Hey ho lets go

Häääärlig dag idag.
Gjorde matteprovet som gick piss. Kunde ganska mycket med jag vet så klart inte om det dög. Har inte vågar fråga än. Gör det med Sara imorgon<3
Sen filmade vi till vårat projekt om kondomer på tema kärlek. Det var askul när Desse gick omkring som en jäkla zigenar-djävul. Sen när Sofie kom som ängel och försökte få oss att gå med på att låta henne vara en rastafari-ängel gick gränsen, hahaha. Men trots all oseriöst blaj blev vi klara med filmen och den är ju rätt hyfsad.

Efter det drog jag och Sofie ner till Kryddan och köpte årets första kulglass. Vägen dit var ju hemskt underhållande då vi försökte skjutsa varandra på Desses cykel vi lånat. Det vinglade som tusan och vi skrattade så vi skrek men vi kom fram, tro det eller ej :D
Efter det var det dags för teatern. Jag hade inte gjort färdigt utvärderingen så jag låste in mig på toaletten och fixade den, hehe.. Men jag fick till ena bra svar ändå :D
Sen gjorde vi massa improvisationsövningar och grejs som var så jäkla kul. Sen satt vi även utomhus med ett par filtar och åt kex och pratade. Urmysigt.

Nej nu ska jag nog ta och sova. Men först två bilder, bara för att Sofie är så jäkla schexig med glassen.

 

Glädje

Jag har på nytt börjat älska våra teaterträffar. Speciellt när vi läser snuskiga barnsagor.

Melody läser högt ur Törnrosa som vi kanske ska göra en modern pjäs av. (Det är roligare än vad det låter som!!!)

Melody: "I riket berättade man sagan om den sköna sovande Törnrosa - så kallades nämligen prinsessan - och ibland kom prinsar och unga riddare som ville tränga igenom...."  HAHAHAHAH
Tystnad
Alla: Eeeeh HAHAHAHAH neeeeeeej HAHAHAHAHA
Alla skrattar hysteriskt.
Melody fortsätter... "...häcken"
Alla viker sig dubbelt av skratt.

Sen var det kört, alla låg nog på golvet då alla med jämna mellanrum avbröt Melody för att perverisera och förlöjliga i princip varenda mening.
Nu tänker ni säkert vafan gör ni där egentligen, och ja, vad fan gör vi egentligen. Kul har vi iallafall.

"Du vet väl om att du är värdefull?" :D


Ha-ha-ha-ha

Skrattyoga vore något för mig och Sara har jag hört.

Pluggade matte ca tre timmar idag tillsammans med Sara, Simon och Bosse aka Prins Bobo vår befriare (hahahahahah).
Jag tror vi fick i oss för mycket ekvationer och y och x för i slutet skrattade jag och Sara så mycket att vi grät. Tur det iallafall så vi inte grät av sorg vilket kanske vore det normalaste i vårat läge.

Men vi ska klara det tillsammans<333333

HAHAHAHA jag kunde inte låta bli.

                        Det här kan vara det roligaste jag sett på länge, men det är nog bara Habbi och Erik som förstår xD Hoppas du inte dödar mig Habbi. Men om du försöker så ska du veta att jag kommer vänta på dig :D

   



FIN<3

Världens finaste röst<3
Finaste texten<3
Videon<3

Someday, Someday, this will be over
We'll raise a family
I'll get a job and I'll be a voter
And if I die
It will change you
Change you
I watch over a family
But only as an angel


-Pharrell Williams in Provider by N.E.R.D



Så tokigt det kan bli

För att fira att vi just bokat biljetterna satte vi oss och åt chokladkex och bullar, vi måste ju komma i form till beach 2008.
Plötsligt stelna Elina till.

Jag pratar på om något då Elina plötsligt skriker till och tittar på min hals.
Jag: Va! Vad!!??
Elina: Sitt alldeles stilla, Emelie!
Jag: Vad är det för nåt!? Har jag något på halsen?????? ÄR DET ETT KRYP???
Elina: SITT STILLA FÖR FAN!!
Elina springer och hämtar hushållspapper, går fram till mig och tar bort något litet från min hals.
Jag: ÄR DET EN FÄSTING!? Åh herregud få bort den!!!
Elina: Så där ja!
Jag tittar ner i pappret som hon stolt håller framför mitt ansikte.
I pappersskiten ligger en rätt så jäkla smält chokladbit.
Jag: Va fan.... ELINA!
Elina går tillbaka till sin plats och säger: Vadå? Om du hade rört på dig kanske du hade geggat in den.

Ibland undrar jag hur kvinnan tänker. Och nu började jag även undra på en annan sak.. Hur tusan hamnade den där chokladbiten på min hals/nacke?????


Wohooooo!

Klockan 19.58.29 idag bokade jag och Elina biljetter till Israel!!!!!!! Kort och gott kan man säga att vi är en enda stor hög av extas och hysteri. Underbart. Pappret med all information och biljett-bekräftelsen har vi pussat på tusen gånger om.
Så nu har vi alltså "Fröken" Emelie Sundin & "Fröken" Elina Wallberg bokat varsin biljett till friheten.

Åh fiifan fröknarna shi:ade just varandra i fejorna.


Solsken och jordgubbs

Idag vaknade jag av att mamma kom in med en skål fruktsallad. Det var jordgubbar, melon, banan och grape och det doftade så gott. Sen, utan ett ge den till mig sa hon att det var hennes och gick därifrån och sa att jag var tvungen att gå upp. Fifan.
Till frukost blev det vaniljyoghurt med jordgubbar, banan och chrunchy ätandes ute i solen. Efter det pluggade jag matte och solade. Sen pluggade jag religion och solade.
Vid kl sex åkte jag, Jonatan, pappa, Elina och Johan ner till Gropen och badade. Eller, Jonatan och Johan badade medan jag och Elina satt på en klippa och pratade. Det var riktigt mysigt. Vi bestämde oss för att gå ner till resebyrån imorgon och boka biljetter till Gaby. Tydligen blir det större kostnad än vad vi räknat med men jag hoppas att jag klarar av det ändå.




Jag (pappa och Jonatan mest) sitter och kollar på en film där de är i en ubåt som ligger på havsbottnen. Det känns inte så bra.

det kan du ge dig fan på

habiba om ARG:
hör du lilla gumman! man kanske inte gillar gamla kärringar här i EU :O men VÅGA FAN INTE säga att RYSSLAND SÖG...............................

Ryssland sög. Ryssland sög hårt och sångaren var en tönt som visade magen. TÖÖÖÖNT. Så det så.

ARG

Helt fel jäkla låt vann, den sög. Jag vill ta livet av hela EU vi kan lika gärna göra kd till viljes och gå ur skiten. Våran låt ägde, va fan fick vi bara typ 37 poäng!!! Sista gången jag kollade på Eurovison för alla låtar suger och de är bara sjuka i huvudet. Här med bojkottar jag skiten. Punkt slut.

Sen att jag ens bryr mig upprör mig nästan ännu mer.

Stay if you wanna love me.

Åååh vad tråkigt jag har... (Åh fuck, en Démon replik)
Ser fram emot sommarlovet. Om jag kollar in min lilla lilla almanacka skådar jag att det är många grillpartaj på g. Ett hos Sara S och ett annat hos Elin. Feeest som Sara N skulle uttycka det.

Har inget bättre för mig så det fick bli det här onödiga inlägget. Kanske ska slänga mig i soffan... Det får bli Kill Bill vol.2 eller Berg flyttar in alltså. Carina ska ju raka sig, det vet jag inte om det är värd att missa xD

Jag hänger på stationen

Idag har jag suttit omänskligt länge och väntat vid busstationen bara för att få åka en hållplats med bussen. Jag tycker liksom att det är roligt att gå emot strömmen. Vara lite wild and crazy liksom!
Fast äh, vem försöker jag lura. Allt är Kims fel.
Hon lockar med mig när hon tar bussen och man tackar ju inte nej till sällskap och home-delivery. Jag säger som Kim: Varför inte utnyttja busskortet om man har ett. Helt rätt.

Idag gick vi med Sofie, och hon hade väldigt bråttom till stationen för att träffa sin loverboy Felix. Detta uppskattades inte av Kim eftersom att Kim föddes långsam. Så medan jag och Sofie traskade på hamnade stackars Kimmo på efterkälken. Detta gjorde den lilla bönan lite smått ilsken då vi vägrade vänta. Mycket underhållande tyckte jag och Sofie så vi gick ännu snabbare. Då pekade Kim fuck you till oss och segade ännu mer.

När Sofie nått sin älskades armar vände jag mig mot Kim för att se hur det gick för donnan. Hon går emot oss, men när hon ser att jag sträcker ut armarna i en förlåtande gest vänder hon demonstrativt på klacken och går åt ett annat håll.
Som en sur gammal tant sätter hon sig på bänken i sin busskur och pressar sin väska mot sig där den ligger i knät. Samtidigt försöker hon se sur ut då vi går fram till henne men lyckas inte fullt.

När jag sedan sitter på bussen med henne hinner vi knappt avsluta en mening innan jag ska av igen.
Och det var historien om hur jag och Kim tar bussen tillsammans.


Lalala

Det är dåligt med uppdatering, jag vet. Men jag har varit mycket i lägenheten och det är inte ofta det finns internet uppkoppling. Men faktiskt sitter jag i lägenheten nu, med uppkoppling och allt, sweeet xD

Idag har det  varit en någorlunda dag. Gårdagen ska vi inte ens tala om. Bajs. 

Oj, nu ska jag visst ner på stan med pappa som fyller år. Grattis pappa! <3


Come on now honey

Min blogg har gått vidare till den nyare generationen, det tycker jag är grymt coolt. Det finns massa nya förmåner. Som till exempelt att man kan se hur många minuter sen det var jag publicerade ett inlägg eller när någon kommenterade. Sånt är jättenödvändigt. Och så är det massa blå färg, och ny design. Det gillar vi.


Ja visst ska han leva ut i hundrade år...

Idag fyller min älskade lillebror Jonatan 15 år! Grattis på dig.
Jag tvingade honom att ha på sig en rolig hatt jag hittat där jag skrev grattis. Sånt tycker jag är kul.


A bullet in your what?

Finally, bloggen funkar. Jag har inte kunnat logga in tidigare idag.

Dagen har varit mycket händelserik. Efter skolan följde Sara, Erik, Ibbe och Simon med mig till lägenheten. Vi skulle plugga matte, eller, jag och Sara skulle och Erik skulle hjälpa till och sen hakade de andra på vilket var skoj. Det slutade med att killarna fastnade vid Simpsons, jag pluggade och Sara... Ja vad gjorde Sara? HAHA. 

Men det var inte allt, det härjade en slags poltergeist (stavning?) i lägenheten. På toaletten hade allt toapapper galet not hamnat i en enda hög på golvet. Alla nekade.
När alla gått hem hittar jag inte min mattebok. Den var spårlöst försvunnen så jag fick ringa runt till alla och kolla om de råkat få med sig den. Men icke. Tillslut, helt mirakulöst öppnade mamma ett skåp som jag typ inte ens vetat existerat. Och där ligger den! Vem fan har lagt den där!? Alla nekade.
Det är Mona-spöket. Men vad Mona-spöket är kan vi ta en annan gång.


   


I'd walk a thousand miles....

Jag skulle kunna göra vad som helst för att få åka ner och kolla på Fotbolls-EM.
Snälla snälla snälla.
Det finns ingen del av mig som inte vill tillbaka till Tyskland och VM, ni anar inte. Jag vill dit så mycket att jag till och med kan säga att det gör ont, jag förvånar mig själv haha.

Jag vill tillbaka till gemenskapen, alla var liksom där för samma anledning och det var så häftigt. Jag vill vara en del av alla svenskar och träffa roliga engelsmän, jag vill tillbaka till matchen Sverige-England, energikicken och hejarklacken, tillbaka till allt allt allt! Tillbaka till vad vi hade.
Blev överlycklig när jag hittade bilderna där ifrån. Jag längtar ännu mer.

image409

image410

image411

image412

image413

image414

image415



Lööve it

Jag har David att tacka för denna. Så tack, David. Den äger ju för fan xD Jag dör vid 01.44 och fram<333



Gott

Emelie säger: jag har en chokladkanin
sara säger: HAHAAHAHA

sara säger: CHOKLADKANIN

sara säger: HHAHHAHHAHAHHAAHA

sara säger: vad fult det ltät

Emelie säger: jag har ju det

Emelie säger: men den är halv, för jag har ätit upp öronen

sara säger: hahaha gooott Xd


image408

All the girls standing in the line for the bathroom

Det här är beviset på att en låt, trots att den inte har någon speciellt important text, kan rocka.
Pharrell, min älskade Pharrell med N.E.R.D gör det igen <3 Ni lär ju kolla 02.47 och ja typ fram till slutet, bäääst.



Jag kan inte bestämma mig vilken version som är bäst så jag tar båda. Här med Kanye West och Lupe.


Skadeglädje

Jag har just visat Sofie och Desse 2girls1cup. Så jääääkla kul. Som alla andra jag visat för har jag filmat deras reaktioner. Det är så kul att se hur de är nära att spy samt hostar, får kväljningar och får tårar i ögonen om och om igen. Kanske för att jag känner igen mig lite? Kanske... Lite.
Snart ska alla ut på YouTube och in här, i bloggen.
Men tills dess får ni se denna karl som går i Gabys skola. Han har den klockrenaste reaktionen. Blir ni inte lite sugna att se 2girls1cup efter att ha sett han?


SEXY MAMAS

Jennifer!

Det här är en bild världen aldrig skådat förrän nu! Visst var vi ena fräsha babes dagen innan vi gick ut nian?
Shit har inte sett de bilderna sen den dagen, fick en chock när jag såg dem :D

image407

Musik-Maraton

Shiet idag har det varit en dag med musik musik musik rakt igenom.
Första delen av dagen: The Killers, Death Cab for cuties, Paramore, The Strokes mm
Andra delen (som pågår just nu): Pharrell Williams, N.E.R.D, Clipse, Ludacris, Lil' Wayne
Hej jag har kluven musiksmak.

-

Det är väldigt viktigt att jag åker tillbaka. Jag måste tillbaka. Jag måste tillbaka

Just like that movie song

Den här helgen var jag fluguit runt lite hit och dit.
Begravning först, som vanligt lika jobbigt. Gud vad hemskt det lät att jag skrev som vanligt, som om jag går på begravning ofta. Det speciella med den här begravningen var att man fick se när de sänkte ner kistan, och det var så jäkla hemskt. Och sen när man kastade ner rosorna, omg, inte kul.

Efter det bar det av hem en snabbis för att sedan följa med mamma till lägenheten med kusin Elvira som skulle vara med mamma i helgen (mammas gudbarn).
Sen gick jag hem till Sara och Valen där Pelle och Emma också befann sig. Vi kollade Mad TV som ägde rätt hårt. Sen efter att ha varit på konsum kollade vi på mumien 2 eller vad den hette och jag blev mobbad för att jag aldrig sett någon mumie-film förut. Sorry xD

På lördagen var jag lite mer med mamma och kusin och vi gick och fikade vilket var mycket gott. Sen tog jag bussen hem, bakade bagels med pappa och sen kom Wallbergs och jag och Elina pratade och kollade på film.

Idag ska jag plugga och hoppas att högen med läxor blir mindre.
Good bye.


Trööött

Nu slutade just mitt och Eriks Kenny Starfighter maraton. Känns lite sorgligt... Men jag är jäkligt trött så det var lite bra samtidigt. Tur att jag har sovmorgon imorrn till åtta. Ska på begravning så det blir ingen skola för min del.

Nej, nu ska jag sova. Bye bye =)


Jag och Erik delar samma intresse

Man behöver inte vara på samma ställe för att kunna kolla på ett program tillsammans. Allt som krävs är msn och YouTube och intresset för Kenny Starfighteeeeer!! :D

Emelie säger:

kolla en korv! hahahhah

Emelie säger:

AHAH fan vad kul när de skriker och springer

|eriik| säger:

hahaha

Emelie säger:

nu är det fett spännande!!!!

Emelie säger:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!

|eriik| säger:

ta upp episod 3!!!


|eriik| säger:

är du beredd?

Emelie säger:

japp

|eriik| säger:

när jag säger nu kör vi

|eriik| säger:

NU!


Emelie säger:

yeaaah

Emelie säger:

nu kommer mumien igen hahahh

Emelie säger:

åh herregud nu är det nära

Emelie säger:

HAHAHAHA JAG ÄR BOKMALEN AHAHAHAHHHAHAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

|eriik| säger:

hahhahahaha

|eriik| säger:

hahahaha

|eriik| säger:

jag äta

Emelie säger:

HAHAHAHHA KAN INTE ANDAS

Emelie säger:

BOKMALEN HAHAHAAHAHA


Emelie säger:

du ska få för lukta illa!

|eriik| säger:

du ska få för lukta illa

Emelie säger:

HAHAHA

|eriik| säger:

haha smurf!

Ja herregud, det är som att bli barn på nytt.


Back in the days

Gissa vad jag sitter och kollar på på Youtube.

Kenny Starfighter!!!
Alla avsnitt finns där så lätt att man sitter bänkad liksom  xD xD

Lätt att jag diggar den här bilden starkt

image403

Bli inte kock, snälla Jonatan

Jag sitter i lugn och ro på mitt rum då jag börjar ana en viss röklukt. När jag tänker på det ser jag att det är lite rökigt också.

Ungefär samtidigt ropar Jonatan från köket.
Jonatan: Emelieeee? Kan du komma ner ett tag?
Jag reser mig upp, går ut ur mitt rum och går som i en dimma. Nej där överdrev jag men det var rökigt.
Jag: Va fan, har mamma lämnat dig ensam i köket!?
Jag inser så klart faran med att lämna Jonatan ensam i köket och springer snabbt ner.
Nere är det ännu rökigare och i köket står Jonatan och öppnar fönster.
Jonatan: Jag bakar rebarberpaj!
Jag: Det där är inte rebarberpaj det där är rabarbersoppa.
I ugnen står det nämligen en form med rabarber simmandes i en enda bubblande sörja. Inbjudande jag vet.
Sen upptäckte jag bunken bakom mig.
Jag: Vad är det här?
Jonatan: Det fick  inte plats.
Jag: Men det är ju typ hela smeten (mjöl och grejs)
Jonatan: Men då häller jag i det nu. Det kan ju inte bli värre liksom.
Jag: Sant.
Så han hällde det på den snart klara kakan och rörde runt lite.
Jag: Okej, jag kommer gå nu och låtsas att jag aldrig kommit ner.

Några minuter senare på mitt rum
Jonatan: Emelie den är klar nu! Du måste smaka, den blev jättegod!

  

Mihihi

Hittade ett gammalt inlägg jag fann mycket underhållande. Läs HÄR 
Ni orkar säkert inte läsa hela men ni bööör ju läsa konversationen med Ibbe näst sista stycket. Den karl kan ju vara högst underhållande ibland alltså xD

Bergochdalbana

Damn, jag är ju faktiskt hemma tidigt idag. För en gångs skull.
Den här dagen har varit wierd må ni tro. Den började med textkommunikation där vi skriver porträtt om en person.
Vid den tidpunkten ville jag bara åka hem, lägga mig under täcket och kolla på Igby goes down eller någon annan film som passade min sinnesstämning. Men att varken jag eller filmen var hemma var ett ganska så stort problem så jag kunde inte få den drömmen att gå i uppfyllelse. Synd.

Sen hade vi rast i sisådär två timmar. Blev på betydligt bättre humör då, av olika anledningar xD
Matten ska vi inte ens tala om mer än att jag skaaa klara G. Annars tar jag livet av mig.

På tal om att ta livet av sig. Kriget i Libanon, varför? Så länge det är oroligheter där nere får jag inte åka ner till Gaby. Jag blir så besviken. Krig löser då ingeting alls!

Den kvinnliga varelsens värsta mardröm...

...jag har glömt allt mitt smink. I skolans omklädningsrum. Hej hopp det var ju rätt mycket pengar alltså.
Får snylta mammas smink så länge, vilket för min del inte gör så mycket då hon har värsta supersminket. Men hon lär ju lacka om några dar.
Stackars mig.

R+J

Jag tror jag är kär.
I världens underbaraste film.

image397


 
 

I'm grindin' Jack

image395

Chest out
In and out, in and out
Lift your arm, lift your arm
In a circle, in a circle
Swang out, hang out, bang out
Show these motherfuckers right where you from

Vi är trots allt lite lika!

Jag: Pussy.
Jonatan: Så där säger man bara om man har bristande argument.
Jag: Jag var inte ute efter att argumentera, jag tyckte bara att det ordet passade in på dig just nu.
Jonatan: Nej, det är du som är en pussy.
Jag: Jonatan, det är skillnad på pussy och pussy. Jag har en pussy men du är en.

Haha

På en kinarestaurang i Jakobsberg

Jonatan: Skulle jag kunna få kinapinnar?
Servitris: Javisst! En? Tittar frågande på oss andra.
Jonatan: Nej två.
Alla: Alltså..... HAHA
Jonatan: Eller jaha! Ja hehe, en.

Det är min lillebror det xD


Eftersom att inte en enda kotte fattar vad jag menar så får jag väl förtydliga mig lite. Servitrisen undrade om hon skulle hämta pinnar till en person. Jonatan trodde att hon undrade om han ville ha en pinne. Savvy? xD

I'll never let you go, you're always on my mind.

Jag har aldrig huvudvärk. Men idag var tydligen ett undantag för fan vad ont jag hade.
Jag var illamående, såg suddigt och hela kroppen kändes som spagetti.
Helskoj! Mamma sa att det kunde vara ögonmigrän vilket låter kul eftersom att jag ser vita prickar överallt typ.
Men nu har det mesta gått över som tur är.

I morse när jag åkte till skolan med mamma hämtade vi som vanligt upp Elina. Men vad som inte var vanligt var att Baran från Turket åkte med. De har nämligen besök i skolan från massa olika länder och de sover hos eleverna.
Försökte vara social trots att man suger på engelska men va fan.
Det första jag sa när jag kom till skolan var Jag har pratat med en turk.
Det var ett äkta -Hej jag är inte van vid att snacka med främlingar. Speciellt inte såna som snackar ett främmande språk ögonblick.

På naturkunskapen kom jag på en lysande idé till våran redovisning om hur man ska få folk att använda kondom. Det mindre bra med det hela var att alla i gruppen med jämna mellanrum gjorde kräkljud och sprang ut för att få frisk luft för att unvika att svimma. Mer kan jag tyvärr inte avslöja, men det kommer bli en klockren redovisning!

Nej jag kanske skulle plugga lite?


Rubrik

Det är livsfarligt att tänka

sommarväder

Jakobsberg idag! Mormor ska få sig en visit och sen ska jag ner och handla skor och andra förnödenheter till sommaren.

Igår läste jag boken Hur kär får man bli, skitbra faktiskt. Tack Elin som tipsade mig xD Så nu har jag avklarat boken till temat helt smärtfritt. Var som fast hela dagen. Sen kollade jag på Romeo och Juliet fast den mer nya versionen med Leonardo DiCaprio och Clarie Danes. ASBRAAA.
Hann även sola så nu har jag en någorlunda märkbar bränna, moahaa.


It was only a dream.

Hatdag idag. Pisspisspisspiss.

Va fan håller jag på med?

Shit Sofie, ett helt inlägg om dig! xD

På engelskalektionen

Jag: Vi måste ju ta med vad han tycker om globaliseringen.
Sofie ser ut som en frågetecken.
Jag: Globalisering?
Sofie: Vad?
Jag: Va fan Sofie... GLOBALISERING.
Sara: Vet du inte vad det är?
Sofie: När man reser..? Upptäcker nya ställen kanske?
Jag och Sara tittar på varandra djupt oroade.

Det finns fyra olika anledningar till hur detta kunde ske.

1. Hon blev tappad i golvet som liten.
2. Sofie är verkligen en tvättäkta blondin.
3. Hon har använt upp så mycket hårspray att hon inte bara förstör en del av just ozonlagret utan har även luddat till sin hjärna med det.
4. Hon har drabbats av alla de ovanstående alternativen.

Vilken tur att vi gillar dig ändå Sofie HAHA.

Man vet aldrig vad som försigår bakom scenen.

Shiet jag är tröööött. Men jag vågar knappt tänka på vad jag kommer vara i morgon då. Efter fyra föreställningar. Jippie xD
Men det ska bli kul, vi ska peppa varandra och kick some ass för imorgon kommer vår kära klass, och jag hoppas att ni VÅGAR PRATA efter teatern då det kommer vara en kort diskussion. Typ ingen har vågat säga nånting så kom igen, imponera på oss och teaterläraren. Vi blir glada då.

Det har varit mycket glada miner idag. Hälften av oss har varit livrädda för det spökar typ där och dörrar öppnas och galgar rör på sig. Hel partaj. Sen har jag, Sara och Val hunnit med en skagenröra-baguett och skrattat åt en snubbe som somnade på cafeet och gjorde karusellrörelser med huvudet.
Men sekunderna innan publiken kommer in i rummet kan ju vara en av de roligaste ögonblicken idag.

Bakom kulisserna alldeles innan föreställning.


S: Jag är skitnödig!
J: Haha igen?
S: Ja jag men blir det när jag är nervös!
T: Hahaha, bara du inte skiter på scen.
J: Haha om hon gör det skulle du kunna säga, "men Nora vad är det med dig! Du brukar ju aldrig fjärra sådär!
T: HAHAHAHA

Nej vi snackar inte alls om kiss och bajs i våran teatergrupp. Aldrig.

Glädjetårar?

N.E.R.D KOMMER TILL SVERIGE I SOMMAR OCH JAG SKA GÅ ANNARS JÄÄÄÄVLAR!!!!!!

PHARRELL FFS

LYCKA LYCKA LYCKA

The Killers - Mr. Brightside <3

I just can't look its killing me

Det börjar bli svårt att andas i bubblan jag lever i.

image391

Sluta blunda

Folk har det bra här det är också det enda
Tjejer läser om Paris i fredagsbilagan
Stoppar handen i halsen för att bli likadana
Killar spelar tv-spel och kollar på porrfilm
Dokusåpor lär dom 10 stegen till mobbning
Jag har varit där själv, är det så konstigt?
Det kallas för bonding, man skaffar sig en kompis
50-cent, GTA - där har du kultur
Fritidsgården stänger - det färgar sig på en mur
Unga människor mår inte bra
Det är så tydligt för jag ser det när jag går runt på stan

Min kompis somnade på tåget, han var packad och trött
Vaknade upp, sa någonting och fick pannbenet spräckt
För vadå? För lite manlig respekt
Polisen sket i allt, han kommer alltid va rädd
Häromdagen fick jag smäll för något jag såg
En kille låg ner, blev sparkad av två
Jag gick emellan men folk omkring dom blundade
Ville inte bråka men slagen dom bara fortsatte
(Marcus, 5:e maj 2005, Kungsgatan)
Ett slag mot svensson och folkhemmet
En tår för det bristande folkvettet
Till dom som utsätts för våldtäkter
Har blundat klart, det är underbart
Men unga människor mår inte bra

Valborg

Grillning igår hemma hos Sara med stora gänget Sara, Sara, Habbi, Therese, Pelle, Erik, David, Desse, Simon, Joanna, Val, Kim och jag (glömde ingen nu va?)
Medan mästerkocken Pette stod och grillade satt vi andra på altanen och chillade. Några av oss fick en impuls att börja dansa till Las ketchup song och satte på låten på högsta volym. Sen körde jag och Valan Bring it on dansen hahaha.
Annars satt jag mest och sjöng låten från Fem myror är fler än fyra elefantern, ni vet den där Först så går det framåt och 1, 2 och 3, 4 och sen så går det bakåt 5, 6 och 7, 8.... så att alla undrade hur det stod till med mig. Men sen klämde Sara N och Valan med i Olle låten och då blev folket riktigt oroliga. Den kräver nämligen stora kroppsrörelser. Sen tog vi oss så klart verbala friheter och ändrade texten lite så att den passade tex Desse och Therese och Simon istället för Olle. Hemskt skojigt.

Efter grillningen gick vi mot Södra bergen. Det blev en lång jäkla vandring och när vi kom dit kom vi ganska så lagom till att brasan tändes. Det var kul till en början men iallafall jag tröttnade rätt snabbt för det hände typ ingenting. Efter ett tag drog jag, Sara N, Pelle, Therese, Val och Simon iväg då vi träffade Saras kompisar Chanchie och Johannes som var mycket trevliga. Vi strövade runt nere på stan ett tag innan vi gav upp, sa hejdå till de två sistnämna plus Simon och gick hem till Sara för att kolla på tv och sen sova.

Nu sitter jag här hemma och är dödligt trött. Det blir nog nästan till att sova ett slag i min ljuva säng. 

         


RSS 2.0