig avtänd: Svett
41. Favoritfärg: svart och lila.
42. Favoritcitat: får hålla med Sara där det måste vara "min kuk är stenhård..." "ooooh... vill du ha en muffins till den?"
43. En hemlighet jag vet: Varför skulle jag säga det?
44. Bästa present jag fått:  Min dator och mp3!
45. Senast köpta skiva: NERD fly or die
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Euuum, vet inte... armarna kanske? HAHA
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: mitt tjocka hår och mina breda höfter
48. Udda förmåga/egenskap: Jag kan "rulla" en krona mellan mina fingar, fattar ni? haha.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En leopard.
50. Vad lyssnar du på just nu? ingenting.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Vaknade 09.00, tog bussen till Norrtälje, mötte Habbi köpte hårfärg och åkt hem till Sara för att färga. Kollar nu på Saw II och garvar åt Habbis slingmössa. ska sen på teatern. 
52. Var är dina föräldrar födda? Stockholm antar jag
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Något officepaket
54. Vilken är din favoritrestaurang? Gamla stans trädgård kanske?
55. När badade du i en pool senast? När jag var i Italien i somras
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Såklart :P
57. Hur många barn vill du ha? Ett, en flicka helst.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hårdrock!
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Är för liten.
60. Vad har du för TV-kanaler? Massa olika
61. Har du åkt moped någon gång? Ja dah :P
62. Har du busringt någon gång? Haha helt klart XD
63. Har du fått felparkeringsböter? Nej du inte än så länge.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Ja kanske.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Grekland
66. Har du en egen trädgård? Japp.
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? ingen typ.
68. Kan du alla orden i nationalsången? Nejmen nästan
69. Badkar eller duschkabin? Badkar och duschkabin.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Jag vet inte.
71. Favoritpizza? Margarita med salami
72. Chips eller popcorn? chips så klart.
73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte det
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Va fan?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? näjdu.
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin!
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Orka säga det var för många.
78. Favoritchoklad? marabou.
79. När röstade du senast? skolvalet typ... förra året?
80. När åt du en hemodlad tomat sist? tomater i somras.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? japp!
82. Är du bra på matlagning? Ja ganska.
83. Klarar du att tanka själv? Ja?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? nä.
85. Pepsi eller Coca Cola? cola!
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? japp, på mitt nuvarande jobb i färgaffären.
87. Vad var det senaste du handlade? Hårfärg till Sara
88. Har du kräkts offentligt? Nej.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Hitta sanna kärleken.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
91. Har du ringt något betalnummer? Nej tror inte det?
92. Kan man vara vän med sitt ex? Ja
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Morfar men han var död om man kan kalla det besöka :(:(
94. Hade du mycket hår som liten bebis?  Ingen aning
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inget ;S
96. Vad har du i din väska? Mobil, plånbok, vantar, nyckelknippa mm
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
99. Vem tipsade dig om denna lista?
Blev utmanad av Sara.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Känner inte många med blogg, får blir Jennifer!

I FEELING A LITTLE BIT SAD

Varför drömmer jag konstant om döden nuförtiden?
Alla dör i mina drömmar! Här senast skulle pappa avrättas, kul dröm liksom.

Jag läste om simmaren som dog i Florida här om dagen och på S i min klass som kände honom och jag blir fan asdeprimerad när jag tänker på sånt. Ååh nu blev jag ledsen igen. Då tänker jag automatiskt på morfar och då blir jag ännu mer ledsen. VARFÖR MÅSTE ALLA DÖ? Kan vi inte få leva förevigt :(


image125

Look into my eyes

                         image124

Hur fan kan man vara så här snygg? It's just unfair ;P



Rätt bra dag idag, bra start men sen gick det ju rätt utför.
Har gömt mig för Ann-Britt hela dagen! (a) Och det gick ju bra.
Sen dampa klassen som vanligt. Den här gången var det semestertripp i sommar som gäller och alla vill ju olika typ HAHA så jävla kul. Men det verkar som det blir Gotland iaf. Frågan är hur vi ska leva då :P ingen har bil, husvagn eller hus så nu snackar de om att tälta vilket jag vägrar. Max en natt jag säger bara det.
Men sen ska man ju till Gaby också, fan vad kul det ska bli :D

Nej men vad faaan nu hamnade jag här ändå, måste fucking plugga!!
Byyyee <3

Rae and Ronnies theme

image113


Så här bakar du en Emelies-fucking-skit dags-kaka:
Ta en gnutta stress då man vaknar alldeles för sent.
Blanda det med stark förtvivlan då jag upptäckte att min plånbok var försvunnen.
För att jämna ut det hela ta en matsked ilska
då jag klantigt nog  valde fel dag att skippa gympalektionen (men var tvungen att läsa på till ett seminarium samma dag!) då de hyrt in dansinstruktörer! Jäkla r*vhål.
Men men, nytta före nöje eller vad är det man brukar säga.
Ställ in skiten i ugnen och när du tar ut den igen, strö över lite plötslig glädje och tillsist, servera tillsammans med en stooor portion trötthet.

Smaklig måltid.

 


Hej jag heter Emelie och jag saknar min Gaby

Fick just ett samtal från Gaby. Gaby som är 600 mil ifrån mig.
När jag pratade med henne kom jag på hur jäkla mycket jag verkligen saknar henne.
Jag saknar hennes sätt att prata, eta istället för äta och legenhet istället för lägenhet osv :P
Jag saknar våra sjuka skämt som bara låter roliga i våra små huvuden och som ingen annan fattar.
Jag saknar att sova hos dig och vakna av att du går upp jättetidigt och gör frukost till oss i form av amerikanska plättar, glass, våfflor, kaffe med choklad, muffins och annat man bara får hos Gaby.
Jag saknar din sjuka humor då du får för dig något och skrattar på det där viset som alltid smittar av sig. 
Jag saknar att kunna ligga uppe hela natten och bara prata med dig.
Jag saknar alla GEEJ-kvällar hemma hos dig.
Jag saknar att  vi spelar brännboll med bimbos samtidigt som vi diskuterar hur mycket vi hatar dem och hur tillfredställande det är att driva med deras blåsta hjärnor och tajta tröjor.
Jag saknar då vi uppträdde med sjuka låtar på mimfestivalen i skolan.

Men mest av allt saknar jag nog att inte kunna vara med dig just nu, och ta del av allt nytt du är med om och lär dig.
 
Om 88 dagar ses vi igen.


I'm no superman

Igår var det som sagt filmkväll vilket som alltid är en lika annorlunda upplevelse. Åt på Antep för att sen köpa glass och godis på ica kryddan. Drog sen hem till Sara och kollade på Let's dance som söööög, but still.

Idag har jag sovit riktigt länge och skönt. Sen målade jag lite mer i rummet, fan vad bra det kommer bli alltså!
Som vanligt när man planerar ngt med mer än typ tre personer blir det inte av, så som vanligt blev det inget med klassen i dag heller. Vilket suger.

Har äntligen fått min kamera och den är assnygg så nu är jag stolt :D.

Imorgon får det nog bli en pluggdag. But at the moment its aaall chill. Därför sitter jag och kollar på Hollywood Homicide. Det skadar ju inte heller att Josh Hartnett är en riktigt snygg karl för att prata vårdat xD.

Kaos i högsta grad

Ja, nu sitter man ju hemma hos Sara Nilsson som just nu duschar. Så det var ju bara att ta och skriva i bloggen då.
Ikväll blir det filmkväll och jag har typ ingen aning om vilka som kommer. Inte vad vi ska göra heller. Typ äta ute och kolla på film sen, niice. Kortfattat kan man ju säga att det kommer bli damp.

Nej men eftersom att jag inte vet vad jag ska skriva får jag helt enkelt sluta. Mer detaljer i morgon.Trevlig helg allesammans.

Att göra lista

-Sånt som ska in denna månad:

Samhällsfördjupning: Kenya.
Lära sig spanska fraser utantill.
Läsa fyra engelska noveller, analysera en egen och förbereda till seminarium.
Lämna in egen novell.
Filmkunskapsprov.

-Sånt som redan ska ha varit inlämnat:


Bokrecension
Rapportuppsats om Irak
This is England filmrecension.
Tavlan.
Matteprov.

Ja man har ju säkert glömt ngt eftersom att det är så jävla mycket.

I dont care what they say Im in love with you

Vaknade 07.15 och trodde att jag försovit mig, innan jag kom på att det är distansdag idag. Fy faan vad skönt, bara att somna om igen, i en och en halv timme. Men nu är det inte lika skönt längre. Helvetes jävla piss vad mycket plugg det är. Hat hat hat. Bra att man har massa rester också. Men ska det snart bli ändring på. Sen halv fem är det teater. Hmm, ska bli intressent nu när man fått rollerna. MM, KAJSA VAR DET JA.

Men ikväll kommer pappa med min älskade kamera :D :D Then I'm going to be happy happy.

Nu ska jag ta något att äta och sen plugga vidare, ha det bra snyggingar

My lips taste like sadness

image105

A bit of hope when you look into my eyes
Don't walk away, can't you hear my scream
Things not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost this can't be real
Emptiness is filling me
Getting lost within myself

- Du ska inte bli kär i en fotbollsspelare, Emelie. Vad du än gör.

Idag har det varit en dåålig dag, me not feeling well. Men visst fanns det vissa roliga stunder i skolan, som vanligt.
Nu har min kamera äntligen kommit till Ica Rimbo, ska hämta den i morgon då blir det fota av :P

Förhoppningsvis blir det crazyness i helgen hos antingen Kim eller Elin. Its been too long since :P


Så patetiskt HAHA

HAHAHAHA alltså fy faan vilket patetiskt program på femman, Age of love heter det. HAHA alltså jag fattar inte varför jag ens kollar på det men det går ju inte att sluta hahahaha. Det är typ en grupp kvinnor i 40 års åldern och en grupp med kvinnor i 20 års åldern som tävlar om att få en het kille och de kallar varandra bitches primadonnor och massa fula saker HAHAHA jag dör. Och det värsta är ju att en tjej börjar gråta så fort hon blir arg vilket är typ hela tiden HAHAHA JAG DÖR.

Nej ni, nu ska jag fortsätta kolla HAHA.

image101

Hej jag är klantig

Shiiiiet var är alla mina skolblock!? Fan att man ska renovera hela pissrummet hittar inte ett skit!

I am back, to let you know I can really shake them down.

Eftersom att mitt hår var en katastrof var det bara till att åka in till Norrtälje och klippa sig på Lugg.
Nu ser det helt klart mycket bättre ut :P.
Sen träffade jag och Jonatan som också var med mamma så åt vi lunch på kinan.

Från rishög till --->  = någolunda bättre iallafall.

Ikväll är det äntligen teater igen och förhoppningsvis ska vi få rollerna till pjäsen i april. God damn im nervous. Hoppas jag blir nöjd med min karaktär...

Egentligen borde jag plugga men eftersom att jag är dum i huvudet gör inte jag det. Får försöka övervinna min lathet och skriva samuppsatsen nu innan teatern.

Ha det bra!


Så här går det när två crazy ass bitches sätts i samma hus

Ja, idag har Elina aka Betty varit hos mig. Eller. Hon är fortfarande här.
Och vi har haft en väldigt fartfylld dag som bestod av att städa min garderob. Fantastiskt roligt.
Tänk vad man kan hitta i en råtthåla, även kallad min lilla garderob, och klä ut sig med. Ja man har ju några annorluna klädesplagg så att säga. Och man använder ju hälften av allt crap.

Här har ni några hemskt vackra bilder tagna av min mobilkamera så jag får ursäkta den dåliga skärpan.

-Om ni trodde att ni sett någon som haft damp, then take a good look at this.. (Och här tar vi inte ens ut i svängarna.)

     
   

För dem som undrar vad faan vi håller på med = Bildguide :D:
1. Så här såg mina kläder ut innan städning. (och det här är inte ens alla kläder!)
2. -ll-
3. Elina aka Betty i en snygg kreation.
4. Jag som tillfällig kines. Eller nåt?
5. Lodis rökaren nummer 1!! Äkta husvagnskänsla eller vad tycks.
6. Stirrblick?
7. 2 för 100:- står det på lappen om ni undra
8. Vilket konstverk, naat
9. Uppdraget slutfört, med vissa dröjsmål (a)

Här får ni något som värmer i vinterkylan

image77

Bara för att Diego Luna är så jävla het lägger jag upp en bild på honom, enjoy ladies.

Du blir behandlad typ som tjockisen i Viva la Bam

Var i klättringscentret i Sumpan med kusinerna, fan vad kul det var! Klättrade 8 meter som längst xD. Ska tillbaka nästa månad förhoppningsvis.

image69

image70

image71

image72

image73

image74

image75

image76

Talk about wild

Sitter och kollar på Tre brudar och en klänning eller vad fan det heter och det är ju så jävla vidrigt!!
Hur tänker man? Äter är ju det enda dem gör. Cigg till frukost, choklad till, under och från jobbet, friterat till middag och det är ju inte ens hälften. Var det ngn som såg det senaste programmet? Den här kvällen? En tjej hade ju 45 kg fett mer än vad man bör och det är inte allt, hon hade två extra hängpattar! Hon hade liksom bilringar som såg ut som två hängpattar. Alltså ska man tycka synd om dom eller,, motsatsen?

Det konstigaste kan ju ha varit när de inspekterade bajset för de säger tydligen mycket om kroppen. Och så säger den där nätta men rätt gamla kvinnliga tränaren: Jag är absolut förskräckt över hur ert bajs ser ut.
EEEH?

Ingen kommentar.

Gud-vad-jag-har-varit-duktig-dag.

Ja, jag tycker faktiskt att jag har varit duktig idag.
Jag och pappa har jobbat mer på mitt rum. Idag åkte vi till järnaffärn, även kallat mitt jobb, och köpte tapeter och färg. Det blev en lila fondtapet och resten grått. Sen ska jag nog ha svarta gardiner och överkast mm.. Hoppas det blir bra..
Väl hemma igen tapetserade vi microlit och efter det pluggade jag spanska, fan vad jag är bra. Sen i morgon ska vi hämta färgen och tapeterna.
Och, i morgon kommer förhoppningsvis min kamera också! Min alldeles egna kamera, finally :D

Nu ska jag kolla på Scrubs. Faan vad jag älskar den serien.

See ya later dudes.


2007 - Det helvetiska året

image68


Nyår firades alltså hos kusinerna i Barkaby tillsammans med Sara.
Här har ni några bedårande bilder från kvällen.


1. Jag och Sara hemma hos mig innan färd :P
2. Promenix i Barkaby.
3. Jag och Elvira vid GIGANTISK filmhylla. (Morbror är filmrecensent)
4. Jonatan och Sara spelar EyeToy
5. Skumpa, haha.
6. Kusinerna Elvira, Clara och Alva.

Jag har försökt sammanfatta år 2007 och kommit fram till att det här har varit ett av de jobbigaste åren hittills. Jag har åstadkommit och varit med om mer dåliga saker än bra saker känns det som.
Morfar var sjuk vilket tärde på alla och sen när han dog blev allt värre. I skolan har det varit pissjobbigt de sista månaderna men så är det i tvåan har man ju hört. Sen flyttade Gaby och även om det är kul för henne och jag är glad för hennes skull svider det i hjärtat varje gång jag tänker på att vi är 600 mil ifrån varandra.

Men sen har det hänt bra saker också. Jag har fått ett jobb så jag kan tjäna mer pengar vilket behövs nu när jag ska till Gaby i sommar. Vi åkte till Vitryssland med några från sam vilket gjorde att vi är flera stycken som har blivit jättebra vänner. Fan vad jag är glad över att vi i klassen kommit varandra närmare. Sen har jag har börjar på teater med Sara och det är skitkul.
Sen finns det ju vissa höjdpunkter på året, haha som när vi åkte till Idol. Det kommer jag fan aldrig glömma :D
Eller resan till Italien och Gotland. Och alla filmkvällar och liknande man haft så jävla roligt på.

Tack alla ni som gjort året värt att leva. Älskar er<3

Det här året ska bli annorlunda lyssna på det här:

Skytten (23/11-22/11)

Årets tema: Viljestyrka
I år plockar du fram dina gamla drömmar och ger dem en ärlig chans, beslutsam att äntligen nå dina mål.




 


RSS 2.0