Sista dagen på året!

Klockan är 01.54 och jag och Jonatan kollar på tv.
Idag är det bara en dag kvar av år 2007 och det känns ju skoj. Eller nåt.
Nyårsafton tillbringas hos kusinerna i Barkaby och till min stora glädje är jag inte ensam. Sara ska nämligen med =). Det här kan bli riktigt intressant ju xD

Sov hos Elina natten till lördags tillsammans med Jennifer. Det var på tiden, när fan var vi senast?
Men när man har så mycket tid att ta igen som vi på senaste tiden haft, hur kan det då bli så att man sitter i en soffa och glor på en helt wacko film man inte ens fattar varför man kollar på istället för att göra något vettigt av tiden? (lång mening i know) 
Kanske för att vi känner varandra så bra att vi istället för att prata sitter uppe till fyra på morgonen och kollar på bla Pippi till havs för att sen däcka alla tre i Elinas (då lilla) 120 säng.But to tell you the truth, I like it. Speciellt när det är med er.  
Dan efter när Jennifer åkte hem kollade jag och Elina på jättegamla bilder från typ 2003-04-05-06 vilket var pinsamt. Mitt långa hrm vackra hår var ju garanterat en favorit i repris.

Borde antagligen sova nu, gott nytt år allesammans hoppas ni får ett bra slut på det här året och en bra början på 2008 xD

Habegär

Snygga kläder på American Apparel.
Vill ha de här: Randig tröja, Hoody, väska, headband.


Things will never be the same

Hola
Igår var min och Elinas familj(er) på Biograf Spegeln i Uppsala för att kolla filmen Arn - Tempelriddaren. Den var helt okej. Bra faktiskt. Men fan vad irriterad jag blev på alla pensionärer som trängdes i det supertrånga "väntrummet". Det var ju typ bara gamlingar!
Men ngt som gjorde mig (och Elina) mycket gladare var att den s.k. Stormästaren i filmen var jättelik en kille i vår gamla klass, verkligen skit lik och så fort  han kom i bild dog vi ju nästan HAHA.

Nu har äntligen jag och pappa börjat med mitt rum på allvar. Men han kan ju vara för jobbig den där karln. Nu får jag typ inte göra ngt annat än det. Jag som vill vara med Niffe <3 förlåt att jag inte ringt :( Jag ska ringa idag och hoppas på att du svarar ja när jag frågar om du vill hitta på något med lilla mig. Det har varit allt för länge sen.

Och nyår verkar inte bli av heller. Det blir väl av till Barkaby till kusinerna. Hoppas Sara kan följa med, haha!


Lovet går jävligt fort känns det som.. Nästa vecka är pluggveckan. Har mycket att ta igen. Suck. Men jag får skylla mig själv.


Alle man ombord, för nu bär det av till vår kära huvudstad!

Nej men hallå hallå!
Stockholm idag då. Rean som sagt. Men jag kan ju säga så här: Det fanns inte mycket pretty things alltså.
Men det gjorde inte oss ngt, vi körde på ändå som vanligt :P Jag är fet stolt över mina inköp. En "skinn"jacka, en typ basebolltröja och en vit t-shirt med färgglatt tryck.
Bilder på dem kommer snaaart :D

Efter Stockholm åkte jag till min moster för att äta den traditionella annandagsmiddagen med hennes familj och min morbrors familj. Och min egen såklart.
Moster Anna hade bakat asgoda kakor. Ni vet såna där äkta amerikanska cookies som man kan se i filmer då de oftast äter den som smet/deg. Så himla goda! Choklad och grejs vettni, mm :P
Min yngsta kusin Nora på ett år är så nedrans gullig så jag lägger upp lite bilder på henne och mina kära vänner som var med till huvudstaden. Enjoy guys:

    

 

1. Sara<3 2. Valan posar hett xD. 3. Emma tha cutie. 4. Kusinerna. 5. Nora med sin nya Guns n' roses tröja HAHA.
6. Söta Nora. 7. Elvira och jag <3.

Nu ska jag fortsätta kolla på Murder City med min kära broder Jonatan.

What is it about tresures?

Hej allesammans!
Det här är första inlägget på min nya bärbara dator ! Sweeet :P

Julafton var helt okej, kusinerna var här vilket till stor del innebär tävla om allting. Störst hus, coolast kläder, mest presenter ja ni fattar. Jag är trött på det nu.
Förutom en dator fick jag presentkort på H&M, lite kläder och andra och trejde säsongen av Viva la Bam. Hell yeah ;P

 

Idag har jag bara slappat och tjockat mig. Pizza, choklad och flera avsnitt av Jonatans julklapp Scrubs. Mindre bra. Måste börja träna efter lovet det här bådar inte gott.

Imorgon ska jag, Sara, Val och Emma ge oss ut i strömmen av rea-vittrande galningar. Precis som vi alltså. Det ska bli keewl :P
Men ja, eftersom att man ska upp typ 07.30 kanske man ska gå och lägga sig nu!
See ya!

Love me, love me, say that you love me.


image40

Dan före julafton. I like ;P
Idag har jag varit i Uppsala med familjen för att hälsa på min uråldriga gammelmormor Aina. Hela 96 jäkla år på sin rynkiga nacke har hon. Vi åt julbord och sen gick jag pappa och Jonatan ner på stan för att köpa de sista julklapparna.
Efter det stannade vi på ett jättemysigt café som hette typ Ofvangatan eller nåt och fy faan vilken god varm choklad de hade. Grädde och riktig kakaochoklad. Sen åkte vi hem och Wallbergs kom över en snabbis. Jag fick julklapp av Elina Ett pussel på 500 bitar av en serietecknad tjej. Den var cool ;P
Av mig fick hon ett jättefint halsband, om jag får säga det själv =)

Nu ska vi klä granen, snart. Men pappa den fyllekajan (han tog ngra glas med Elinas pappa nyss, han är då ingen alkis om ni skulle få för er det!) är lite seg. Vet inte vad han håller på med riktigt haha.
I stereron spelas Led Zeppelin på högsta nivå. Whole lotta love, den bästa!

Nu ska jag allt ta och leta reda på daddy.

HA EN GOD JUL ALLESAMMANS! <3
För det ska jag ha =)

Jag är inte hel.

image39




I know somethin' about love, you've gotta want it bad
If that guy's got into your blood go out and get him
If you want him to be the very part of you
Makes you want to breathe, here's the thing to do

Tell him that you're never gonna leave him
Tell him that you're always gonna love him
Tell him, tell him, tell him, tell him right now

I know something about love, you've gotta take it
And show him what the world is made of
One kiss will prove it
If you want him to be always by your side
Take his hand tonight, swallow your foolish pride and



Julavslutning idag.
Morgonen var ju helt fantastisk. Försov mig en timme, mamma väckte mig klockan 08.00
- Skulle inte du ta bussen?
- Joo..?
- För den går nu..

Panik upp ur sängen på en sekund och ser klockan, 08.00. Faaaaaan.
Som tur är har jag en snäll mamma som erbjöd sig att skjutsa mig till skolan. Kom bara tio min försent vilket egentligen inte spelade så stor roll då det bara var en julshow av estet man missade.

Lekarna
däremot ville man ju inte missa. Nu kanske ni undar vilka lekar?
Jo sörrni, lekarna som vi tvåor och treor gör (inga ettor har vi. Kanske bäst det?? (a)). I år bestod det av frågesport om personer i sam och likande. Mitt lag fick 12 rätt av 17. Tävlingsinriktade Sofie var i mitt lag och resultatet tillfredställde inte henne på något plan men kul var det att se henne gorma och ha sig :P
Sen var det dags för den traditionella juldansen, he-he-he. Oh you dont wanna know.
Om ni hörde eller såg några galningar springa runt runt i centralkorridoren i ett långt "led" mer skrikande än sjungande på Nu är det jul igen så var det vi. And thats how we do it on Sam ladies and gentlemen.

Innan vi gick från skolan för sista gången i år markerade jag, Erik och David våra revir genom att placera ut pepparkakor lite här och var i samkorridoren, precis som förra året. Jag kan säga så här, ni kommer aldrig hitta dom. Vi är nämligen bäst på gömställen. Fråga bara Ibbe the prison breaker.
Till sist, pizzerian med: Erik, David, Sara, Pernilla, Ibbe, Simon, Kim, Elin och Stina. Förlåt om jag glömt någon, jag är en förvirrad ung dam.
Iallafall, som vanligt tog vi upp hela pizzerian och som vanligt tog jag Margarita med salami. Fett fett fett.
Som grädden på moset gick vi ut på stan på jakt efter de sista julklapparna. Sakta men säkert blev vi färre och färre.
Tillslut var det bara jag och Pernilla kvar och då drog vi till JC men fann inget tilldragande.
Sen tog jag 13.20 bussen men som pga förseningar blev 13.30 bussen.

När jag kom hem åkte jag och mamma till Bea och kollade tyg. Funderar på att få farmor att sy en kjol till mig. Själv har man ju inte det som krävs för sådant krux. Sen somnade jag skönt men var sedan tvungen att gå upp och äta middag, blä.

Hade sett fram emot att se På spåret endast för att Filip & Fredrik var med men njet njet, ingen Filip & Fredrik där inte. Fel av mig.

Nu ska jag... Göra ngt annat.
Puss på er.






Dont I deserve love?

Hejsan svejsan everybody.
Idag har jag äntligen målat klart min tavla. Only one left.
Efter det gick jag, Sara och Val ner till centrum och handlade julklappar. Hittade rätt många. Nu har jag bara kvar till mamma och pappa typ. Har köpt en jättegullig klänning till Nora, hoppas att den passar.

I morgon är det sista dagen i skolan och då blir det leka av med treorna och sen fika. Me like :)
Sen drar några från klassen ner på stan och käkar pizza om allt går enligt planerna.

Resten av familjen kollar just nu på Familjen Addams av någon underlig anledning HAHA. Fan vad jag älskar den filmen.
- Sorry Debbie, no Mercedes this year.
- Oh yeah? SET THIS!
HAHAHA
- Our parent are having a baby too.
- They had sex.
Okej nu ska jag sluta. Men om ni inte sett den borde ni se den. Men humor krävs.

Nej, ska kanske ta och sova snart..

Ha det bra!


Var det någon som sa att vi var konstiga?

Hittade massa gamla (och rätt nya) roliga bilder, haha check us out.





I'm sick (in my head too)

Nu sitter man ju i skolan, fick sluta en timme tidigare på filmkunskapen.. Fan vad trött man är nu för tiden! Vi kollade på massa gamla svart vita filmer. Men nu sitter jag, Sara och Kim i ett grupprum och chillar.

I morse var det rush till bussen. HAHA elinas mamma tutade som en galning på bussen så den stannade och jag och Elina sprang fan, hahaha. Så nu har alla i 655an sett oss in action vilket vi mer än gärna bjöd på, there you got all you hotties on tha bus.

Nej nu ska jag och Sara skammigt nog spela Quake HAHA tjarå!





Vad är det man brukar säga: I hate that I love like you so.
Exakt.
Stupid Emelie.

 


Adjö, Rose-Marie!

Ja nu sitter man i skolan with a hole bunch of sassy girls. Simon Ibbe och Sara alltså. Nej skoja bara ni är ju för gölliga. Som vanligt snackar K snusk och resten skriker som bara den. Vi har just nu tema-lektion och det går ju så där alltså. Ja, ni märker ju själva (a).
Efter skolan är det bara att dra hem, och plugga. Suuuuck.

Idag fyller mamma år, hoppas vi får tårta haha.

Hade muntlig engelska redovisning vilket gick crap! Fick bara G+ :(
Nej nu ska jag plugga, bye.


Du kan ju vara det bästa som finns i mitt liv

Sista teatern idag, syynd. Men kul som fan hade vi idag alltså HAHA.
Idag har det varit en rätt bra dag, eller vänta, den har varit bra. Väldigt bra. Anledning? Jo, till en början var jag superduktig på naturkunskapen (!) mhm i know whata hell liksom. Sen slapp vi arbeta på spanskan utan kollade bara på film. Ingen religion var det heller men det var rätt synd, Istället drev man runt i skolan som ett mongo, och på det så spelade man ngt jäkla quaik spel på dator HAHA så jävla roligt jag och Sara var ju äkta psykfall så som vi skrek.
Men nu kommer dagen fucking höjdpunkt. Elina.
Helt plötsligt är hon där och ger mig rosor - bara för att du är så söt.
Elina om du läser det här är det, ja, bra för jag vill att du ska veta det här:
Jag älskar dig så jävla mycket, du är världens bästa vän/syster. Jag vet att du inte är min riktiga syster men det känns fan som det för jag kan säga och göra allt med/till dig. Jag skulle inte klara en dag utan att höra av dig. Om jag måste känns det tomt. För du är en så jäkla stor bit av mitt hjärta. Och jag vill aldrig att den delen ska försvinna. Jag är så jävla glad över att du våldgästade mitt 6års-kalas, för vem vet hur det annars skulle slutat! Vad jag försöker säga är att utan dig skulle jag helt enkelt vara förlorad.

Så lämna mig aldrig aldrig aldrig.

 

Hon har lärt sig att slå klackarna i taket

hör ljudet av bilen som aldrig anländer
drömmer dig till sandstränder och vässar dina framtänder
samt tänker igenom ditt samvete stoppar armen i munnen
och biter ihop vid handleden
river ett tygstycke och lindar trasan runt venen
börjar skratta, bilen kommer och du är glad att du lever...
-

Stockholm idag för att julhandla men som alla vet kan man ju inte låta bli och köpa till sig själv också :P
Men jag fick allt ihop lite julklappar också, haha. Det var länge sen jag och mamma gjorde ngt tillsammans,
bra att det blev av. Köpte massa saker på Panduro så nu ska jag allt knåpa ihop massa presenter. Nice.
Roligast idag kan ju ha varit när halva 676an skrek till busschaffören att stanna då han började åka innan
alla hann gå av, xD.

Imorgon är det skola och då är det förhoppningsvis filmkunskap.
Läraren har ju varit sjuk typ fyra lektioner. Först gick glasögonen sönder, sen själen och ja sen vette
fan vad som gick snett eller vad säger ni Sara och Henriksson? :P
På kvällen är det dags för teater och då blir det klapputdelning. Min är ju oslagbar alltså =)

Nej man kanske skulle ta och plugga lite...

Bara för att Lily Cole har så fint hår lägger jag upp en bild på henne, varsågoda.




Sticky Honey

Vilka ställer sig och grillar i minusgrader om inte min kära far och Uno.
Dom där två är ju lite crazy. Men gott blev det, haha.

Ja, man är ju lite skrivsugen nu så här när man inte har något att göra :P
Men, snart kommer den bedårande familjen Wallberg hit för att fira mammas födelsedag som är på tisdag. Det betyder att Elina, systrami, kommer och gör mig sällskap. MMMM vi har jordnötsringar.

Bara för att jag älskar Elina så mycket lägger jag upp en bild på oss två bedårande barn av sin tid.



The rest of your life begins today

Kan man tänka sig, äntligen har jag skaffat mig en blogg. Man har ju klurat på det ett tag nu, faktiskt sen i somras. Fråga mig inte varför jag inte skapat en förrän nu.

Idag är det lördag, ljuvliga lördag. =). För en gångs skull inget jobb. Förutom plugg då... I morgon ska jag och mamma julhandla i Stockholm, lovely. Har mycket att handla, men smart som man är har man ju inspirerats av en underbar bloggerska med många smarta idéer som gör att man slipper betala så mycket men ändå göra en snyggt jobb. Det lär ju inte skada att jag lägger ut hennes sida då det bara är smicker hon får. Ni borde verkligen kolla in hennes saker, Elinkan.blogg.se.

Nu ska jag dammsuga this bloody house och sen ska jag... Ringa Elina? Eller plugga...

RSS 2.0