Ner som en pannkaka, upp som en sol!

Nu är jag sur. Jag och Elina har tagit jätteroliga bilder idag och så när jag försöker lägga ut dem här kommer de åt fel håll fast jag ändrade innan, så de ligger åt sidan bara för att vi tog dem så på mobilen -.-
Får försöka fixa när jag kommer hem till min kära Windowsdata. Mammas Mac kan ta sig i arslet!

Idag har jag och Elina varit på lite grinigt humör i backen. Och det blev inte bättre av att vi fick vänta vid bilen på de andra i en halvtimme. Men nu är vi på topphumör! Jag säger som jag sa första dan i sittliften, upp som en sol, ner som en pannkaka. Fast tvärtom. (På tal om pannkakor, man fick gratis pannkaka i Tandådalen igår och Jonatan hade just fått sin, gått några meter för att sedan tappa den på marken. Skadeglädjen var total. Speciellt när jag själv satt och smaskade i mig min med honom bredvid, med saliven hängande ur mungipan MOHAHA.)
Efter dagens lunch åkte vi faktiskt och badade i poolariumet som det så vackert hette.
Vi satt mest i bubbelpoolen och bastun, väldigt trevligt.

Igår åkte vi till backen på kvällen för det skulle vara en show som hette Stars on snow. Det var dem som jobbade där som trixade i ett jättehögt gupp. Så hade dem fyrverkerier, väldigt stilfullt må jag säga.

Nu ska vi snart på restaurang, grillbuffe. Hmm, det kan bli spännande då jag inte är så förtjust i kött. Men det ska nog gå ändå! Finns annat än kött ju :D

Imorgon är det sista dagen i backen, sen på söndagen bär det äntligen av hem! Hem till min säng, mina vänner, till och med skolan låter frestande vid detta lag!

Jag har faktiskt några bilder som ligger åt rätt håll, de kan jag lika gärna lägga upp.

image244

image245

image246



Kinapuff

Jonatan: Kan jag få datan nu?
Jag: Nej.
Jonatan: Hörde du vad hon sa? (till Elina)
Jonatan: HÖRDE DU VAD HON SA?
Jag: Tyst.
Jonatan: Nej.
Jag: TYST
Jonatan: okej..

Det hör till uppfostran att han fruktar mig.

Rätt ska va rätt.

Jag vet att jag skrev att jag inte skulle vara inne så mycket på internet eftersom att det kostade, vilket är bra för då kanske man kan skaffa sig ett liv vid sidan av datorn men sen går mamma och skaffar gratis bredband så då var man ju körd.

Anledningen till att jag skriver nu är för att det har uppstått vissa klagomål på mitt tidigare inlägg.
Klagomålen kommer från min pappa som inte alls blev nöjd. Exakt så här sa han efter att ha läst inlägget.
Pappa: Bra? Hörru jag är 47 år och kör dubbelt så bra som de flesta snorungarna i backen.
Jag: Okej.
Pappa: Just det.

Hoppas du blev nöjd nu pappa för nu är det slut med gratisuppmärksamhet i min blogg!

På tal om ingenting, idag har jag:
?ramlat i liften och blivit skitsur.
?pluggat matte och blivit ännu surare.
?skrikit/sjungit/visslat/dansat i liften.

Nu ska vi förhoppningsvis snart bada i en sådan där rund cool träpool med varmt vatten som man eldar eh, varmt. Jag är inte riktigt säker på om jag gjorde en rättvis förklaring åt detta.. ting. Men den är rund, gjort av trä, fylld med varmt vatten och står på våran tomt. Fattar ni då?


Kung i backen?

Det här är för roligt för att inte lägga upp.

Pappa bad mig att skriva i bloggen om hur coola han och Jonatan var på sina snowboards. Men jag har insett att det vore att ljuga. Beviset kom under middagen.
Jonatan: Jag är tydligen känd i backarna!
Vi andra: Haha, vadåra?
Jonatan: Jag skulle gena till restaurangen uppe på toppen under sittliften. Så gjorde jag en rejäl vurpade med min snowboard. Så hör jag hur någon skriker: Titta där är den där killen som alltid ramlar!!! Så tittar jag upp och så sitter en liten snorunge i sittliften och pekar på mig åt sina föräldrar!!

Jag visste väl att det skulle bli något av min lillebror! Och pappa är faktiskt bra.
 Är du nöjd nu, pappa? :D


Saknar dig Sara!


Första dan i fjällen!

Ja ni, nu har jag åkt skidor för första gången i år. Jag kan tyvärr inte skriva så mycket då det kostar att gå in på Internet...
Det var inte bara den första dagen idag, utan även första floppen och skadan. För att göra en rätt lång historia kort, ni vet guppen som brukar vara på sidorna av backarna? Jag rååkade ju liksom åka baklänges in i två småungar med ena skidan mellan en av den enes ben så att min skida flög och och så låg jag där som en snöboll och skämdes medan de där småkillarna kravlade sig över mig och flydde för livet. Jag hade ont i arslet, tummen och handleden efter det. -.-

Jag och Elina har kommit på det ultimata. Vi (iaf jag) ska börja jobba här om några år. Vi kunde inte komma på en enda negativ orsak. Titta här:
I liften, man får toucha andras rumpor, i bästa fall tillhör den en hottie.
Man slipper de fula hjälmarna utan får istället stå och se fly ut i de snygga kläderna vilket gör det mycket lättare att ragga som vi båda var överens om, haha!
Man får åka cool skoter.
På kvällen partar man med alla jobbarkompisar som alla är i samma ålder som en själv.
Slutsats: Man är allmänt cooool.

Hoppas ni har det bra allesammans. Puss på er


image239


Bilderna

Här kommer bilderna från min kamera men tro mig, det finns många fler kameror och mer bilder från DENNA kväll/morgon.

image220
Flugmassakern!!

image224
Ännu är tröjan fläckfri! xD

image222

image223
Den stilige modemixaren Simon!

image225
Lillen, som inte vet varför han kallas Lillen.

image226

image227

image228
Sarita<3

image238
Sara<3

image229
Lillen och Verner kör en stekar bild.

image230

image231
I väntan på bussjäkeln. Är det bara jag som får Mulle-feeling?

image232
Vilken syn. Det är inte varje dag! xD

image233

image234

image235

image236
-En hund kan ha pissat på den där pinnen.
-Jag äter gul snö också.

image237
Det är så underhållande att leka alkisar med gamla sopor.


E-maila mig på dåreibur.com

Bara för att det spårade så jäkla mycket igår och för att jag just nu inte orkar lägga upp alla bilder från resten av resan får ni tills vidare nöja er med denna bild, som säger ganska mycket. Ni anar inte hur mycket jag skrattar när jag tittar på den här bilden. For real.

image218

Svårt val

Chokladflingor eller chips... Chips eller chokladflingor... Valet är svårt.

Melodifestivalen är nu officiellt det pinsammaste i dagsläget. Behöver jag säga mer än BWO? Det enda ljusen i det hela är Kristian Luuk och Björn Gustafsson. Jag chansar på att det kommer bli uppståndelse bland all us girlies efter Björns lovely magflash. Have I right? Kan ju säga att jag inte skulle banga den karln. Måste bara säga att det hade iaf inte jag trott om den spinkisen. But it was a nice surprice, hähä.
Varför pratar jag svengelska?

Nu ska jag fortsätta kolla på Dude, where is my car? för den är så jäkla bra, haha. Sen ska jag packa klart för i morgon drar jag till fjällen en vecka!!

Det får bli chips.

BTW! Bilder från tha party kommer senare xD Det vill ni inte missa kan jag säga er!

Puss på er


Oj..

David, Sara, det är massa flingor i hela väskan....

One night in Ljusterö

Ja, Ljusterö ljusterö. Arma Ljusterö. Direkt efter skolan drog jag, Sara N, David, Ibbe, Simon, Linda och Sara S till  hennes landställe på Ljusterö, en jäkla ö alltså. Långt ute åt tjotaheiti men vi lyckades komma dit men hjälp av buss, färja och bil. Saras kille Lasse hämtade upp oss i sin coola bil som " ...man absolut inte fick röra lacken på. Då blir han galen" HJÄLP liksom. Vi vågade knappt andas. Men han var snäll, inte så pratglad men det funkade fin fint för oss. Sen brände han iväg och vi var lämnade åt vårat öde. Jag, Sara N och David kom först till huset då Lasse var tvungen att köra två vändor. Vi fick i uppdrag att låsa upp alla dörrar och tända lamporna mm. Det var lättare sagt än gjort. Huset var som hämtat från en film med namnet Flugmassakern. Det låg döda flugor överallt. Men det fixade vi snabbt genom att dammsuga huset. Eller ja, David. Händigare man får man leta efter! xD
Sen kom de andra och då var det dags för krubb i form av PanPizza. Me liiiike :D Sedan klockan sex kom Fredrik och Mathias med min musikanläggning.

Det var asfint där, de hade strandtomt och allt så vi gick runt och tittade på den fina floran och faunan, eeh not. Men fint var det!
Jag, Sara N, David och Ibbe hittade ett fint litet loft där vi satt och kollade ner på alla. Senare på kvällen kom Saritas (sara s alltså värden) andra kompisar och de var jätteroliga. Speciellt två som hette Dennis aka Lillen och Verner, (men som jag glömde namnet på och kallade Valter, ooooj :P) Fast de var nog Fredriks kompisar kom jag på. Vi satt och snackade allihopa och lyssnade på musik. Trots det pissigt kalla vädret var det flera som var ute, även jag men man flög ju runt lite hur som helst mellan Saritas massa minihus. Kaos är det rätta ordet för att beskriva kvällen. Jag, Sara, David och Ibbe flängde runt och garvade för det mesta, Simon hittade en uråldrig studentmössa han bar ovanpå sin egna mössa så vi dog varje gång vi såg han HAHA. Sarita var duktig värd och Linda försvann men återfanns sedan.  
Runt 02.00 bestämde sig jag Sara, David, Ibbe och Simon oss för att slagga i det coola loftet. Ibbe somnade på direkten men vi andra hade lite svårt för det då Verner höll på att snacka och ta kort hela tiden, haha! Men tillslut fick vi våran skönhetssömn. Men den varade inte länge kan jag säga. Ibbe väckte alla halv åtta genom att babbla skit högt. Fast jag vaknade inte förrän Sara skrek som en galning i raseri rätt i mitt öra.

Tragiskt nog skulle inte  bussen gå förrän 13.35 så vi hade ju då liiite tid att slå ihjäl. Eftersom att inget fanns att göra bestämde vi oss för att åka med när Fredrik skulle skjutsa hem Sara i sin epa klockan 11.00. Smart tänkte vi, då slipper vi ju gå en sketen liten väg i skogen fram till stora vägen som skulle ta en timme. Så vi tryckte in oss "lagom" många och sen bar det av genom skogen. Nu tänker ni säkert att vi är ena galna typer. Och ja, ni har rätt. Men, vi är även väldigt smarta. Tänk så här, eftersom att vi var så många i bilen (fyra) så hade det blivit mindre skada om vi krockat. Om det bara hade varit två i bilen hade antagligen båda dött. Men nu, eftersom att två satt liksom skyddade vid de andra så kanske de skulle kunna överleva! Då hade vi räddat två liv istället för inga! Ibland förstår jag inte mig själv men visst lät det smart?

Även stackars Frippe fick köra två vändor och hämta de gamla patrasket i form av oss andra. Men eftersom att han är så snäll gör han det utan att klaga =).
Efter att han och snyltarna Sara N och Linda åkt med honom hem var det bara jag, Sarita, David, Ibbe, Simon, Verner och Lillen kvar. Och här kommer vårat dilemma: Klockan var 11.00 och bussen skulle gå 13.35. Och nu tänker ni, vad kan man göra på en liten ö in the middle of nowhere? Jo man drar till närmsta kiosk (i detta fall den enda) och köper en massa chips, läsk och annat crap, sätter sig på uteserveringen och börjar äta. Strunta i att en massa fjortiskillar kör runt i sina fyrhjulingar och mopeder och glor, bara ät. När vi suttit där i kanske en halvtimme gick vi tillbaka till hållplatsen en bit bort. Solen sken faktiskt så vi satte oss på vägkanten och chillade. Endast ca två timmar kvar att slå ihjäl. David förbannade sig över att vi inte hade en boll med oss, framför oss var det liksom en hel åker att utnyttja. Jag kunde inte göra annat än att hålla med. Vi tänkte så det knakade, kull, sanning eller konsekvens, röda vita rosen, burken och massa olika lekar dök upp i våra huvuden men ingen kändes riktigt frestande. Men Lillen var minsann på humör så han sprang ett varv runt åkern och det satte igång de andra. Sen sprang Verner, Ibbe och sist David. Vi tog tid och jag tror att David vann men alla fuskade utom Lillen så ja, haha!
I två timmar satt vi där, men jag måste faktiskt säga att det var rätt kul. Ganska kallt, men ändå jäkligt roligt. Lillen och Verner var ju rätt underhållande, bilderna kommer ju säga det mesta. När Ibbe tog i från tårna och sjöng Alicia Keys var humöret på topp och alla stämde in i sång till Amazing Grace, Backstreet Boys mm.

Till slut, då det kändes som om vi varit vid den jäkla hållplatsen i en vecka kom bussen. Den vackra röda bussen som skulle ta oss till färjan mot fastlandet. Vi var räddade.
Jag kom hem runt 16.00 och nu är jag så jäkla trött men det är fan värt det för jag har skrattat så mycket igår/idag att det heter duga.
Tack alla för en jättehärlig helg och massa jäkligt roliga minnen som man länge kommer kunna skratta åt! xD
Om jag säger dans på altanen sent på kvällen vad säger Sara då?
Om jag säger uppförsbacke vad säger David då?
PIMP och studentmössa, Ibbe och Simon?
Och vad säger Sarita om jag säger vansinnesanfall?
Minnena är många som sagt HAHA!

Puss&kram på er alla


David vs Erik?

Jag planerar ett test för Erik och David förstår ni. David frågade nämligen vem jag trodde var svagast av dem, psykiskt. Det måste vi gå till botten med, eller vad säger ni? Erik, ställer du också upp?

Någon som har förslag på vad testet kan innehålla för att kunna knäcka två friska och uthålliga unga män i 17 års åldern? Alla förslag välkomnas!!

Kaos

Hejhopp idag har det varit smått kaos hela dan men jag måste erkänna att jag hunnit med ganska mycket.

Distans
dagen började med att åka bil till Norrtälje med mamma. Stannade vid Ica för att ta ut pengar och fick muffins på köpet! De delade jag med Sarita som jag var på väg till. Sen drog vi för att kolla på Valens musikal, igen, smått genialisk måste jag säga. Go Valan liksom xD.
Sen gick vi till skolan för att plugga vilket vi sannerligen gjorde! Sen gick såklart jag och Erik till bilden, är nästan klara! Efter det, teater. Kul jul. Vi fick skrika åt Pernilla. Kan ju vara den roligast övningen ever, haha! DRA ÅT HELVETE JÄVLA MIFFO uppmuntrades vi till att skrika.
Kom hem 19.00 och då har jag fram tills nu ägnat mig åt att springa runt som en tok och packa tills imorgon då vi beger oss till Sara S. Ooooh så kul det ska bliii :D Härliga klassisar som ska joina.

Big tabbe på väg från musikalen.
Jag: Alltså det var en kille som var så jäkla bra på att spela piano.
Sara: Vem?
Jag: Han hade keps och röd tröja. Sjöng till den där låten.
Sara: Eeh, det var en tjej..
Jag: Nej tror du jag är dum eller, det var lätt en kille!
Sara: Nej! Hon heter Sara.
Jag: Vi kan inte tänka på samma person.
Sara: Jo jag lovar, det är en tjej.
Jag: Jag tror dig inte. Måste fråga Val.

lite senare, jag frågar Val:

Val: Det är faktiskt en tjej.
Fiya: VA! Jag trodde också det var en kille!
Jag: Ja men eller hur!

Vi var i lätt chock efter det jag och Fiya. Kan inte alltid vara så lätt! Till vårt försvar kan vi säga att hon spelade kille i musikalen så man blir ju faktiskt lite förvirrad!
För mig kommer hon alltid vara en kille. Även om vi aldrig mer lär träffas.

Därför

Idag har jag:
Fått VG+++ på Filmkunskapsprov.
Smakat skitgott mintte av Sofie.
Lyssnat på knäpp Markooliomusik.
Lekt ljushuvud men Habbi på matten (men jag fattade faktiskt lite!)
Spelat tennis tills händerna gjorde ont.
Råkat kasta en boll i min medspelares huvud så han blev lite sur.
Shakat loss i köket medan jag och Jonte gjorde mat så att bondegrannarna säkert såg.
Pluggat.
Pratat om massa knaserier med Palt-Hertzie
Ätit italiensk choklad.
Varit nära att dricka ur ett 4 dagars gammalt vattenglas som stod på mitt rum.
Fått ett slemmigt papper kastat på mig.
Moonat.

PALT GRISEKNOEN OCH EMIL

Har ett väldigt givande samtal med Hertzie i phonen:

Den förkortade versionen:
Jag: Chris Brown kommer till Sverige.
Hertzie: Va NÄR?
Jag: kolla ticnet
*efter ett tag research*
Hertize: Skojar du med mig, det är 20 årsgräns! Meeeh jag som var glad, nu blev jag lite ledsen.
Jag: Är dem dumma eller, inte ens han är så gammal typ!
Hertzie: Alla hans fans är ju under 20 typ va fan ska de komma massa gamlingar för!?
Båda: Vi åker dit ändå och testar, hähä.
Jag: Chrisan here we come.
Hertzie: Aaa, passa dig jevligt noga.

Sen tog samtalet en kraftig vändning.. Ingen censur här inte!

Hertzie: Min lillebror vände rumpan till och pruttade mot mig i morse när jag skulle väcka honom!
Jag: Haha va? Det skulle man inte kunna tro om den lilla palten.
Hertzie: Palt!?
Jag: Jaa, de säger ju typ så i Emil i Lönneberga HAHA.
Hertzie: Det kan ju vara det fulaste jag hört, haha!
*efter ett tag*
Jag: Så heter ju det där grisblodmaten också..
Hertzie: Amen då måste det ju vara det du tänker på, det är ju med där!
Jag: Men jag är helt säker på att de kallade någon det!
Hertzie: Griseknoen kanske HAHA.

Vi är visst viktiga personer med jätte intressanta åsikter och tankar!
Imorgon mellan 12.30 och 13.30 kommer Hertzie få ett "oväntat" sms där det står: Palt.
Våran humor är så slående.


Just like a good girl

Nu ska jag vara duktig och plugga. Jag är stolt.

Allt blir ju feeel

Åh vilka problem man har.
Som vanligt ska familjen tillsammans med älskade polaren Elinas familj upp till fjällen HELA sportlovet. Det kan orsaka flera komplikationer.
Dagens erbjudan lär ju snudd inpå oemotståndligt roligt. Nämligen att följa med Elin upp till hennes polare vid namn Andreas, en väldigt trevlig karl som bor i en annan del av fjällen i egen lägehet för han pluggar där men bor i Rimbo. Hur roligt vore inte det på en skala att åka skidor med massa kompisar utan föräldrar!? -Skitkul.
Blir ju megadeprimerad för jag får ju inte åka med :( och sen är det ännu en komplicktion som egentligen inte alls är en komplikation, nämligen Elinafina. Vill ju vara med henne också men ååh vad svårt det blev. Synd att hon inte känner dem :(

Nu blev jag ledsen juu

Välkommen nye bloggare!

Alltså bloggfebern sprider sig som klamydia på en porrkryssning (?) i samhällskorridoren. Det senaste tillskottet är... Tro det eller ej, ERIIIK! Woho. David måste ha varit droppen för stackars Erik, och nu har även han stupat ner i bloggropen.
Så Erik, meddelande till dig: Ta det lugnt nu, skriv inget förhastat, och var försiktig med att ge ut uppgifter om dig själv nu Erik Bloggsson på Blåbärsvägen 100 i Göteborg i det röda huset, fönstret högst upp åt vänster, det finns en massa galet folk här ute i vida världen. Och till sist, men inte minst! Glöm inte att läsa den bästa bloggen av de alla. Nämligen min! 

Warning

Jag måste klippa mig snart, min lugg är så lång att jag snart inte ser något. Bad. Hur skulle det se ut om jag började gå in i saker liksom?


Kul antar jag. Hehe.


Jag vill inte vara snäll

I skolans kafeteria:

Jag: Nu blir nog Sofie glad när det finns mazariner.
Kafeteriadam1: Haha ja du.
Kafeteriadam2: Ska du köpa till Sofie?
Jag: Ja det med.
Kafeteriadam1: Hon måste verkligen gilla sina mazariner.
Jag: Ja hon har ju varit här några gånger idag.
Kafeteriadam2: Ja haha *imiterar Sofie* Jag klarar mig inte tills tvååå! Hahaha ja hon är ju för rolig.
Jag: *muttrar* Mmm jätte ha ha ha.

Fan, jag ger kärringen gratispoäng -.-


Måndag förmiddag

Nu undrar ni säkert hur det gick på provet, det gick så där. Men jag klara G iaf och det är ju bra höhö.

Jag och Sofie har sprungit runt i hela skolan och tejpat fast massa affisher angående ett jävla studentmössemöte. Det fula är att det står / Studentmösskommittén. Hur fult är det inte med ett jäkla möss i mitten. Det garvade man ju åt. Så nu sitter det massa fula lappar i hela skolan.

PROV

Nu är det snart dags att åka till skolan och då är det prov på kristendom! Usch hatar kristendom, men annan religion är jättekul. Är fortfarande sjuk men kan inte ligga hemma nu! Och på kvällen är det dags för Valens musikal, det kan man ju inte missa!

Nej nu måste jag gå, hoppas ni får en härlig dag!
Pusshej


Flugan

HAHAHAHA vill ni höra en liten historia som jag skrev när jag var 12 år? Amen visst vill ni det. Här är den:

Det var en gång en liten fluga som inte kunde flyga. Han satt oftast och såg när hans syskon flygövade. Hans "mamma" hade dött. Han dog av en flugsmälla. Den lilla flugan är adopterad av 2 homosexuella flugor som ville ha ett barn :) När han skulle flyga och hämta mat så slog en av dom som bodde i huset människor ihjäl honom! Nu har det gått ett tag sen dess och den lilla flugan kallas Myggan. Det var bara för att när han var liten blev han kär i en myggtjej.

Så ung men ändå så begåvad, det är så man blir tårögd.

You make me smile

"ÄLSKAR DIG JÄTTE MYCKET OCH KAN INTE VÄNTA TILLS JAG FÅR SE DIG!!! I MORGON ÄR DET 50 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER TILL SVERIGE!!!!!!! ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"


Jag saknar mig Gaby så att det gör ont. Tack, du hjälper mig just nu, trots att du är så långt borta. <3

Sunshine is sunshine

image216

image215


image217

Photos: The Cobrasnake


Sjukling

Ja nu har även jag gått och dragit på mig en förkylning.
Råkade läsa mitt horoskop i fredags eftermiddag där det stod, du bör inte klä dig med för lite kläder idag, en förkylning är nära bla bla.
Mina kläder:
Strumpbyxor.
Tyg converseskor.
Kort klänning.
Vårkappa.
Det är ju nästan skrattretande.

Så nu sitter jag här och nyser och snorar. Wie. Natten var ju rent ut sagt ett helvete. Tänk dig att du sväljer ett rakblad, varenda jävla gång du sväljer. Inte kul. Och inte nog om det, jag drömde att jag var mitt ibland/på/ovanför massa ubåtar. Jag grät.

Haha

Hört på Momento på kanal6.

Programledare: Har vi någon på tråden?
Ringare: Hej det är Anna.
Programledare: Hanna? Arna?
Ringare: Anna!
Programledare: Ahaa var det du som ringde alldeles nyss?
Ringare: Ja precis.
Programledare: Okej vad har du för ord nu då?
Ringare: Handbov!
Programledare: Neeej det var tyvärr fel hejdå.

Programledare: Haha han var minsann glad!

Eeeeh??

Ännu en släktmiddag

Åter igen åkte vi för att fira farmor, denna gång var alla pappas syskon med vilket är tre stycken = många barn = många personer.
Alltid lika intressant. Vi träffar inte pappas syskon så ofta därför är det extra  intressant att träffa dem.
Vi har liksom så mycket att ta igen:

Kusin: Lever er katt fortfarande?
Jag: Du, den där katten är en seg jävel. Den dör aldrig!
Kusin: Haha nej men fet är den...
Jag: Som fan.

För alla er som nu ryggade bakåt vid raden den dör aldrig; ta det lungt, egentligen gillar jag kissemissen, nånstans längst in. Tror jag.

Höjdpunkten kan ju  ha varit när vi satte oss i bilen.
Jonatan: Mia tog mig på rumpan två gånger!!
Pappa: HAHAHA ja du det var minsann länge sen hon fick ta på fjortisrumpa.
Jag: Jäkla Mia!
(om någon undrar är snuskhummern pappas syrra)

Sen åkte vi och köpte fettogodis och nu ska jag kolla på Melodifestivalen. Det innebär 3 saker:
1. Björn Gustafsson gör förhoppningsvis ännu en oförglömlig scen
2. Jag bryter mot alla principer genom att heja på Ola. INNAN ni dömmer mig, läs detta så fattar ni.
3. Jag kommer bli fet genom att äta massa chips.

Utmärkt.

Föräldralös

Här är beviset på att pappa gör allt för att glömma att jag är hans dotter:

Mitt sms till pappa:
Hej du glömmer väl inte att hämta mig på jobbet om en timme, jag tänkte om ni var i sthlm bör ni väl åka nu. Kram

Pappas svar:
Vem är du

Bör jag vara orolig?

Ett litet brev på posten

Hämtade gårdagens post idag och hittade ett litet brev till mig från min 7åriga kusin Liv :D

image211

image212

Veckans outfits

Vet ni det kanske är dags att lägga upp bilderna jag tagit typ hela veckan. Vore ju lite synd att ni skulle miss dem, haha!
Det positiva med att mamma är bortrest är att jag kan länsa hennes garderob utan att hon blir sur. Fantastiskt.

image205

image206

image207

image208

image209

Bild 1: Jacka - Beyond Retro. Byxor - H&M. Oversize linne - Indiska. Halsband - Gåva.
Bild 2: Tjock tröja - Herravdelningen H&M
Bild 3: Klänning/linne - Mammas. Linne under - H&M. Strumpbyxor - Mammas. Halsband - Pappas dogtag.
Bild 4: Hello Kitty strumpor - H&M
Bild 5: Converseskor - Intersport. Grönt skosnöre - Beas.

Over and out.

The P.I.M.P Emelie.

Min hund är kåt. Det passar jag på att utnyttja.
Hon började med att jucka på kissemissen. Det var väl ändå onödigt.

Jag fick henne att jucka på den hysteriska lillebrorsan istället.

Konkurrens gillar vi ICKE!

Jaha, nu har man fått konkurrens om kafeteriatanterna alltså. Nedrans Marika som håller på att smajlar sig in. Fan Marre det går ju rikigt bra för dig -.-
Det gillar vi inte.

:D


Hallelujamoment!

Denna samhällslektion är väldigt laddad med hat. Vi sitter och snackar om vilka kändisar vi hatar. Väldigt kul.
Nej nu ska Sara dra in på toan med Erik och Ibbe och ha lite party. Måste stoppa henne men det lär ju inte funka. Kåtbock.


Tack men nej tack.

Har just blivit erbjuden ett skamligt förslag. Jag är ledsen men jag måste nog tacka nej.


Semmeltjuv!

Jag kan ju ha läst den roligaste och mest patetiska artikel nånsin.

Utdrag från artikeln:
Musikrepet var tänkt att övergå i ett kafferep. Men när Norrtälje musiksällskap skulle fika i musikskolan möttes de av ett tomt bord.
- Det är ju jättetrist att någon stal dem.
Semlorna tror hon sig aldrig återse. Däremot vill hon gärna ha tillbaka den pyts som bakelserna stod i.
- Den var fin och dessutom ganska dyr, så den kan de gott lämna tillbaka.

Detta är ju helt klart upprörande. Snälla semmeltjuv, lämna tillbaka semlorna och pytsen genast vi mår alla hemskt dåligt av detta.

Jag är rädd för att jag aldrig mer kommer känna mig trygg här. Speciellt inte med en semla i handen.

Hej vi är oseriösa

Jag har inte skrattat så mycket som jag gjort idag på länge.
Det hela började ju med att jag skulle hjälpa Sofie med hennes nya blogg. Det gick ju så där, hehe. Blev mest massa skratt. Imorgon ska jag fixa Marikas blogg också :) På tal om Marika, morgon ska vi äta kladdkaka. MUMS.
Det blev aldrig av att måla för läraren var spårlöst försvunnen. Mysko. 

   Jag Sofie och Marika är tjocka.

Klockan fyra var det dags för teater och så kul har vi nog aldrig haft. Ni har nog insett att vi har rätt roligt under dessa timmar ( se HÄR) men denna kväll tar nog priset. Det var bara jag, Sara, Val, Frida och Anna + Pernilla där och det spårade ganska rejält. Om man slår upp spårning i en ordbok är det en bild på oss bredvid. Jag lovar.
Vi insåg att det inte fanns en enda scen där alla vi var med, resten var borta så what to do. Då insåg vi nästa sak. INGET FIKA. Så det var bara för mig Sara och Pernilla att dra till Flygfyren. Pernilla snackade så mycket att hon glömde bort vägen HAHA.
- Va vart är jag påväg! Shit jag är full!
HAHAHA vi dog.
Sen hade vi lite problem med att hitta en parkeringsplats så nära ingången så vi skulle slippa gå. Sara erbjöd sig att sitta i bilen och se utvecklingstörd ut så vi kunde ta handikappsplatsen men moralen i våra kroppar var för stark.
Pernilla: Vi tar familjeparkeringen istället.
Jag och Sara: Va fan är det?
Pernilla: Det vet man inte. En, två, tre, vi är en familj!

Vi hade en väldans beslutsångest för vad vi skulle köpa... Så vi tog allt.

   

Sen satt vi och fikade istället för att göra något nyttigt. Val berättade en otroligt rolig historia och sen var dampet igång. Vi snackade om allt ifrån diarré ink. skita på sig, bröst, fula kläder och massa annat wierd.

På bussen hem besannades mina värsta farhågor. Busschaffören glömde stanna vid min hållplats. Eftersom att jag fick panik och satt som fastfrusen som en idiot kan jag endast tacka gud för att chaffören insåg sitt misstag och stannade några meter längre bort.
Väl hemma hade pappa ordnat grillad kyckling och potatisklyftor. Stackars pappa som gjort så fint när jag var nära att spy av all fika.
Han och Jonatan har köpt tre jättestora rosor till mig! Jättefina<3
Mamma är i Italien så hon får inga blommor, hon får åka skidor istället.

Loser

Nu sitter jag i skolan med Erik och David. Jag har gjort allt utom att plugga. Men jag har istället lärt mig mycket annat.
1. Om man är snäll mot Sofie är hon snäll tillbaka och bjuder på masariner.
2. Kim är snygg i blå lång skjorta. 
3. Att jag behöver ett fet stort lycka till för att lyckas med matte c (om jag nu skulle ta den kursen men efter att ha hört min kära mattelärare slänga ur sig ett smått ironiskt lycka till så skippar jag nog det. Gubbe.
4. Jag bör inte nämna att jag såg min bildlärare på Singing Bee då jag kanske får ett ig, istället för mvg. Man ska aldrig väcka den björn som sover. Som jag brukar säga. Eeeh, ja. 
5. Jag och Marika planerar att köpa kladdkaka i morgon och äta på temat tillsammans med de andra.

Jag och Erik skulle som sagt måla men läraren är inte där. 
Så istället sitter vi i vår korridor och gör ingenting. Surt. Kanske jag skulle gå tillbaka till Marika och Sofie i kafeterian. Jag och Marika tävlar om kafeteriadamernas uppmärksamhet. Tydligen har jag snott lite glans av Marika men nu jäklar är hon på g igen. Och Sofie verkar vara på hugget! Vi måste gå försiktigt fram, det är för sent för misstag nu.

Nu ska jag ta mitt förnuft till fånga och plugga spanska.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag alltså. För oss singlar är det kanske inte en lika uppskattad dag som för alla kära par. Blä.
Man kanske borde ta och köpa lite glass inför kvällen och titta på någon film i sin ensamhet. Hur trevligt låter inte det.

Nu ska jag snart iväg till skolan och måla. Den dumma  tavlan blir aldrig klar. Men nu ska den banne mig bli färdig. Sen är det dags för teater..

Nej nu går snart bussen. Man kan ju alltid hoppas att någon inser hur jäkla snygg jag är och köper blommor till mig.
 
Höhö.


Alla har vi våra ljusa stunder ibland.

Ibland har Jennifer sina ljusa stunder. Nej jag skoja, hon har jämt ljusa stunder.
Denna ljusa stund innebar att hon fick mig att skratta högt. Läste nyss hennes blogg och såg ett inlägg om våran promenad här om kvällen då jag råkade säga en ytterst pinsam grej jag nu förträngt. Bara för att jag är så snäll kan jag lägga upp konversationen här. Hoppas det inte gör något Jennifer :D <3

Förresten. Jag glömde citera vad Emelie sa igår när vi var ute och gick.
Vi stötte på Alex, från vår gamla skola.
Jag: Yo.
Elina: Men heeej!
Alexander bara går förbi och ignorerar.
Jag: Men, varför dissade han?
Emelie: Han hade bergis freestylen på.

HAHA. Emelie tycks fortfarande leva i det forna 90-talet, kan vi rädda henne från att become a complete maniac och få henne tillbaka till 2008?
Frågorna är många.

Jag har minsann också mina ljusa stunder ibland, eller vad säger ni?

Synd

Förlåt för att jag ljög idag men jag tyckte det var nödvändigt. Humöret var nere på bristningsgränsen och jag pallade inte längre. Jag ska gottgöra det genom att plugga hela kvällen. Nu är jag trött på mitt liv, all skit, all besvikelse, all förväntan allt hopp. Jag ska ändra mig till det bättre.

En liten fråga bara...

Om man vill se hur många som varit inne på ens blogg per dag vilken ska man kolla på? Är liksom lite förvirrad, är det den röda eller blåa linjen man ska utgå från?
Någon som vet?

Farmor och farfar

Ikväll var jag hos farmor och farfar för farmor fyllde år. Det är alltid lika roligt för där spårar det alltid ut.

Farmor: Din kusin kommer inte i helgen, han ska på 30 års kalas.
Jag: Va, är han så gammal redan, att han känner 30åringar. Hälsa honom från mig att han är gammal.
Farfar: Men om han är gammal hur gamla är då jag och farmor? *skrockar*
Jag: Amen ni är så gamla att ni typ är unga igen.
Farfar: Haha jaha ja ungefär som att födas på nytt menar du? *skrockar ännu mer*
Jag: Ja typ.

Sen skulle jag och Elina som också var där gå ut med Feliz och möta Jennifer.
Farmor: Vill du låna vantar?
Jag: Ja det kan jag väl.
*farmor ger mig ett par skinnhandskar.
Jag: Ooooh, nu känner jag mig som en äkta gammal dam, eh nej jag menar fin gammal dam, NEJ VA FAN, fin dam!
Farmor: ....
Jag: Hehe.. alltså... hehe..

Sen frågade hon om jag visste hur man plockade upp bajs med bajspåse. Eftersom att det är min hund vi snackar om skulle jag bli gravt orolig för mig själv om jag inte visste hur man plockar upp hundskit. Men det sa jag inte till farmor. Istället sa jag att jag ska väl ta upp det med handen? Och gnida in det i ansiktet. Eller?
Farmor: Gör det du, så får jag se hur du ser ut sen. *vankar iväg*

Sen begav vi oss iväg men det tog inte lång tid innan jag upptäckte att jag skulle frysa ihjäl med min klena kappa så jag sprang tillbaka och låna en jacka av farmor.
Jag: Men, den är ju trasig, det går inte att knäppa.
Farmor: Jo men den sitter på andra sidan dragkedjan.
Jag: Va fan är vi i England eller? *ironisk så klart*
Farmor: ... Jag vet inte.

Antingen börjar min farmor lida av någon mysiskt sjukdom som gör att man inte vet vilket land man befinner sig i eller så är hon bara väldigt humoristisk.

Sen gick vi ut.
Jennifer: Emelie, du ser ut som en man bakifrån i den där jackan.

Jag har även testiklar men det berättar jag inte för någon. 

Bajsproblem

Har just haft ett intressant samtal med Johan.
Jag: Är det du som har haft damp inne på toaletten nu igen?!
Johan: Nja jo ja..
Jag: Va fan nöjde du dig inte med att ta sönder sitsen förut!!
Johan: Men jag hade lite problem med att b****a...
Jag: Men jag har ju sagt åt dig att du ska ringa mig när du får såna problem!
Johan: Okej, tack. Det känns skönt att veta att jag kan prata med någon om mina bajsproblem.
Jag: Bra, så ring till mig nästa gång du får såna problem.

Jag kan vara rätt snäll ibland.

Naturkunskap suger

Sitter i skolan och "pluggar" naturkunskap. Det suuuger så då skriver man i bloggen istället. Allt för att slippa skriva om genterapi. 

Idag åkte man ju skridskor med klassen på morgonen.
Ni förstår, jag är en naturbegåvning på isen så det var inga problem. Jag höll inte alls i Sara hela tiden.
Vi två har varit väldigt oroliga för det här med att åka skridskor  ett tag nu eftersom att vi båda suger.
På väg till planen: en isputsarmaskin är ute på isen.
Jag: Neeej nu blir isen halare!
M: Eeh va?

Ibland har jag mina ljusa stunder.

Teaterspektakel

Teater idag, spåra extra mycket idag alltså! Övade scener med några i taget så jag och Sara svepte över dansgolvet till tonerna av Valens bröllopsång på piano medan de andra slet med sina scener. Otroligt graciöst.

Sen fikade vi. Pernilla satte glass i halsen så hon var nära döden, det var kul för hon såg så rolig ut när hon hade andnöd. Så går det när man skrattar för mycket.

Dumburken och EE

Har typ inte skrivit något i helgen måste komma ikapp.

Lördagen: Jag hade aptråkigt så jag ringde min ängel Elina. Hon kom över och vi kollade på slutet av Melodifestivalen (jag kommer inte kommentera bidragen överhuvudtaget för typ alla var en skam -.-).
Hon kom i rättan tid för Björn Gustafsson.
Jag: skynda dig nu är det Bjööööööörn!
Elina: AAH jag skyndar mig! *slänger av sig ytterkläderna*
Jag: AMEN SKYNDA DIG DÅ.
Ha ha ha. 
Fan vad klockren han är, älskar dansen han körde. Fan att Luukan störde i det bästa liksom haha.

Jag ska gifta mig med Björn Gustafsson när jag blir stor. 

Sen bestämde vi oss för att kolla på Titanic. Ett fruktansvärt beslut. Det tog inte lång tid innan tårarna sprutade, man behöver ju bara tänka på sista scenen så är det klippt. Fan, den är så sorglig. För att inte bli totalt känslomässigt rubbade för resten av helgen böt vi kanal då de körde på isberget. Mycket smart drag.

Sen kollade vi på Jackass. Vad är bättre än att se andra göra illa sig? Skadeglädjen i mig är stor. Finns inget bättre.




Tell them sistah

- Ibland undrar jag om jag har för stora förväntningar på en relation... Har du många krav som du ställer?
- Bara två.
- Ett: Han måste vara Johnny Depp.
  Två: Han måste alltid gå klädd som Captain Sparrow, sjörövaren.

- Jag kommer vara singel länge.
- Det slog mig också.


Kunde inte sagt det bättre själv.

Den galna släkten.

Åt middag på kinan i Norrtälje med nyfyllda mosters familj, och min egna såklart. Min mage höll på att explodera av all mat, inte så roligt. Alltid lika annorlunda upplevelse att träffa släkten, på ett positivt sätt. Det som bäst definierar hur våran släkt är bevisas bäst med ett citat från mormor som försökte trösta min kusin när hon inte fick köpa en katt från kattstallet där de bara säljs massa sjuka katter inga vill ha (utom min hjälpsamma kusin dåra).
Mormor: Men du ska inte vara ledsen, den ska ju ändå inte stannat kvar på kattstallet så länge, de kommer ju avliva den snart!
Kusin: *blir ännu ledsnare*

Stackars mormor, hon ville ju bara trösta.


  

Cosmonovatimes

Jag Sara och Valen drog alltså till Cosmonova och fjantade oss. Deep Sea hette filmen och jag kan ju säga att jag var lite nervös inför det eftersom att vatten och typ vrak inte är min starka sida, överhuvudtaget.
Jag och Sara som är coola satte oss längst upp medan Valan satte sig längst ner, moahaha. Som tur var visade de bara typ korallrev och massa finfina firrar. Jäkla tur alltså, annars hade denna upplysning verkligen varit en hjälp.

    

Efter filmen drog vi och köpte korv och sen bar det av tillbaka till Norrtälje där vi hamnade på Donken. Milkshake is tha shit.

Här kommer några fina bilder, endast för er. 
    

Nu är det kört.

I morgon ska jag till Cosmonova med Sara och Val typ.
Det ska bli... intressant då det är typ deep sea och jag hatar liksom vatten. Hur ska jag klara mig? Det är liksom skandinaviens största skärm, jag och undervattenfilmat.

Jag är dödens.

image192

Välkommen

Jag skulle vilja välkomna David till bloggvärlden. Tydligen är det jag och Sara som fått honom att börja blogga. Till hans stora förtret.
Men det ska nog bli en bloggare av han också, moahaha.


Busted!

Jag är lite rädd just nu, pappa har just hitta min blogg som jag så slugt försökt hålla hemlig.
Hittar honom i vardagsrummet med min bärbara dator.

Jag: Vad håller du på med?
Pappa: Jag läser din blogg, den är jätterolig jag skrattar så jag börjar gråta nästan!
Jag: Eh, jaha. Hur hittade du min blogg?
Pappa: Njaa sökte lite, höhö.
Jag: Ahaa.

Jag undrar om min pappa har lite detektivgener i sig. Hmm..

Sen bestämde sig RogerDroger för att snoka i Saras blogg. Karln hade lite problem med att kommentera så jag fick hjälpa honom.

Sara som jag snackade i telefon med sa så här:
Kan han inte skriva snabbare? Han börjar visst få gammelhänder höhö.
HAHAHAHAH


Melodifestivalen. Bra eller dålig?

Ikväll är det Melodifestivalen. Enda anledningen till att jag kommer titta på det är för att Kristian Luuk och Björn Gustafsson är med. Fan de är så jävla bra.
Annars finns det fan ingen jäkla anledning till att titta. Melodifestivalen är inte bra längre! Är det för att man blivit äldre eller? Nu är det bara massa dåliga b-sångare som är med typ.

Och hallå! Christer Sjögren, vad fan gör den gamla dansbandsgubben med? Han ser så smörig ut. Och gissa vad hans låt heter. I love Europe. Smör.
Och vänta nu, Fronda ska vara med. Kändes inte som om detta är vad en hiphoppare sysslar med, men hey. Är det bra eller dåligt? Så länge inte typ Snook är med kan jag vara lugn.

Men nu kommer vi till den bästa delen. Hur vi ska vinna hela skiten. Tror ni ärligt att vi kommer ta hem alltsammans med typ gamle Christer? Nej.

Så här kommer min plan.

Jag har aldrig gillar Ola av olika anledingar, men vet ni, jag har kommit på en taktik. Han är ju en sån där flickfavorit eller hur? Så om vi skickar honom till ESC så kanske vi kommer på värsta bra platsen för att alla som röstar gjorde det för att  han är så snygg. Vi lever ju i en sån ytlig värld nu för tiden! Jag tycker verkligen att detta kan hålla så nu röstar vi alla på den där jäkla skåningen så inte Kebabpizza gubbarna vinner (ja, det finns en låt som heter så. Bara det bevisar att världen håller på att bli galen).
Så vad vi nu gör är att vi håller tummarna för 2 saker:
1. Att han har en hyfsat bra låt, för det är ju liksom vikigt.
2. Att det sitter många unga damer och tittar på programmet och röstar på honom.


  


Biljakt

Någonstans på motorvägen utanför Norrtälje försöker mamma köra om en seg biljäkel. Då kommer en annan bil bakifrån som en blodtörstig galning endast med syfte att preja oss. Han verkligen måste köra om biljäkeln innan vi gör. Men mamma ger inte upp så lätt.

Mamma:
Nu jäklar ska jag minsann köra ikapp galningen!
Jag: Oooh, får jag fucka?
Mamma: Nej verkligen inte!
Jag: Joo kom igen!
Mamma: Nej!
Så jag lipade åt honom istället. Jonatan i baksätet som inte blivit förbjuden fuckade istället. Utmärkt samarbete.
Tydligen tog karln illa upp för han körde jättenära våran bil hela motorvägen.
Mamma: Nu är det ert fel om han kör in i vår bil.

Väldigt skrämmande.

Det kommer inte bli lätt

Medan jag sliter i köket efter middagen sitter Jonatan på golvet med vår hund Feliz.


Jonatan: Hörrni, jag tror det är dags att vi berättar för Feliz att hon är adopterad.

Jag oroar mig för hur hon kommer ta denna nyhet.


Hej kom och hjälp mig

image188

Mest aktiv? Njaaaa

Har just sett att jag är med på blogg.se mest aktiva. Hur fan gick det till?


Rättning

Skrev ett inlägg om dagens lunch. Läs HÄR
Vi kollade upp ordet chorizo och det betydde inte bajskorv. Det betydde pitt på spanska.
Så jag ber om ursäkt.
Vi åt pitt till lunch inte bajskorv.

Hett möte i kafeterian

Kom just tillbaka från kafeterian som man nämnde i tidigare inlägg.
Så här lät det:

Jag: Har ni några andra bananer?
Kafeteriadam: Va, är det slut?
Jag: Njae men de är omogna.
Kafeteriadam: Äh säg som det är de är för små!
Jag: Eh, ja, jo hehe ja precis!
Kafeteriadam: Hoho haha, ja men den här var stor!
Jag: Amen då tar jag den!

Vi har något på gång där alltså.


När David lackar

Nånstans i Rodengymnasiet ca 12.17

Sara: Jag vill gå till kafeterian, fan jag hetsäter!
David: Men åååh för helvete kan ni aldrig lära er att det är stängt mellan 12.00 och 12.30!!
Sara&Emelie: Njaaa *garvar*

Stackars David, det är inte första gången han får säga det till oss.

Men när vi väl promenerar dit kanske det är dags för mig och Sara att presentera oss för kafeteriatanterna. Jag menar, vi är ju där varje dag. Och för att inviga lite respekt bör vi nu kalla varandra vid namn. De kallar oss för Emelie och Sara  och vi dem för kafeteriadamerna.


Matsalsironi

Har just ätit med David, Sara, Johan och Carro. Det var choritzokorv.
David: Alltså, choritzo betyder typ bajskorv på spanska.
Vi åt alltså spansk bajskorv till lunch.
Det gjorde inte Carro och Johan, de gjorde en kyrka av det istället. Tillsammans med de vegetariska nuggetsarna som mer såg ut som hundkex.

I want your soul

Hola!
Har en sån jäkla träningsvärk i benen så ni anar inte!
Ska snart iväg till skolan, surt på en distansdag som denna men jag och Sara måste plugga matte. Är det någon mer än vi som hatar matte måntro??

Ikväll är det teater, hitlerpillar kommer väl skälla ut oss men va fan, vi har rätt. Hon har fel .

Det känns lite tragiskt att semeldagen är slut! Kan det inte vara en vecka istället? Jag övertalade mamma och bjuda på fika i morgon. På En liten smula har de enligt tidingen bäst semlor. Då var det spikat!

Hoppas ni alla får en bra dag! pusskram


Bara för att jag har tråkigt...

... kan jag passa på att visa hur en typisk dag på sam ser ut (nåja, godiset var på en fredag, vi är ju inga tjockisar heela tiden!). Sen behöver ju ingen klaga på att min mobilkamera suger xD.

   

Vovven

image182

Feliz min gullbulle har skadat tassen :(

Hon kan inte uttala ett skit.

Jag har märkt att jag är ganska negativ den senaste tiden. Det kanske inte är det roligaste att läsa om. Hmm..
Vad ska jag skriva nu då? Man har ju liksom ett visst ansvar när man bloggar. Typ. xD

Jag känner att jag inte gör det jag borde göra. = Plugga, städa, ta hand om mig själv mm. Men jag pallar inte just nu. Jag befinner mig i dimma vaaaa (vilket jävla uttryck, jag lär mig för mycket av S, HAHA).

Något vettigt jag faktiskt kan säga är att jag började på tennis idag. Äntligen. Känns som en evighet sen. Var även assisterande tränare eller vad man ska säga till massa små ungar. Så himla gulliga! 5-7 år och man vill bara krama dom alla. Haha.

Va fan lyssnar jag på Halleluja låten för? Jag blir bara mer ledsen då. Säg någon som inte blir det.






 


Under luggen

Vad händer om jag inte vågar?

Vansinne

Nu tycker jag att det är på tiden att jag berättar för er hur jag pluggar.
Alltså så här va, jag har en liten ritual när jag ska plugga på datan. Man kanske till och med kan säga att det är ett tvångsbehov?
Om jag (otroligt nog) bestämmer mig för sätta mig ner och plugga en kväll så MÅSTE jag alltid innan kolla min blogg, har jag fått några kommentarer? Ska jag skriva ngt? Sen måste jag kolla bilddagboken, sen måste jag läsa allas bloggar som jag följer och sen, KANSKE, om vips klockan inte hunnit bli typ natt så kanske jag börjar plugga. Vilket på sista tiden inte blivit så ofta, hmm..
Det roligaste är ju att om jag nu ska försöka att leka duktig student och skippa denna lilla ritual blir jag rent ut sagt galen. Det är som en kraft inom mig som tvingar mig att kolla allt det där, annars får jag koncentrationssvårigheter, illamående och ibland till och med lusten att gå och äta godis. Flämt.

Jag borde helt enkelt sluta plugga, det är alldeles för farligt.


Intressant möte

Idag var jag och Sofie på ett jäkla möte om hur våra studentmössor skulle se ut. Vi snackade om vad man fick skriva och inte skriva på tex champagneglasen och mössorna.

Studentmösseledare: Jag har lite svårt för det där med tekniken men jag har kommit på att det är ett mormorsskydd.
Alla andra: ???
Studentmösseledare: Det mormor inte vill se bör inte skrivas!
Alla andra: Ahaaaa.
Studentmösseledare: Så man kan tex inte skriva... hmm... kukhuvud!
Alla andra : AHAAAAAA

Happy people vs angry people.

Intressant dag idag, har för det mesta gått och tänkt negativa tankar.

Under mattelektionen kom jag och Sara på mattelärarens hemlighet.
Jag: Alltså Bosse har blivit så jävla sur på sista tiden!
Sara: Ja, jag håller med!
Jag: Mmm.....
Sara: Han har säkert kommit i klimakteriet.
Jag: Ja där har vi det! Stackars Bo..
Sara: Jaa...

Det kan inte vara lätt att vara den första mannen att komma i klimakteriet.

På filmkunskapen kollade vi på This is England, fantastisk film det där. Visste ni att en berömd konstnär är med?
Hemskt skojigt.

Men det roliga tar inte slut där. På bussen hem sitter det så klart ett par och gulligullar sig -.- Jättetrevlig för oss andra ensamma själar. Så söta att man nästan kunde spyyyy, förlåt nu om jag får massa kärleksaktivister efter mig men så känns det. Satt där och tittade varandra in i ögonen och log kärleksfullt. BLÄ.
 
Om de bara hade vänt sig om skulle de minsann få sig en blick som var allt annat än kärleksfull. Men de gjorde de så klart inte.

Nu är det Enrique Iglesias på tv så det är nog dags för mig att leta reda på min snara.

Fröken får masa sig till datan nu

Jag har funderat på en sak. Gaby har inte ringt eller mailat mig på veckor.
Varför inte?
Jag har minsann snokat och kvinnan har varit inne på Facebook men kan inte skriva ett litet mail till mig! Jag som har skrivit ett livsviktig mail till henne.

Gaby, om du läser detta: Gå in på hotmail annars blir det andra bullar.


Att förstöra en god middag

Nu ska jag berätta en kul grej.
Har ni nån gång sett Den där Mary? När han klämmer sina balls i gylfen? Kommer ni ihåg hur det såg ut?
Om inte kolla HÄR. (klicka fram till ca 04:10)

Tänk er att tugga på det, lite gummiaktigt och ser liksom lite ut som en uppumpad sladdrig bläckfisk.

Så smakar musslor.

Hemma hos Elina

Är hemma hos Elina där vi ska äta god mat. Me like.

Sitter och underhåller oss med att kolla raggningsreplik.se en som vare lite extra rolig var ju
Kan du be dina bröst att sluta stirra på mina ögon. Och det var ju bara en av många som fick en att skratta högt.


Äntligen helg :)

Nu bär det snart av till jobbet, ska faktiskt bli skönt ! När jag kommer hem igen ska jag måla klart rummet, pappa ska fixa listerna och sen kanske, kanske kan jag få flytta in igen :D :D Vill ha mitt fina nya rum tillbaka!

Igår spårade skolan som vanligt. Jag, Sara, Therese, Habbi, Sara, David, Linda och Anna gick till Coop och köpte godis som vi sen fick bjuda halva korridoren på typ, hehe.
Efter skolan följde jag med Sara hem, på kvällen skulle det nämligen komma komma fint folk dit i form av Angelika, Emma, Fredrik, och Pelle. Men innan de kom hann jag Sara och Val skaka loss till Spice girls och massa andra gamla hittar på högsta volym. Jag kan säga er att det svängde rejält.
Kom hem  igen runt nio, kollade på en film och gick och la mig, trött som fan.

Nej nu måste jag dra, ha en trevlig lördag!


RSS 2.0