Old style

Gamlingar som går på mobiltelefonskurs. Det tycker jag är gulligt.

Say good night and go

Jag är lycklig, lycklig, lycklig. Jag har handlat världens finaste kläder.

Åkte till Täby centrum med Elina idag för att shoppa för första gången på oändligt lång tid.
Förutom att köpa kläder och slösa (fast det var iof mycket jag behövde) så är man ju tvungen att äta också. Men ni förstår, jag och Elina är inte normala. Istället för att ta närmsta cafe och sätta i sig varsin macka eller liknande så gick vi in på Coop.

Vi går in på Coop, köper tre frallor i var för 1.50:-, philadelphiaost och ett paket Bravo juice. Då sparar man skitmycket pengar helt enkelt. (Det visade sig sen att en av frallorna var lika hårda som en skorpa och att bravo juicen hade en eftersmak av spya, men vi var lyckliga ändå.)
Problemet som återstod var: Vart sätter man sig och äter egen mat i en smockad galleria?
Det finns en "korridor" på plan ett som består av en hälsobutik och toaletterna, fantastisk plats att äta på.
Men det var faktiskt riktigt spännande. Det kom två brat/fjortis gäng i ca 14års-åldern. De hade 96-jeans, skateboards och coooola kepsar. Det var både tjejer och killar och uppenbarligen tävlade de emot varandra i något. Antagligen vilka som var coolast. En tjej, som verkade vara ledaren för ett av gängen var hyperbitchig och sa om och om igen: Alltså, ni kommer aldrig få tag på oss och försökte inta alla möjliga coola poser. Sen gick hon iväg med sitt skateboardgang hack i häl.
Väldigt spännande. Jag och Elina satt som på bio och lyssnade på deras fjolliga försök att skrämma varandra.

Vi åkte hem med Elinas mamma men hon skulle kolla på husvagn innan vi åkte hem. Det som jag och Elina trodde skulle bli en skittråkig resa till Vallentuna visade sig bli en skitrolig resa. Så mycket har jag inte skrattat på länge. Jag kunde inte andas och jag fick kramp i magen. Sånt händer bara när man är med min fina Elina.
Mellan skrattattackerna i bilen stannade vi i Arninge och snackade med en snubbe som ägde husvagnsförsäljningen. Eller, Carina pratade. När jag och Elina inte stod ut med att höra om golvvärme i husvagnar längre snodde vi massa påskgodis som låg i ett enormt påskägg och sprang.
Jag vet, vi lever ett farligt liv.

Just det, igår kollade vi på Cursed, den handlade om varulvar, haha. Det var bra skådespelare men jag måste tyvärr säga att den sög.
Det enda roliga var Bo (Milo Ventimiglia) som först hatade homosexuella och sen erkände att han själv var det. Och så klart, varulven som pekade fuck you och blev pissed off när "Christina Ricci" sa att hon (varulven) hade ett bony ass, fat tighs and bad skin. Det gjorde våran kväll mycket roligare.


Det här är inte alls ett inlägg endast om min dröm.

Jag drömde jättekonstigt i natt.

Jag tror att jag bodde på ett tak och att jättemånga ville döda mig.
Sen läste jag i tidningen att Habbi just förlorat mot Sibel i något som jag tror var Idol. Då började alla gråta.

Jag skulle även skriva en analys av min roll som jag skulle lämna in till min teaterlärare samma dag. Annars skulle hon döda mig. Men jag hade glömt att jag skulle på teater, fast jag kom på det senare men tänkte ändå ta bussen hem. Men på bussen var det en läcka så det var vatten överallt. Så jag gick till teatern iallafall.

Sen var jag i farmors hall tillsammans med massa andra. Vi skulle göra dansuppträdanden där i smågrupper. I min grupp skulle vi dansa en sån där kalinka liknande ryssdans. Det var jag och två killar och jag kan svära på att den ena var Björn Gustafsson. Helt stört. Men det blir värre. Nämligen, Dansstegen.
Ni vet den där dansen när man håller armarna i kors och slänger benen åt höger och vänster? Den vs Riverdance. Efter det, dykaren, då man håller för näsan och gör S-liknande rörelser med händerna. Ännu mer stört, jag vet.
Och så slutklämmen: Vi övade i en smal vit korridor som hade massa smårum fulla med kopiatorer. Och kontorsarbetare.

Kan nån berätta för mig vad detta betyder??

Konsten att stötta en vän.

Hahaha, Sara ska på jobbintervju på Flygis. Det tycker jag är hemskt skojigt. Och som den vän jag är vill jag ju stötta henne.

Sara säger:

haha XD man hittar på ju på massa HAHA nejrå :D
Emelie säger:

HAHA ja men du kan ju säga typ, aa jag skulle kunna tänka mig att jobba på grönsaksavdelningen för jag finner grönsaker och frukter så lugnande. De gillar sånt.
Sara säger:

HAHAHAHAHA det kan man ju inte säga
Emelie säger:

Amen vadå, vet du vad de där cheferna går igång på eller? De kanske gillar värsta fruitlover geekarna. Eller så kan du kanske säga att du vill jobba på fiskavdelningen för du är van vid att hantera fula fiskar.

Emelie säger:

eller bättre SLEMMIGA FISKAR


Kontakta mig på [email protected] om ni också vill ha hjälp med era jobbintervjuer.



 


CRIBS


Home again

Ja nu var man hemma från Finland. Vilken resa säger jag bara. När vi kom dit visade det sig till min stora lycka att hotellet var 5 stjärnigt. Äntligen lite lyx!
Det var verkligen jättefint. En av poolerna kunde man simma utomhus i och vattnet var jättevarmt och skönt. Men nu är ju tyvärr förkyld och halsen är en enda stor smärta. 
Hotellet var gigantiskt så de hade typ miljontals restauranger där, och vi bestämde oss för att gå på en thai restaurang. Maten var jättegod (jag tänkte skriva skitgod, men jag vet inte, det kändes inte riktigt rätt.) 

Och nu kommer en lite lustig grej.
Sista dagen, alltså igår, bestämde sig mina kusiner för att få manikyr av en tjej som satt vid poolen. De ville att jag också skulle göra det. Fast manikyr är liksom inte riktigt min grej så jag var lite tveksam. Men det slutade till slut med att jag gjorde det ändå. Fast till skillnad från mina kära kusiner tog jag inte babyrosa och lila. Jag tog svart. Nån måtta får det vara på fjollerierna. Och jag måste säga att manikyr är ett helvete. Det är ju till för att snygga till sina naglar, eller hur? Att man ska komma där med sina stackars naglar och manikyristen liksom trollar fram skitsnygga naglar.
Men det enda jag ville göra medan jag väntade på min tur var att springa därifrån och på något vis få långa, fina naglar på 10 min. Jag försökte intala mig att det inte spelar någon roll, man kan fixa naglarna trots att de är korta och ser förjävliga ut.
Bruden som snackade på dålig engelska var mycket trevlig och glad.
Tills hon såg mina naglar. Jag riktigt såg hur hennes mun blev till ett streck. Det var då jag på stammande engelska sa: I know, hehe, they are kinda short...
Hennes svar blev ett kort: Do you bite at them too?
Vem skulle inte bli livrädd?

Men just det, det lustiga ja.
När jag visade vad för nagellack jag skulle ha (det här var innan hon fick syn på mina naglar) sa hon: You know what? I think you picked this one the last time too!!

Vad fanns det att göra mer än att nicka och le?

UPDATE: Okej, vissa förstod inte det lustiga. Det lustiga var så klart att det var lite svårt för henne att minnas att jag tagit svart gången innan också.

Jag hade ju liksom inte varit där innan.



image293

image294

image295

image296

image297

image298

image299

image300

image301

image302

image303

image304

image305

image306

image307

image308

Han gör det igen


So long suckers!

Medan ni sitter hemma och ugglar med erat påskgodis tar jag båten till Finland och chillar på Nådendals spahotell. Ja jag vet, orättvist eller hur.
Nu tänker ni säkert, men va? Vilken överraskning, när bestämdes det? Varför har hon undanhålligt information? Nu kan jag ju inte tigga om att få följa med.
Men sörrni, eftersom att min familj är lite wild and crazy så bestämde vi oss för det idag.
Så jaa, jag är inte hemma igen förrän på tisdag morgon!

Jag har till och med lagt ner lite tid på reseach och kommit fram till att det är 0 grader i Nådendal, på finska Naantali, och i Norrtälje är det -1 och SNÖ. Ha! Sug på den karamellen ni!

Se där, man lär sig till och med lite när man läser min blogg :D Helt fantastiskt, fick med både finska och lite väderskillnader.

Nej nu ska jag packa! Adjöken med er xD


image292

Parteeeey

Igår var det partaj hos kusinerna i Barkarby. Eller ja, så mycket party det kan bli för en liten brud som fyller 8 år (eller var det 9 år?) med de tre familjerna Sundin, Skagerlind och Horwitz.
Vi åt asgod mat och efter det hallon och kladdkaka. Himmelskt.
Innan vi åkte hem råffade jag och Jonatan åt oss ca 10 filmer av morbor Tomas. Det finns inga som helst baksidor med att ha en morbror som är filmrecensent och har en hel bokhylla bara med filmer. TACK GUD.

Nej nu ska jag skynda till jobbet innan det är dags att leta påskägg, den eviga traditionen som man aldrig lessnar på hur gammal man än är. (Okej om man är typ 70+ kanske man inte diggar det så värst mycket längre men va tusan ska jag skriva om dem för?)

Party pussy

Hola!
Idag har jag gjort matteomprov. Efter maaassa kämp tyckte Bosse att jag var mogen att lämna in skiten. Så jäkla skönt för han sa att jag blev godkänd.

Är hemma hos Sara nu och har just sett en sjuk video med massa psykokommentarer från Björn Gustafssons hemsida. Min personliga favorit måste ju vara Åsa, 65+ tanten som åker crossmotorcykel HAHAHA.
 
Snart bär det av till teatern. Jag hoppas att någon köpt fika för min godisnivå börjar sjunka. Bra att det är påsk nu så jag kan klämma i mig massa godis. Jag kommer se ut som en boll tills sommaren. Utmärkt.

Sara min Sara

Tack för att jag har dig, tack för att du finns, tack för att du förstår mig. Du betyder så mycket för mig.

image291

En dag i Bergshamra

Idag åkte jag, Sara och Habbi till Sara S för att plugga matte och för att bara ha kul. Vi drack te, snackade, kollade på Saras häst och super söta hundvalpar. Sen sminkade vi Habbi och Sara S till fjortishoes (tro mig, bilder kommer) och sen kollade vi Dirty Dancing 2:s dansscener. Salsakurs och Spanien här kommer vi! Sen sjöng vi Sing Star tillsammans med syrran Elin. Vi åt även middag med mamma Anki som var störtskön.
Tack för en sjukt rolig dag<3


image284

image285

image286

image287

image288

image289

image290


Kärlek

Kärlek är när man är tillsammans med tre av de personer man gillar mest av allt hemma hos en av dem och bara är.  Kärlek är när ens älskvärda pappa kommer och hämtar en för att sedan skjutsa hem en och när man väl kommer hem väntar en croissant som smakar ljuvligt och för att man sen kan slänga sig i sin härliga säng. 

Kärlek är när man har världens bästa vänner som alltid ställer upp.
Kärlek är när man har vänner som Sara Sjöström, Sara Nilsson och Habiba Sharipova.
Jag älskar er♥

När jag ändå är igång...

...med videos. Erik och Elin håller ju på att skriva kärleksbrev till varandra bara för att de är desperata efter kärlek.
Jag var med och bevittnade när Erik smög ner sitt brev i Elins skåp. Fascinating.


Känsliga tittare varnas!


Bye bye baby

Skolan idag spårade ju som vanligt. Temat var ju värst. En kvart innan drog jag, Sofie och David till Coop. Fast innan vi betämde oss för Coop uppstod lite tjafs. David ville gå till ÖB med det ville inte vi andra. Men han lyckades övertala mig när han sa att man kunde få godis för 5 spänn där. Så vi gick till ÖB men då helt plötsligt ville David till Coop! För att göra David till viljes gjorde vi som han sa. Så efter att ha trängt oss igenom de långa köerna gick vi till Coop och köpte godis. Jag och Sofie köpte en godispåse som vi svor att vi skulle hålla för oss själva.
Väl på lektionen insåg vi att våran plan innebar livsfara då Habbi fick för sig att vi gett godis till alla andra utom henne och tog stypgrepp på stackars Sofie. Vi gav henne snabbt en godis och slängde sedan ut henne. För nu var det banne mig time att plugga seriöst. Jag Sofie och Desse körde högläsning genom historekapitlet, asg.


Efter skolan gick jag, Annika och Ibbe till busstationen. Jag och Annika försökte knäcka Ibbe. Iallafall jag. Han kan nämligen varenda scen i Scrubs. Jag har verkligen försökt hitta någon han inte kan, men utan resultat. Vareviga jäkla gång jag tror att jag ska segra genom att säga: "Amen Ibbe, den här då, du vet när...." så avslutar han alltid med att säga slutet av scenen.


The man is dead.


Björn Gustafssons mörka sida

Vi ska ligga med varandra
Du är kille jag är tjej
Så för fan ta dig samman nu går du med hem till mig
Vi ska ligga med varandra
Jag är starkare än dig
Sluta skrika sluta slå mig sluta spruta pepparspray
Vi ska ligga med varandra sluta slåss och hålla på
Lite pepparspray i ögat kan jag knulla med ändå

Jag fick fly in på en vigsel
Från en polis i level två
Kyrkokören tystnade och prästen lika så
Och den brud som just fått ringen
Hade färgen av ett lik
När jag tog ton vid orgeln
Vilken jävla akustik

Vi ska ligga med varandra
Sluta upp och spela svår
Du ser ut som någon sjukdom
Eller typ sju svåra år
Vi ska ligga med varandra
Sluta hänga med den där
Kommer du ihåg i sommar
Det  var du och jag och Pierre

Och då fnissade nån kärring
Som tror alltihop é lek
Varpå jag blev fly förbannad
Gjorde tonhöjning och skrek
Va i helvete glor du på
Sätt dig ner och håll din käft
Du ser ut som en grevéost
Och din gubbe lukar häst
Sen lugnade jag ner mig
När maken tog ett språng
Och så sänkte jag tillbaka
Och tog ton en sista gång
Vi ska ligga med varandra.

Oxpitt a la Sundin

Under middagen.

Jonatan: Är det här gris?
Pappa: Nej det där är oxpytt.
Jag: Oxpitt.
Jonatan: Men lägg aaaav.
Pappa: Det är nermald oxpung.
Jag: HAHA.
Jonatan: Va fan...
Pappa: Och snoppen är ungefär så här stor *håller upp armarna och visar ett stort mellanrum*
Jonatan: MEN SLUTA JAG ÄR INTE FÄRDIG.
Jag: De maler ner rubbet i en liten liten vitlökspress och sen formar dom det till de där små tärningarna som du just nu stoppar i din lilla mun.
Jag och pappa skrattar elakt åt den lille pojken som besviket tittar ner i sin tallrik med en äcklad min.

Kom gärna hem till oss någon dag så kan vi förstöra eran aptit också :D


Förvirrad

Jag vet inte vad jag ska säga.
Jag vet inte vad jag ska tänka.
Jag vet inte vad jag ska känna.

Jag vet ingenting just nu.

Man tror aldrig att det här ska hända en själv. Men när det väl händer kommer det som en chock.

Lärare och elev i symbios.

På temalektionen:

Soife håller i en gammal bok från 1800-talet och snackar om killen på omslaget.
Sofie: Är han inte snygg, Susanne!?
Susanne(lärare): Han är ju rätt dö...

Några sek senare:

Sofie: Det här är min blogg, vill du läsa den?
Susanne: Nej.

Hon börjar bli rätt skön den där storkan alltså.

Blää



Here's the day you hoped would never come
Don't feed me violence just run with me
Through rows of speeding cars

The paper cuts, the cheating lovers
The coffees never strong enough
I know you think it's more than just bad luck

There, there baby, it's just textbook stuff
It's in the ABC of growing up
Now, now darling, oh don't loose your head
'Cause none of us were angels and you know I love you
Yeah

GLAD

Nu blev jag glad! VG på tema integration - assimilation, svenska delen. Nu kvarstår bara historia och samhällsbetygen. Help.


Två ljushuvuden på vift

Jag och Elina är på väg hem från skolan:

Jag: Aaah, vilken träningsvärk jag haaar.
Elina: Trainingwork, haha.
Jag: Vad heter det egentligen på engelska?
Elina: Jag vet inte!
Jag: Trainingwork. Trainingpain.
HAHAHA.
Elina: Va fan, vi ska gå Engelska C, Emelie.
Jag: Illa.

image283

Distans distans, ljuva distans.

Som egentligen inte alls blev en distans. Var ju i skolan hela dan typ.
Jag var inte den enda från klassen där, nej då. Jag träffade Marika och Joanna först. Efter lunchen kom Ibbe och Erik. Vi tre satt och kollade på obcsena videos på nätet. Vissa sjukt roliga, andra bara äckliga. Party boy och underliga hundar säger ju rätt mycket.. Hrm. Vi skrattade så vi dog när två ungar började dansa en väldigt.. speciell dans.
Sen gick vi än en gång till bilden, faan vad nära jag är nu! Erik är klar, den jäkeln :P
Efter ett tag kom Kim, Sara, Desse och sen Sara s. De satt och gapade och spelade kort, sen kom de på att busringa till några katrineholmare. Sara, Desse och Kim blev ju typ kära i en snubbe som hette Freddie bara för att han hade en sån het röst. Yeah.
Erik lekte homosexuell.

Erik: Vi är här för att fira att det var tio år sedan jag kom ut ur garderoben!
Snubbe i telefon: Va!
Kim: Men, varför klev du ur? Jag gillade ju din garderob..


hahahahahaha.


Teardrops from my eyes, on my cheek, in my mouth, on my chest.

                             

JAG ÄLSKAR ER SÅ MYCKET<33333

image282

Retarded

Tvåtusenåtta, va fan det är nu allt ska ske. Vad väntar jag på, vad väntar vi alla på. Är det någon mer än jag som tröttnat på all skit. Jag saknar Gaby. Jag vill prata med dig, jag vill krama dig och jag vill att allt ska vara som när du bodde här hemma. Du är den som förstår mig just nu. Kom hem, snälla.


Shibby

Igår satt jag och Sofie uppe till halv 4 - halv 5 på morgonen för att fixa en PowerPoint tills idag. Tre timmars sömn är inte bra för kroppen känner jag. Efter redovisningen kändes det som som ögonlocken skulle falla ihop när som helst.

Tecken på att jag sovit för lite:
1.
Jag somnade nästan på tema lektionen.
2. När jag skulle skriva fusk i handen inför spanskaprovet skrev jag fel och tvärtom hur det skulle vara egentligen så jag har ännu mer IG än vad jag skulle fått om min hjärna inte hade varit halvt avstängd.
3. Jag skulle skicka ett sms till Elina men efteråt glömde jag om jag skickat till rätt person så jag var tvungen att fråga massa om jag skickat till dem istället. Det visade sig sen att jag inte skickat det överhuvudtaget.
4. Tittade på klockan när jag satt på bussen och var helt säker på att klockan inte alls var så mycket och funderade ut allt som kunde hänt: Någon skojade med mig, vi hade dragit över tiden i skolan, jag såg i syne. Blev rejält förvirrad tills jag insåg att den visst var så mycket.
5. Jag skriver fel på vart annat ord på tagenterna så jag måste radera hela tiden. Den här texten har tagit en kvart.

Ska vi se om ni kan tolka min text oredigerad?
Ja sja nu gå och dra någon gammal röja över mig och slönga mig i soffan för första ången p ålänge. Godnatt,


We all fall down.






<3

Love is in the air

Detta är en kärlektsdikt ihopknopad av några av oss från SP06B med Elin i spetsen. Vem det var till? Allas våran Erik Ankaräng så klart.

Kära Erik!
Mina känslor för dig är obeskrivliga..
Varje gång du ler blir jag knäsvag,
nästan så att mina fötter ramlar av.
Ditt blonda hår göra mig ariskt kåt,
kan vi inte skaffa oss en egen låt.
Dina blåa ögon, skepp ohoj,
ge mig en liv boj!
Din hockeyskärt får mig att stanna tvärt.
Jag lever i trans, får jag en chans?

Ja?  Nej?  Kanske?

Puss och kram, din Elin


Hjälp mig

Nu undrar jag: Är min design för... typ.. mycket?
Klockan är snart 23.00 och mina sinnen är inte vid sina fulla bruk så säg om det ser förjävligt ut.

Bara för att jag inte är en sån där Photoshopbrud.


Dumma Norma

Jag undrar om jag borde ägna mig åt mer seriös skrivning...
Jag kan lägga in en smart text från min favoritbok, det kanske får mig att verka lite mer intellektuell.

Vi rusar obetänksamt fram mot avgrunden, men först
har vi ställt något framför den så att vi inte kan se den.

Du sprang iväg från mig. När jag redan hade börjat älska dig.
När jag hade rest så långt. För din skull.
När mitt liv redan vad ditt. Om du ville ha de.
Hur ska jag kunna lita på dig? Ändå älskade jag dig.
Redan då började jag hata dig.

Nej vet ni vad, nu ska jag sova.

SMS konversation mellan Emelie&Sara

kl 14:04
Sara: Tja vg xD

kl 14: 56
Sara: Lever du ditt cpbarn XD

 kl 17:38
Sara: Emelie!!

 kl 19:27
Jag: Tadaaa!

Sara: Välkommen tillbaka xD

Jag: Tack. Det känns skönt.

Förlåt Sara för att jag inte svarat. Jag har varit för upptaget med att göra... Ingeting.
Jo faktiskt.


Fetto

Jag har en kexchoklad. Men jag ska faktiskt börja träna igen.

Snart.

JAG UTMANAR SP06B MED BLOGG ATT GÖRA DENNA

Tog denna av Pernilla, den är ju för rolig för att inte lägga upp! xD

VEM I DIN KLASS

Är snyggast: I Sp06B ser vi alla ut som filmstjärnor.
Är sämst på matte: Såna finns det många av. Om matteläraren tar livet av sig är vi skälet.
Är de flesta lärarnas favoritelev: Joanna eller.. Mia kanske, haha!
Är bäst på musik: Ingen aning.
Verkar vara i trotsåldern: Sofie, när hon inte får sitt socker. Eller Kim när ingen gör som hon vill (som hon själv sagt :D)
Ser ut att vara mest deprimerad:
Har roligast röst:
Har snyggast klädstil: Marika har grymt skön stil.
Känner du minst: Gustav.
Är omtänksammast:
Önskar du att du kände bättre och kunde umgås mer med: Flera stycken!
Har betytt/betyder mycket för dig: Sara<3
Saknar du att umgås med: Therese :(
Verkar vara mest bortskämd: HAHA sorry men det måste bli Sofie och Kim :D
Är mest irriterande:
Är roligast:
Är mest berusad: Sarita! HAHA nej jag har vet inte.
Borde bli pilot: Ingen, men Sofie bör och vill bli flygvärdinna.
Skrattar mest: Sara eller, Sofie kanske.
Uppskattar du: Många, men Sara är väl den närmsta<3
Gör ofta din skoldag värre:
Är sportigast: Stina, Elin, Erik och David.
Är lite borta: Gustav? hehe.
Är en läslus: Joanna :P
Spelar hockey: Erik!
Spelar/spelat trummor: Enligt rykten har Erik spelat det. Och Ibbe??

"Du kan för fan knulla hur mycket som helst!"

1.Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Den osvikliga Döden. Döden som man inte kan hejda.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Väggen.

3.Vad var det senaste du såg på tv?
En skitful film på tv400.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
18.36 (den var 18.32)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Lyssnar på musik.

6. När var du ute senast och vad gjorde du då?
Var ute med hunden tillsammans med Elina och Moa.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Snackade med Sofie på msn och läste en blogg.

8. Vad har du på dig?
Min röda SonicYouth tröja och blåa jeans.

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Minns inte.

10. När skrattade du senast?
När jag var ute med Elina och vi pratade om att Wiggo hade litet huvud typ

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Inget, har inte  hunnit sätta upp tavlorna än.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Såg just en video med massa fyllekajor som sjöng till Björn Gustafssons låt till Carina Berg så ja.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Dirty Dancing 2.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Massa kläder, en egen lägenhet, en resa till Västindien + massa annat.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Brödrostar gör mig nervös.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Inget krig i världen, vem önskar  inte det liksom?

18. Tycker du om att dansa?
JAAA

19. George Bush?
Han ser ut som en apa.

20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp flicka?
Pojke: Elias eller typ... Adrian är fint!
Flicka: Va fan ska jag behöva veta detta nu för. Något coolt ska det vara iaf. Samanta kanske. Eller Dioda. Det är ett bra namn.

21. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja lätt. Jag ska fan inte bo här hela livet. Jag ska se världen.

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen, synd att låta en sån fin person lämna jordelivet men nu ska du få VIP-plats här uppe istället och om du vill kan du låna människors kroppar en gång i månaden och träffa dina nära och kära som fortfarande är i livet. Sen ska du få såna där schyssta vingar också.

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Sara, David, Sofie och Erik.

Hipphipp hurra

Har just varit hemma hos Elina. Linnea fyllde 20 år i måndags så det var till att fira henne idag! Mycket trevligt.
Kan inte fatta att hon redan är 20 år. Kommer ihåg när vi var småungar och lekte på fritids, haha!

Igår sov Elina hemma hos mig och det blev till att kolla på Melodifestivalen och Just friends. Det kan vara den roligaste filmen jag sett, jag och Elina satt nästan och pratade med i varenda mening som sades. Man har ju sett den ett antal gånger. I morse kollade vi på Honey och Dirty Dancing 2 som också är två favoriter man sett hundra gånger.
Jag blir ofta mobbad för att jag kan kolla på en och samma film tusen gånger. Filmfanatiker kallas det nog.

Nu ska jag äta svennemat. Bye.


Dagens pensionärer är allt bra smarta

Har just kommit hem från jobbet. Mycket trevligt. Fick faktiskt göra annat än att stå i kassan idag. Nämligen damma av alla färgburkar inför vårvarorna. Hel skojigt.
Sen hände en mycket roligare grej:

Chefen:
Jag har just sålt den här tapeten till ett gammalt par.
Visar upp en vit tapet med stora skissade blommor.
Anställd: Jasså.
Chefen: Ja, och de skulle ha den i vardagsrummet vilket gjorde mig lite osäker.. Ni ser väl vad det är för mönster?
Jag och anställd tittar närmare, och ja, se där, om man tittar noga ser man att runt omkring blommorna är det en kille och en tjej som sitter i en besynnerlig ställning och har sex. Det var alltså en erotisk tapet !
Chefen:
Jag tvekade på om jag skulle säga något men så sa mannen som skulle köpa den: Du vill fråga något va? Och jag svarade ja. Men då sa de: Vi tänkte så här, när det inte finns något på TV och vi har tråkigt, då vet vi exakt vad vi kan prata om nu!

Tänk vad dagens pensionärer har för idéer. Jag kanske borde tipsa farmor och farfar.

I sam-laget pluggar vi flitigt

image273


Att dömma eller inte dömma

Idag har jag fått höra att jag inte ska döma människor av min lillebror, men vet ni? Jag dömer ändå.
Jag ska gå i samma val som massa mediah*ror, kul va? Jag kommer se på dem som mediah*oror ända tills de visar att jag har fel. Vi gör så här, om någon av dessa får mig att ändra min inställning, så skriver jag det här. I vissa fall kan jag faktiskt erkänna att jag har fel.

Som sänd från ovan har jag nämligen kommit med i det individuella val som jag först lottats bort ifrån på grund av för många sökande. Jag stod nämligen högst upp på listan att få komma in igen om någon hoppade av. Och tänka sig, någon idiot hoppade av denna fantastiska kurs.

Fredagar = kaos i sam-laget

Igår satt jag uppe till 01.00 och skrev klart min rapport som skulle varit inne för typ tre månader sen. Jag är så nöjd så nöjd. *klappar mig själv på huvudet*

Skoldagen började med att Göran satte skräck i halva klassen. Han hade lika gärna kunna gå runt med ett maskinvapen.
Göran: Du, du och du ska lämna in samhällsuppgiften nu.
Ingen av oss "du"  hade gjort den. Sofie var nära gråt och jag hade panik. Som tur var hade ingen gjort uppgiften utom typ nio stycken så vi ska ha redovisning igen nästa fredag.
Sen hade vi spanska. Jag och Sofie är fan asbra nu, vilket betyder: Vi pluggar faktiskt. Och det asbra. Jag tror till och med att v impade lite på läraren.
Team Emelie&Sofie strikes again.

På lunchrasten ställdes jag inför ett hemskt beslut. Jag slets mellan två frestelser och var tvungen att välja en.
Val 1: Bli bjuden på glass i cafeterian av Sarita.
Val 2: (som jag blev erbjuden senare = minus) Följa med matkortslösa Sofie till Coop där jag skulle få två mazariner.
Som ni kanske förstår var beslutsångesten hög. Men som så många andra gånger övervann latheten slaget och jag gick de få metrarna till cafeterian istället och blev bjuden på en Nogger.
På temat har vi nu ljuvliga Storkan, ännu en värld av total förvirrelse att dyka in i. Fantastiskt .
David hade hittat en studsboll som han vaktade med sitt liv, han skrämde mig lite när han fick panik så fort någon rörde den. Ibbe ochh Erik snodde den så klart från David. När David vad nära gråt och underläppen började darra gav de tillbaka den. Mycket underhållande.
Efter lektionen tog jag Kims jacka, väska och glasögon och gjorde den klassiska Kim-strutten runt korridoren och lekte att jag var hon tills hon praktiskt taget slet kläderna av min arma kropp.

Jag vet vad de flesta av er tänker nu (Okej, David) men efter lektionerna gick jag och Erik till bilden. Efter att tag kom även Ibbe! Han frågade gång på gång om han fick hjälpa mig att måla min tavla men jag tackade artigt nej. Sen sjöng vi lite, gjorde lite test och snackade om Scrubs. Naturligtvis dök flera sexuella skämt upp, men är man med två unga karlar i den ålder är det lätt hänt som ni säkert vet.
Jag: Skvätt för faan inte färg på den här tröjan, det är mammas som jag "snott" idag.
Ibbe: Oj Emelie du är ju nasty.
Jag: Ibbe, säg inte nasty när jag snackar om min mamma.
Ibbe: Men du är ju det.
Jag: Nej. Ibbe.
Ibbe: Du vet mamman i American Pie? Du vet hon som kallas Stiflers mom. Haha vi kan säga Emelies mom.
Jag: IBBE! Snacka inte om min mor!

Ingen snackar så om min mamma.

Pappa, jag vet att du kommer läsa det här så jag vill bara säga till dig: Bli inte arg på lille Ibrahim, han är en förvirrad ung man i en stor värld. Ibland vet han inte vad han säger så bli inte arg för att han pratar på det viset om din fru.
Och just det en sak till, säg inte att jag snodde mammas tröja!


Call from the middle east.

Ikväll har jag bakat muffins :D och mitt i all bakning ringde Gaby! Det var jätte längesen vi pratade i telefon, så det var en trevlig överrasking :P
Efter att ha snackat ett tag frågar hon om jag vill snacka med hennes killkompis som varit i Sverige en gång.
Först vägrade jag men så klart struntade Gaby i det och slängde över luren.
Han: Hello?
Gaby vid sidan av: Speak swedish!
Han: Hej.
Jag: Haha, hej.
Efter lite obegripliga meningar.
Han: Jag har en fisk. Den's namn är Sven. *på dålig svenska*
Jag: HAHA coolt.
Han: Sven Svensson.

Till Gaby hade han sagt att den bodde i en Absolut-flaska.
Sven Svensson i en Absolut-flaska, det är inte varje dag man får höra.


Studentmöte

Ännu ett roligt studentmöte, haha! Jag och Sofie kunde inte hålla oss för skratt när "ledaren" Klara snackade på om massa knas.  En sak hon sa var:

Klara: Alltså man inser nog inte hur hemsk det är nere i Indien förrän man åker dit. Jag trodde liksom att det var snubbar med turbaner som gick omkring med sina elefanter.

Jag var tvungen att skada mig själv för att inte skratta ihjäl mig.

Skitdag

Hur mycket otur får man ha på en dag?????

Jag har glömt min mobil, busskort och skåpnyckel hemma.

I bilen:
Jag: Fan!
Mamma: Vadå?
Jag: Jag glömde mobilen! Ge mig något att andas i!

Bör jag bli orolig om det känns som om halva jag saknas?

Damn you !

Herregud Jennifer, vi har kommit på varför vi är som vi är!

SMS:
Jennifer:
vet du vem jag träffade idag? Jo, *** vår gamla lärare.. Coolt va? :)
Jag: Haha coolt, pratade ni? Är hon fortfarade lika udda?
Jennifer: Jo vi pratade. Haha, jo udda är hon allt fortfarande
Jag: Haha förstod det. Hon kommer alltid vara konstig för mig.
Jennifer: Verkligen. Trots det kommer hon alltid vara rätt småball.
Jag: Jag tyckte iaf det förut. Nu tycker jag att hon förstört mitt liv. Ha ha ha. Bara för att den lilla skatan aldrig gav mig matteuppgifter under hela mellanstadiet bara för att jag inte gillade det. slyna.
Jennifer: Kan vara därför man är så otroligt jävla dålig i matematik :) Håller med dig när det gäller det, fitt***.. haha.
Jag: Eller hur. Tack *** för att du hjälpte mig att mista min framtid!
Jennifer: ungifär ;) dock är det väl tack vare henne jag är så intresserad av text ;)
Jag: Vilken tur att något gott kom ur henne då! Och inte bara morgongympa...
Jennifer: Haha å fy fan! Jag hade nästan glömt dessa hemska mornar som alltid var så otroligt pinsamma
Jag: Hur kunde du Jennifer? Det var ju stomen i hela hennes lärarutbildning, det och massagen....*ryser*
Jennifer: Massagen var iofs jävligt skönt, men inte så värst lärorikt.. det var hemska tider.
Jag: Hemska tider.

Ja herregud, det var minsann gamla goda tider.


In med Björn!

Vad är anledningen till att man kollar på Melodifestivalen?
Björn såklart. 
Fast eftersom att SVT är så korkade har de tagit bort honom från programmet. Uppror, I know. 
Men, tack vare detta uppror kanske det finns en chans att få tillbaka honom.

Nämligen genom att skriva på det HÄR.


image272

En bit av mitt hjärta saknas

Danke Sara för inspirationen, eller nåt, haha.



En novell som egentligen inte har novellform, den spänner över en relativt lång tidsrymd och har på gränsen till för många personer. Men man kan ju lugnt påstå att den berättar om extraordinära händelser, inte bara en utan egentligen två och det blir en för mycket för att novellens koncentrerade form ska riktigt fungera.


Så din historia har inte riktigt meritpoäng som novell, men den gör något annat; den berör. Jag kände verkligen med de inblandade och trots att handlingen inte är helt ovanlig så drogs jag med och kände en tår i ögonvrån vid sista meningen.


                                                                            VG/AK

Ska man bli nöjd eller? Jag gjorde ju egentligen inte uppgiften. Tydligen, hehe.


Blä

Filmkunskapsprov nu direkt på morgonen, det gick rätt bra tror jag. Men sen är ju Kenneths prov aslätta.
Vi fick sluta direkt efter provet så nu har vi en timme att slå hjäl med lite plugg på samhäll. Jag har äntligen fått min nya mp3 och jag är konstant livrädd över att den ska gå sönder igen. Nu har ju även Saras gått sönder så det är ju något som är fel...

Efter skolan är det två timmar tennis. Me like.
Nu ska jag plugga!

It doesn't make sense.

Alltså det här gör mig sur. Varför sätter dem Lindsay Lohan att posera som Marilyn Monroe? För det första är det inte ens likt. Den enda likheten är att de båda är blonda och nakna. Lindsay ser typ drogad ut och är inte alls lik Marilyn!

Hon är fan inte värd att få en sån uppgift.

image270

image269

 Orginalet

image268

Resursdag

Saker som måste göras idag:

Plugga
Skriva klart rapporten.
Skicka in båda This is England recensionerna. 
Plugga matte.
Plugga spanska.
Skriva på genterapin.
Skriva på bedrägeriuppsatsen.
Läsa på tills filmkunskapsprovet.
Läsa engelska boken.
Plugga till Nya Zeeland redovisningen

image266

Att vi har ungefär allt det här på en vecka säger väl det mesta om sam?

Äntligen!!

MIN MP3 HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!
Ändå från Polen faktiskt :P Hoppas att denna inte går sönder som den första -.-

image265

"Min snopp är gul"

Den här bananen är näst intill helig. Varför? Jo, nästan hela Sp06B har signerat denna banan.
Alla teckningar och texter är endast avsedda i vänskapligt syfte. Fast jag ber så hemsk mycket om ursäkt för vissa detaljerade bilder på det manliga könsorganet och jag kan endast säga: Det var inte jag.


image261
image262

image263

image264

Måndagstrubbel

Har just anlänt från teatern. Väldigt roligt, om man bortser från den delen då vi fick kläderna som vi ska ha på scen. Det var mest nervöst innan hon slängde fram min trasa. Trasan som visade sig vara en ILLGRÖN klänning med ORANGE OCH RÖDA blommor. Jag smällde nästan av, men visst. Det ska ju vara kläder som ligger så långt bort från sin egen personlighet. Och det fixade Pernilla rätt så bra när hon valde åt mig eftersom att jag aldrig skulle ta på min mormors gamla gardin från 70-talet.

Innan teatern var jag, Sara, Sofie, Kim och Erik på Dejvan. Väldans trevligt. Träffade även på Hogir där som gick i vår klass förr. Efter krubbet drog alla vidare utom Sofie som stannade och pratade med Hogir. Vi gick till Kryddan där vi skulle köpa lite grejer. Och det var här det började spåra/krisa/fucka ur kalla det vad du vill.
Vi går mot avdelningen där brödet, fikabrödet mm är för jag ska köpa fika till teatern. Som vanligt är det glada miner som gäller när vi är igång och ibland kan det kaanske gå lite för långt. Vi råkade blockera vägen för en dam jag redan i början av våran visit på Kryddan la märke till. Kort beskrivning: Hon såg ut som ett galet troll. Långt svart hår, tjocka ögonbryn och näspiercingar. När vi står där och skrattar känner jag att någon pickar mig på ryggen och vänder mig sakta om.
Bakom mig står kvinnan som för tillfället känns 2 meter lång. Hon för sitt trollhuvud mot mitt och spänner ögonen i mig med en ilsken blick. Sen går hon förbi oss.
Jag blev så klart knäckt efter denna upplevelse och Kim var tvungen att ta mig i sin famn för att trösta det darrande lilla asplöv jag förvandlats till. Sedan uppstod tumult. Alla skrattar (utom jag som samtidigt hade inslag av panik och gråt i skrattet) och mitt i alltihopa backar Sara in i en chokladbollsställning så att en stor grej ramlar ner. I just det ögonblicket går två ca 12åringar förbi och börjar skratta med och åt oss. Det tog ett tag innan vi lugnat ner oss innan vi kunde bege oss ut. Där träffade vi Sara S och Linda men jag och Sara var tvugna att gå till teatern på nästan på direkten xD.

Tänk vad spännande man kan ha på en Ica-affär!

Gällivarebrallan på kort

För tusan, jag kan lika gärna lägga upp Gällivarebrallan också. Han som sitter närmast mamma.
Man kan, på ett litet hörn, se hans legendariska brallor som är så gröna och... eh... ja. Gröna.
Hans hår såg ju inte heller så normalt ut, väldigt, trollaktigt! Bilden är inte precis rättvis mot varken håret eller byxorna men det är iallafall han! Jag kan inte göra annat än sörja att jag inte fick med hänget. De supergröna byxorna var verkligen åtdragna under arslet, vilket i sin tur gjorde att han fick gå pyttesmå steg, vilken syn.

image258

Elina viskar: Haha, kolla killens hår.
Båda: Skrattar gott åt honom ett tag.
Jag: Nej, jag måste ta kort!
Mamma! Titta hit, så jag får ta ett kort på kvinnan som gav mig liv.
Mamma: Eh va? Haha okej!

Hähä, har man hjärna så har man.

Som sänt från ovan

En dag i backen hittade jag och Elina bajs. (Observera även bajset på trappkanterna.)


image257

Älskling jag är hemma nu

Ja, äntligen är jag hemma. Jag måste säga att det är väldigt skönt att lämna snön, backarna och skidorna bakom mig. Min hatkärlek till skidåkning är nu mättad att hålla minst ett år till, perfekt!
Vad jag dock bestämt mig för är att jag ska försöka få mig ett jobb uppe i en skidort, det vore skitkul.

Ska vi se vad jag egentligen gjort i backarna denna vecka?
Antal vurpor i liften: 1
Antal vurpor i backen: 1 (då jag körde in i de arma stackars barnen, moaha)
Antal roliga människor man skrattar åt: Oräkneliga, men han man minns mest är nog Gällivarebrallan. (Oslagbar snubbe, tack för många garv. Har ett kort på honom, tyvärr visar det bara hans galna hår och inte hans byxor som var åtdragna med skärp under arslet som gjorde att han på sina skidor var tvungen att gå med babysteps.)
Antal extra kilon: Lär vara ett antal, haha, med tanke på att föräldrarna plockade fram fika varje jäkla dag och för tusan, vem tackar nej till det?
Antal blåmärken: 2. Ett på varje smalben.

Och de vackra bilderna. Om ni undrar varför Elina har en snygg smile över fejset är för att hon mordhotade mig om jag lade upp den utan smilie så då är det bäst att göra som kvinnan säger.

                     image250

image251

                     image252
                     image253
                     image254
                     image255
                    image256

Tack för en trevlig vecka, Walldinarna! ♥

RSS 2.0