Snyggingar

Snodde lite bilder på Sofie bara för att vi är så söööta :D


  

Schtekare i solen

Idag har vi haft två lektioner. Gympa en timme, första lektionen. Vi spelade bland annat badminton och jag och Sara var i samma lag. Det börjar bli en vana att Isco skrattar åt mig. Nu skrattade han åt både mig och Sara för vi spelade mot honom och Kim och det gick ju så där lagom bra, haha xD
Sen retades jag som vanligt lite med lilla Sofie.

Sofie (skriker till Gustav som virar in nätet):
Gustav, du gör fel!
Springer iväg för att hjälpa honom.
Isco: Är de tillsammans?
Jag: Nej. Men de skulle bli ett satans fint par...
Går därifrån medan Isco skrattar.

Efter det lektionen har vi i princip suttit ute och glassat fram till halv tre. Alltså ca 5 timmar. Hemskt skojigt.
Sen var det dags för temalektion. Nya temat är Kärlek. Inte så stor entusiasm där inte.. Istället satt jag och Sara och tittade in i varandras HRM "ögon" under en ful låt AK spelade upp för oss. Det kan ju ha varit dagens eftersom att han sjöng vill du ha mig kom och ta mig och något om kurragömma och annat snusk som man inte vill att ens svenskalärare ska gilla.

Imorgon blir det grillparty hos Sara för att "fira" Valborg eller hur fan man säger. Fan det ska bli naaaajs.

Hjärnan vs godissuget.

Bra att jag samtidigt som jag bestämt mig för att sluta med att äta onyttigheter skulle kunna döda för en påse ostbågar eller chips. Så jäkla typiskt....

Måste. stå. emot.

Teater hela helgen

Jag har varit på teater heeela helgen och älskat det. Jag har för det mesta varit fett trött på teatern men jag fick en ny kick på lördagskvällen. Jag och Melody gungar medan Tove hjular då jag tänker att nu är jag fan lycklig. Om det var det faktum att jag med min enorma mängd socker i ådrorna var övertrött eller att jag bara var med härliga människor vet jag inte riktigt. Det får bli en blandning.
Känns som om jag borde nämna våra teaterpedagoger Pernilla och hennes kompis Linda som båda är så jäkla sköna även om Pernilla kan vara en tyrann ibland.
Kommer sakna den här gruppen så jäkla mycket när vi slutar trots allt negativt jag ibland tänker.
Jag kommer minnas då vi lagade köttbullar och potatismos samtidigt som vi lyssnade på Las ketchup song och gjorde dansen föralltid, haha. Tack alla för en jävligt rolig helg.


Breaking my own heart

I started of breaking my own heart. Breaking my own heart.
Yeah I was frozen by the pain. I tried to reach out to you but I felt so ashamed.
So I kept on breaking my own heart, breaking my own heart, I kept on breaking my own heart.
Save me, somebody save me from this misery
Love is killin' me.
Please save me, I need saving, would somebody save me
From this misery love is killin' me.
Oh, save me.

När man har tråkigt kan det bli så här

Kollade igenom massa gamla bilder och insåg att jag har haft ganska många olika frisyrer. Och jag är pissed på mitt hår nu. Ska jag spara eller klippa skiten? Vad är snyggast?

 
2004
 2005 
2006 2006 
2007 2007 2007 
2008  2008 2008

Just another freak in the freak-kingdom

I morgon är det dags för teater och rep hela dagen. Ska bli spännande. Undar hur den där manusförfattaren är. Hoppas hon inte är värsta sträng och sur. Men hon verkade ju rätt gullig när Pernilla beskrev henne!

Kollar just nu på Fear and Loathing in Las Vegas. Den är ju så där lagom härlig. Johnny Depp är som vanligt lysande och även Christina Ricci som dyker upp är en favorit.

Citat

"My body is a journal in a way. It's like what sailors used to do, where every tattoo meant something, a specific time in your life when you make a mark on yourself, whether you do it yourself with a knife or with a professional tattoo artist".


Johnny Depp

Länge sen

Det var tre dagar sen jag skrev i bloggen. Kan ju vara första gången, haha. Men här kommer en uppdatering:

Sp06B åkte till Stadsteatern i onsdags och tittade på Vildanden. Vi alla åkte in extra tidigt så vi kunde äta inne i stan. Jag, Sofie, Sara, Therese och Kim gick till Kungsan och åt på donken. Först tänkte vi sätta oss ute i sköna solen men så blev det inte. Och som vanligt råkade jag ut för en olycka. Jag låste in min själv på toaletten och kom inte ut, såklart. Stod och sparkade i väggen av ilska. Vad fan gör man? Inte ställer man sig och skriker Hjääälp kan någon hjälpa mig uuuut! Istället märkte jag att högre upp på dörren satt ett till lås! Då funkade det bättre att komma ut xD

Teatern var ganska långtråkig. Jag, Sofie och Therese satt tillsammans högst upp och var tvungna att luta oss över ett räcke för att se hela scenen. Plösligt, när jag och Sofie håller på att slumra till hör vi någon skrika: Hjäääälp! Hjälp! Tänd! Efter att tag tänds ljuset och jag minns att jag tänkte nu är det fan allvar. Och när skådespelarna stannade upp blev man riktigt orolig. För mitt i salen, nere på parkett hade en man svimmat och fått hjärtstillestånd. Flera stycken ringde ambulans och vi fick ta paus. Det var riktigt jäkla hemskt och man mådde fan inte bra efter det. Men trots det så gick vi tillbaka in och teatern fortsatte. Men humöret var nere och det kändes rätt olustigt att sitta där...

Får så klart inte glömma att skriva när vi gick på Hötorget med Kim. Om man inte sett Kim vet man inte riktigt varför detta är så speciell. Men eftersom att hon också är... "speciell" var detta en annorlunda upplevelse. Vi bestämde oss för att visa den nakna sanningen och filma henne och alla snuskhumrar på Hötorget. Så nu låter jag filmerna tala för sig själva.


Rubrik

Igår efter skolan gick jag hem med Sara. Som sällskap hade vi Erik och Desse. Jag snodde Desses cykel, satte mig på pakethållaren och började cykla. Såg antagligen ut som ett mongo och jag fick det hela bekräftat när två glassiga blondiner stirrade på mig. Jag bara älskar att göra bort mig!
Erik som också hade en cykel försökte få mig att ramla genom att köra in i mig. Det var redan vingligt nog att försöka balansera sitt fatass på den där lilla pakethållaren. Men jag klarade mig undan Blonde Erik. Vi gick till Norrköp och köpte massa onyttigheter sen drog vi alla hem till Sara utom Erik och kollade på film. Först Se upp för dårarna och sen My little eye. Efter det var det dags för teatern. Lena som skulle skjuta oss hade just kommit hem från vad vi hade blivit informerade om: Biltvätten.
Men skarpsynt som lilla Desse är så viskade hon till mig:
- Öh, Emelie. Var det den bilen som de hade tvättat?
Jag tittar på bilen och inser att den är väldigt smutsig. Jag stirrar på den ett tag och börjar sen att gapskratta.

På teatern fick vi jättemycket beröm. Och jag blev mycket glaaaaad. Fast först var jag nervös.
Pernilla (läraren) sa till var och en vad hon tyckte vad bra och vad som skulle kunna göras bättre. Som hon alltid gör.
Och idag var hon extra positiv.
Hon tyckte att Sara, Sofie, Melody och Anna hade höjt sig själva med 2 nivåer och att de var jätteduktiga (vilket de var! :D). Men så sa hon aldrig något om mig så när jag trodde att hon inte skulle säga något till mig sa hon tillslut:
-Emelie, om de andra här höjt sig två nivåer har du höjt dig med fyra idag.
Då blev jag fanimej glad glad glad.


Like a lollipop

Tisdag idag. Mycket intressant dag må jag säga. Har lyckats göra bort mig på gympan onaturligt många gånger. Det är tur att jag kan skratta åt mig själv då för annars vore jag körd. LaCross var ordet, och sporten vi utövade och jag kan ju säga att vi två inte riktigt gick ihop. Jag tänkte köra en Simon och nämna något om bollar men jag kommer inte göra det tyvärr.
Resterade tid har idag gått till att springa runt med Desses leksakssvärd, vara ute och äta glass, titta på basgrupp 5 och deras teater samt prova kläder till min grupps teater. Mycket kul då Desse klädde ut sig till bland annat zigenare. Många skratt :D
Jag kan lika gärna slänga in alla kläder vi testat, fast, jag fattar inte vart bilden på Desse tog vägen. Hon måste ha raderat den.. Första bilden är INTE David. Eller? xD Han ser lite skrämmande ut... :D
De tre sista bilderna kommer från förra veckan då jag, Sofie och David testade kläderna. Sofie trodde att hon kunde dansa flamenco, David lekte eh.. tjej? och jag testade en klänning med enorma brösthållare HAHA.

     
   

Tillbaka-kaka

Jag har just ätit massa "mat" endast för att Jonatan inte ska få det, som straff för att han igår åt upp all kladdkaka utan att jag fick smaka. Ska inte jag få det ska inte han heller få det.
Är det bara jag som inte förstår vad mamma menar med att det här är konstigt beteende?


Lördag

Idag har jag jobbat, det gick bra. Sen var det meningen att jag skulle till teatern och hjälpa till att fixa allt till scenen men jag kan bara säga att det blev inte så.
Istället åkte jag hem och städade järnet. Så nu sitter jag här i ett skinande rent rum och funderar på om jag ska promenera eller cykla till Elina. Elina har ioförsig sin cykel här men den skulle lika gärna kunna tillhöra en dvärg.
Jag försökte cykla på den en gång men kände mig mest som Chris Brander i Just friends..
Jag hade hoppats på lite action i helgen men jag antar att det blir att sitta i soffan med en film istället. Tur att jag har världens bästa Elina bredvid mig då.


I'm gonna fucking save this freaky world

Mamma: Har du att Justin sjunger fucking fucking fucking i början av Madonnas nya låt?
Jag: Whaaat? Nej, haha.
Går och hämtar mammas iPod.
Jag: Va fan de säger ju typ freaky freaky lalala sånt där beatbox sound, och så är det faktiskt Timbaland som säger det.
Mamma: Nehej du! Han säger fucking. För han är ju arg.
Jag: Vadå arg? Och du vet väl att det betyder knulla mamma?
Mamma: Men han sjunger ju I only got fucking fucking fucking four minutes to save the world. Han är arg för att han bara har fyra minuter på sig!
Jag: Nej! Pappa lyssna du.
Pappa: Hmm.. Han säger nog ficking..
Jag: Så säger du ju bara för att inte vara på någons sida.
Jonatan lyssnar också: Han säger nog freaky..
Jag: Ha ha! Just det.
Mamma: Jaja...



Erin Brockovich

Har just sett filmen Erin Brockovich. Galet bra film!! Älskar den sortens filmer och vem fan älskar inte Julia Roberts? Hon är fanimej vackraste människan på jorden.


 image355   image356

Naturen i all ära

image349

image350

image351

image352

image353

image354

Fantasilös

Kom just hem från teatern, lika intressant som vanligt. Kommer hem och blir utsatt av en hyperaktiv lillebror. Han försöker tvinga mig att filma honom när han gör massa tråkiga grejer. Att han sen vill att jag lägger ut dem på bloggen kan han ju drömma om.

Oh shit. Han sprang just ner med filmkameran. Jag kan höra hur han pratar in i kameran medan han gör något "spännande tips". Vad han inte vet är att det bara fanns 4 sekunder film kvar. Alltså står han och ser fånig ut med en kamera som antagligen är avstängd, utan att han vet om det.
Det är humor på min nivå.

På egen risk

Jag har starka misstankar på att mitt rum håller på att förvandlas till en hälsorisk.
Men jag orkar inte bry mig.


Onsdag

Kooort dag i skolan idag. Ingen matte = hallelujah.
Även väldigt härligt med eftersnack om Annikas fest, haha!
Idag har jag knappt varit inne på bloggen, men inte har jag pluggat mer för det! Fan, måste skärpa till mig nu.

Trapped in myself and the game

image348

I love you
but i gotta stay true
my morals got me on my knees
im begging please stop playing games

i dont know what this is
cos you got me good
just like you knew you would

i dont know what you do
but you do it well
I'm under your spell

You got me begging you for mercy
why wont you relase me
you got me begging you for mercy
why wont you release me
I said release me

Hemma hos Bananika

Jaaa, partaj hos Annika alltså. Det var ju kul som fan xD Spårade lite här och var på sina kanter men va tusan, det får man stå ut med. Annika bor i en egen lägenhet och det var väldans mysigt där. En aning litet men det behövs ju inte så mycket egentligen. En stor säng att chilla i är det enda som behövs. Det  var ju för det mesta där man satt och glodde på alla, haha!
Jag, Sara S, Habbi och David sov kvar hos Annika tillsammans med två andra vid namn Jocke och Dennis. Jag snodde soffan och de andra tog sängen och, tro det eller ej, golvet. När alla andra gått hem kollade vi på film fram till fem på morgonen ungefär. Sov ca tre timmar, åt frukost, tittade på vänner och åkte hem. Fast nej, jag åkte till sthlm ja. Träffade mamma och åt lunch på Saluhallen för att sedan åka hem, fixa lite och sen åka in till Norrtälje igen och kolla en lägenhet. Det var skiitfin. 1 maj here we come eller?

Det har varit en sjukt händelsevis helg+måndag-tisdag med mycket kalabalik och roligheter. Det måste vi minsann göra om! Nej nu känner jag att jag börjar skirva massa nördiga ord så jag ska slänga mig i sängen och kolla Domino. Bye byeee.

Jag vill inte se ut som en prickig korv

Att komma hem, helt utmattad och hungrig är rätt skönt alltså. När man öppnar skafferiet för att sekunden senare skåda en jordnötssmörburk, är inte bara chockerade (eftersom jag aldrig tillåts köpa det) utan även total lycka. Det kan också kallas ödets ironi. De som var hos Annika lär ju förstå vad jag menar xD
Så nu har jag suttit och tittat kärleksfullt på burken ett tag. Och längre än så lär det inte gå. Varför? Jo för att än en gång nekas jag det enkla nöjet att äta en ljuvlig macka med jordnötssmör. 
Mamma ska nämligen baka men mina peanuts. Damn her...

Hej jag bor i skogen.

Imorgon är det dags för party hos Annika, för David och Kim har ju fyllt år. Det är iallafall vad jag fattar är anledningen till festen (?).
Men det finns ett problem. Jag vet inte var jag ska sova. Jag bor ju liksom i skogen, på landet. Precis som Habbi och Sara S.
Erik stöttar, eller nåt.. Haha xD


Emelie säger:

haha ja. ivärsta fall får vi ta en parkbänk

|eriik| säger:

haha,

|eriik| säger:

jo de kan vara ganska sköna

Emelie säger:

jo då xD

|eriik| säger:

hellre en parkbänk än en sin egna säng

Emelie säger:

ja såklart, så resonerar jag alltid!

|eriik| säger:

finns de många parkbänkar i rö?

Emelie säger:

ja då. vi har den där.. em.. eh.. vid.. bakom.. eller. nej, inte så många nej...

Emelie säger:

eller jo! på kyrkogården

Någon som känner sig villig att låna ut sitt golv till oss tre?


Vi är tillbaka.

Emelie säger:

Vill ni veta en grej

Elina B säger:

jaa?

Emelie säger:

jag har fortfarande min "pyjamas" på mig.

Jennifer säger:

jag med

Emelie säger:

fan, vi är så lika. vi hör ihop.

Jennifer säger:

verkligen

Elina B säger:

hahaa jaa jagmeeed

Jennifer säger:

lika lata som alltid

Emelie säger:

fan vad vi är coola

Elina B säger:

jaa

Är det någon som fortfarande tvivlar på varför vi är bästa vänner?


Söndag, och jag har faktiskt saker att göra!

Ja ni, idag var det meningen att jag skulle till sthlm och leka brat. Jag skulle nämligen med mamma och Jonatan och kolla på en DJ som mamma känner, som har gryyym musiksmak, och äta så kallad brunch. Men mamma som varit i Karlstad orkade inte och jag instämmer, för vädret suger.

Istället drar jag in till donken med min Jeffs och sen åker vi vidare till Gabs för att sova där med Elina. Det var feet längesen. Måste mobba Manne och hälsa på hennes härliga föräldrar again.

Nej nu bör jag gå och sätta på mitt ansikte. Byyye :)

Syrup and Honey

Satan var bra Duffy är. Den som inte spelar hennes Mercy på högsta nivå har missat något!!

image347

Playing with daddy's computer

image341
Jag ser fan ut som the grudge

image342

image343

image346

Chillin' with my homies again

Det känns som om det var länge sen jag skrev ett inlägg. Vanligtvis brukar det ju vara minst 3 inlägg per dag men nu har det varit noll eller bara 1 på ett tag.. Så, Erik, kanske jag inte borde åka in på bloggavvänjningsklinik som du tyckte, haha.

Faktiskt har det varit så att jag har varit mycket upptagen. I tosrdags, efter skolan åkte  jag hem och där väntade Gaby. Direkt importerad från Isr.
Gaby ringde mig för en vecka sen och berättade att hon skulle lura Elina och Jennifer att hon inte skulle komma som det var bestämt.
Jag: Men varför lurar du inte mig?
Gaby: Därför att du är i ett ostabilt läge.
HAHA, hon är så söt.
Stackarna gick på det. Jag och Gaby planerade att jag skulle bjuda hem dem och så skulle hon vara där och så skulle vi äta middag som Gaby lagat (hon är en utmärkt kock)
Så jag kommer hem runt tre och då är hon redan där. Fy fan vad härligt det var att se henne. Det var fan ett halvår sedan!!! Men ändå höll vi båda med om att det kändes lite som att vi träffats för bara någon vecka sen. Men jag kunde ändå få den där glada känslan bara av att titta på henne och tänka, jäklar hon är faktiskt hemma!

Gaby lagar helst mat själv så medan hon gjorde det satt jag vid datan och sen mellan matlagningspauserna lärde hon mig att dansa som de gjorde på deras fester. Det var kuuul. Och man märker att hon varit utomlands, för hon blandar svenska och engelska. Vilket omedvetet smittade av sig på mig,
Gaby: Oj, nu var jag nära att säga meningen på svengelska!
Jag: Vadå, säg.
Gaby: Haha, är hon typ upsatt eller? (blandning av obsessed & besatt)
Jag: *koncentrerad på annat* Haha, nej det är typ jag som är upsatt jag kan nästan allt om det.
Gaby: HAHA du sa upsatt du också.
Jag: Va sa jag?? hahahaha

Runt fem var Elina och Jennifer på väg från Elina till fots. Det tar ca en kvart att gå mellan oss och jag och Gaby flög runt och fixade. När de kom satt Gaby i en fotölj men en tidning för ansiktet så att dom inte såg först. Deras miner var chockade medan det sakta gick upp för dem vem som satt i fotöljen. Då började dom skrika som fan och gråta och skratta och gråta ännu mer. Hur kul som helst. Sen åt vi och pratade ända fram till halv tolv då vi gick och lade oss. Men det fortsatte där också, haha. Jag och Jennifer låg och gjorde mystiska ljud innan vi somnade.

Alltså, det här är resultatet av uteblivna inlägg. Det blir ett omänskligt långt inlägg istället, och vem orkar läsa det? Typ ingen. Men en sak till bara. Störd som jag är (och som vissa så snällt påpekade under tiden) visade jag en viss video för halva klassen medan jag filmade. En efter en plågades dem, precis som jag också blivit, haha! Och världen ska minsann få se, för ni kan ge er tusan på att era söta små grimaserande ansikten ska ut på youtube!!!


Det är aldrig tråkigt hos farmor och farfar

Farmor: Vad skulle pappa och lärarna göra ikväll då?
Jag: Jag vet inte, typ sjunga kareoke eller nåt.
Farfar: Aha.. Du vet väl vad det är Annikki?
Farmor: Ja det är väl när man sjunger baklänges.
Jag: Eh... Va?
Jonatan: Nej?
Jag: Man sjunger med till låten genom att titta på texten som står på en skärm.
Farmor: Ahaja..



Ja må han leva :D

Idag har det varit mycket sång och skratt och lööve in the sam-laget.
David fyller nämligen 18 år och vi alla grattade honom på olika sätt. Jag och Habbi köpte en chokladmuffin med ett ljus på, Erik gjorde en klockren dikt till honom (som fick David att springa i Eriks armar och Sofie att gråta HAHA) och så sjöng vi alla för honom. Men David själv hade stått i dagen innan och bakat bullar! Han hade visst varit lite orolig för att de skulle gå snett men David, bullarna var skitgoda! :D
Så grattis David, och hoppas du får bilen, huset och en fest med guldtexterade inbjudningskort.

image340

VEM ÄR DET? Vi alla är som skräckslagna kaniner (eller nåt)

Sofie säger:

de e nån av er som driver

sara säger:

ja eller hur

sara säger:

håller med sofie

Emelie säger:

inte jag, jag sväär

sara säger:

erik som vanligt antagligen

|eriik| säger:

ja eftersom pernilla skulle spara den här konversationen så är det säkert hon som vill visa hur hon lura alla!

Pernilla säger:

det är inte jag heller

Pernilla säger:

MEN DET ÄR INTE JAG !

|eriik| säger:

DET ÄR ITNE JAG HELLE


Tv-chill på g

Sverige pussas och kramas ikväll då! Hoppas det håller högre klass ikväll än vad de gjorde första gången även om det var roligt då med. Nej nu ska jag plugga lite. Pussochkräm

Sameleverna goes politiska

Hörrni det här är sensationellt! Jag och mina kära klasskamrater har blivit länkade av Göran Pettersson som är politiker.
Vi blev dock lite chockade, men visst är det trevligt. Så kom vi att tänka på, undra om det är några stora politiker som läser hans blogg och ser våra länkar och tänker: Oj, nu har gamle Göran hittat ett par smarta ungdomar som ska föra samhället framåt. Fatta vad besvikna de lär bli. Men jag vill bara hälsa alla politiker att egentligen är vi jättesmarta. Vi pluggar flitigt, kollar på nyheterna, läser tidningarna och engagerar oss i politiska frågor. Ni ska inte tvivla på oss, vi ska föra samhället och allt positivt vidare!! När ni dör ska ni inte oroa er, vi ska ta hand om era verk med omtanke.
Hoppas jag inte tog i för mycket, jag vill ju inte skrämma iväg alla kända politiker det första jag gör. Kanske borde sluta innan jag gör bort mig. Kära politiker, om ni läser min blogg, fortsätt så! Ni får gärna lämna en liten kommentar också. Hahaha.

Och, hörru Fredde mannen, om du läser detta, jag hejade på dig in i det sista!

My missing star

Fan vad jag har saknat ditt skratt, det är ofattbart.

Jag undrar om han hittar något av värde

Kolla den här videon. Hela videon. Ni kommer spy, men samtidigt inte ångra sig. Vare sig ni gillar elefantsnusk eller inte.




Men Kim då!

Sofie har svårt att formulera sig ibland.

Sofie: Det där visar att Kim är lösaktig.
A-K: VA!
Sofie: Nej jag menade inte så!
Jag: HAHAHA

Ja Sofie, vad menade du egentligen?


Classic

Jag känner för att skriva ett inlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva. Har jag börjar få minnesförlust? Jag minns inget från dagen. Eller, jag minns att det spårade på temat, Desse gick och stack en nål i olika kroppsdelar på oss andra och på Sara fastnade den i armen så det såg helt cp ut med en nål som stack ut ur tröjan. Sjukt kul.
Sen klädde Kim ut sig som en taliban och satt med en palestinasjal runt skallen under ett helt basgruppsmöte med läraren.
Sen sa Sofie att jag hade ett big mama ass i den nya kjolen jag hade på mig. Tack Sofie, verkligen.
:D


Hell yeah

Läste just på Eriks blogg att jag är hans flitigaste läsare. Jag känner mig hemskt hedrad! Och vet ni vad jag insåg?
Erik har skrivit min 500:ade kommentar och det tycker jag är väldigt trevligt! WOHOOO! :D


 Haha! Jag kollade just tillbaka på mina senaste inlägg och i alla har Erik varit mycket omskriven :D Han gör ju så hemskt mycket annorlunda saker den där karln.

Erik, smart eller bara skenet som bedrar?

Nån gång, när Erik blir äldre, tror jag att någon kommer fråga om han slutade skolan liiite för tidigt.

Svaret verkar ju bli ja. 


Stalker

Jag har visst fått en "anonym" stalker (läs kommentarer) på min blogg. Och när jag skriver "anonym" menar jag "anonym"

För jag vet var du och din brevlåda bor. And I'm gonna hunt you down.

Blondiner och brunett i samma rum, vilken mix.

Sitter i skolan med Sofie och Erik vilket är mycket intressant. Erik kollar roliga klipp på internet och Sofie och jag dampar på varandra som vanligt. Blondin. :D Jag försöker få Sofie att göra rastaflätor men av någon konstig anledning gillar hon inte det förslaget. Synd. Hon hade ju kunnat bli klassens egna lilla totempåle. Vid viktiga prov och liknande skulle vi kunnat måla krigsmålning i hennes ansikte och sen skulle alla få ta på henne för att få tur. Det skulle hon nog gilla, när alla tar på henne menar jag. Sen skulle hon kunna hålla i någon offercermoni eller nåt... Typ ett får. Eller att vi gör voodoodockor med typ hårstrån från lärare! Hur som helst tycker jagatt det vore en lysande ide.

Efter skolan ska jag hem till Sara och på vägen dit får man sällskap av Erik. Mycket trevligt. Fast nu kanske jag borde plugga... Innan jag drar.
Jag håller på att skriva en artikel om den lilla flickan som är spårlöst försvunnen, det är fan hemskt! Hoppas de hittar henne snart :I

Hej kom och hjälp Erik

Erik skrämmer mig.

|eriik| säger:

du måste hugsa vad jag fattar
Emelie säger:

jag fiskar inte vad du tuggar

|eriik| säger:

men din lilla hundsfott allt är bara lite humbug

Emelie säger:

din ankskit ligger under din mamma

|eriik| säger:

snart ger jag dig en kindhäst alltså

|eriik| säger:

jag kommer med lite pillemariska ord va?

Emelie säger:

du äro en mycket konstig pöjke Erik Efraheimsdotter

|eriik| säger:

månne vi kunna raljera om det här imorn

|eriik| säger:

om mitt ovälska språk

Emelie säger:

vad får du allt ifrån? din mamma va?

|eriik| säger:

ja det kan man ponera men så är inte fallet för jag tar min pastill och vips! så börjar jag onomatopera

|eriik| säger:

för jag är allt lite onomatopoetsik

Emelie säger:

du går in på nån sida eller hur

|eriik| säger:

onomatopoetisk

Emelie säger:

din knasiga dammvippa

Erik, Erik. Har du ljugit för mig "alla" dessa år? Är du brunett? Blondiner som du kan väl inte åstadkomma något som detta??


I wanna rock, ROCK.

Hahahaha, Road Trip är så jäkla klockreeeeen.

Jag ska inte ha IG en gång till.

Nu är jag stolt. Nördig men stolt. Smart och stolt.
Jag har pluggat matte i ca 6 timmar denna dag. Jag pratade just med Sara och ja, hon var lite orolig..

Sara
: Alltså, du får typ sluta plugga nu annars kommer du få bestående men för livet, hahaha.
Jag: Ja eller hur, börjar typ snacka i matematiska termer och skit.
Sara: Hej hur mår du? Fem. HAHA
Jag: HAHA eller hur. När går din buss? 6 + 2. hahaha. När ska du till tandläkaren? Roten ur 16
HAHAHAH.

Vi kan vara rätt sköna alltså. Och vi ska klara det här Sara <333333

Stockholm med galningarna

Ja ni, bio igår med Sara, Habbi, David, Sara och Val. Filmen hette 27 dresses, och var en tjejfilm. Stackars David upptäckte det alldeles för sent men det var bara bra tycker jag xD. Sara N och Val kom in senare än oss andra för Sara mådde inte så bra.
Men vi andra gick till Donken och åt vilket var mycket intressant. När jag och Habbi sitter och väntar på David och Sara som är på toaletterna kommer det fram en liten knubbig kille i ful adidasträningsoverall och slår oskyldige lille Habbi i huvudet med en McDonaldsballong! Habbi rycker till och tittar förvånat på det lille vidundret som med sina tjocka kinder fortsätter slå Habbi med ballongen. David som just kommit tillbaka joinar med skratt och tillsammans sitter vi och asgarvar medan knatten springer runt i hela rummet och slår det ätande folket på deras huvuden.
Efter det kommer fjortisgänget nummer 1 och alla har samma kläder. Adidastjocktröjor och dunvästar. Jag fattar inte det där alltså.

Förra gången vi var i sthlm fick Habbi en liten kick av dricka cola, röka och dricka milkshake vilket var otroligt kul. Men duktiga Habbi slutade röka sen. Tills igår. Vekling.
Men inte blev det en kick för det inte, trots både cola, nikotin och milkshake. Men kul hade vi ändå.

På bussen hem tjuvringde vi som vanligt, Valan även han klockren som vanligt. Jag fattar inte hur han kan hålla sig för skratt hela tiden, vi andra dog ju haha! Märkte även att tanten bakom oss skrattade tyst för sig själv XD.
Förutom det sa Habbi att Val var sexig typ tusen ggr och försökte sedan para ihop honom med hennes lillasyster.
Habbi: Fast hon är inte som mig, så du får börja ragga.

Väl hemma somnade jag i soffan, skööööönt.

Tack allesammans för en skitrolig kväll!♥


Sofie and Simon goes Leona Lewis

Fan, det är bara Sofie som kan komma på en sån här grej. Simons miner är ju även dem klockrena.
Än en gång, välkommen till sam-laget.



Nora din hora!!

Sitter i lugnan ro på rummet då Sofie ringer. 
Ville bara säga att du är ju för stöööörd hahaha. But I like it xD
Skip skip, nu ska mina guldtummar glöda! HAHAHA.


Baby I can make you feel (hot hot hot)

Snart kommer Elina. Då kanske jag blir glad. Jag tror det, för Elina får mig alltid glad♥

Imorgon ska jag, Sara, Habbi och David (Sara och Val?) åka på bio. Det ska bli så jäkla kul, haha. Det var länge sedan vi från klassen gjorde något utanför skolan.
Som jag och David så snitsigt uttryckte det idag:
Utanför skolan utan skolan, utan lärare. (och då med Riksdagen i åtanke).



Jag har hittat världens roligaste klipp

Fy fan vad Schyffert har fått till det här. ÄLSKAR danserna alltså hahahaha.


Man ska inte kasta iväg det roliga

Här kommer videorna från när jag och Sofie sprang runt i skolan med Pernilla i en sop/papperstunna på jakt efter någon att skrämma.



Måste bara säga att vad som än sägs och trots att mina och Sofies kommentarer i videon kan verka cp så är det endast i syftet att få Sara att närma sig soptunnan. Vi vet alltså att hon är där i, tro inget annat! xD
Och Sara är helt ovetande om vad som ska hända, haha.
Om ni inte orkar se hela eftersom att det är rätt dött mitt i filmen så kan ni spola fram till ca 1.20, då blir det action ska jag säga er.
Lägg även märke till min och Sofies reaktion vid ca 0.50 när Sara säger: Vem gömmer sig i soptunnan? 
Varför jag sen skriker banan alldeles innan Sara öppnar förstår nog bara Sofie och Pernilla, HAHA.


Hypnotized

                           image336

You got my body spinning like a hurricane
And it feels like you got me going insane

Arg

Nu är jag fanimej förbannad!
Jag hatar bussar och busschafförer och dem som bygger bussarna!
Sitter på bussen och vill hem som en jäkla dåre. Eftersom att jag är jättetrött halvsover jag i princip hela tiden och när jag nästan är framme ser jag att någon har plingat. Jag reser mig upp för att gå av men bussjäveln åker förbi!! Jag ser mitt hus i fjärran som försvinner samtidigt som jag går fram till chaffören. Gubben säger att stoppknappen har hakat upp sig och att det har stått stopp jättelänge. Och eftersom att han är en ful gammal gubbe stannar han inte en bit bort, nej nej, jag måste ju gå av vid nästa station som är typ 2 kilometer längre bort!!
Inte ens ett sketet förlåt fick jag.

Jag hoppas det svider när han pissar. Gubbejä*el.

Tvångströja

Sitter i skolan och ska egentligen plugga men tar en paus. Har faktiskt pluggat rätt mycket matte nu.
Men om man är tillsammans med Sofie och Sara så är det inte alltid så lätt. Iaf inte när de är tillsammans.
Sofie: Kan någon hjälpa mig med kloningsuppsatsen?
Sara: Jag kan!
Sofie: Du kan hjälpa mig genom att gå ut nu.

De är ju för vänliga mot varandra.


COOOLT

Haha det här är ju för coolt för att inte lägga upp. Jag, Erik och Sofie är värsta politikersmörarna. Men det bästa är ju att han har svarat!

http://dinledamot.blogspot.com/2008/04/besk-frn-rodengymnasiet.html

"Samlaget" i Stockholm

Innan vi åkte ut till Stockholm så flummade jag, Sofie och Pernilla som gått lite extra tidigt från i-valet för att kunna äta innan bussfärd. Vi roade oss med att "tömma soporna" och hjälpa städerskorna...
Videos kommer senare och vad finns mer att säga än att vi skrämde 2 personer och skämde ut oss inför en hel klass.

Väl framme vid Riksdagen så var det avspärrat utanför. Vi trodde först att vår lärare spårat ut och bombotat stället eller liknande, men nej nej, det var bara Turkiets premiärminister som var på besök. Skiiitcoolt var det. Massa biffiga vakter med pistoler överallt. 
På våran lilla guidetur var den en snubbe från Norrtälje som var med, en politiker alltså. Han gav oss sina visitkort med bla sin bloggadress på. Erik visade mig att han hade skrivit om oss där, helt skoj.  Vad som var ännu roligare var att jag och Erik skrev varsin trevlig kommentar till han, haha! Om ni vill gå in på bloggen och se med era egna ögon, gå då in på Eriks vackra sida.
Efter Riksdagen gick några av oss och åt mat, letade efter en 7eleven med cafe cooler och när vi väl fann en på stureplan var den sönder helt plötsligt! Otur alltså. 

Nu ska  jag kolla Sverige pussas och kramas. Njut av bilderna, haha.

                        image316

Fan vad jag äger på att ta kort! Sofie posar framför kameran som hon gillar så mycket xD

image317
Sen kom Pernilla och vi kände oss hemskt busiga

image318

image319

image320
HAHA vad finns det att säga!!

image321

image322

image323

image324
Saraaa<3

image325
Älsklings Habbi<3

image326
KLOCKREN BILD HAHA

image327

image328
Haha, bästa minerna alltså.
image329
Dom är ju för gulliga. Jag undrar om de ringde på morgonen och bestämde kläder, hahaha.

image330
Eriiiik! xD

image335

image331
David med sin nya väska (tsss) :D

image333

image332
Finaaaa<3


I väntan...

Jag laddar just nu upp bilderna från dagens utflykt till Riksdagen med klassen. Som vanligt alltid lika roligt.
Några underhållande samtal skulle ju sitta på sin plats.

Ibbe och jag står och pratar:
Jag: Vet du int-int-int-int-int-int-int-int
*Ibbe nickar som ett försök att verka förstående*
Jag: HAHAHAHA va faaan det där var typ inte på skämt!
Ibbe: HAHA jag trodde du var allvarlig så jag försökte liksom se ut som om jag fattade!

-

Sofie: Alltså, den där viktigt killen från Turkiet som är här nu... När de är klara med sitt möte, vad gör de då? Går de typ ut och äter? Eller typ går till en nattklubb?
Guiden: Jag tror de håller det hela på en rätt professionell nivå...

Framtidsplaner

Igår på teatern kom det en präst och snackade med oss. Han var bland annat fängelsepräst. Det tyckte jag var coolt. Jag ställde massa frågor om ifall han blivit hotad, om han var ensam med fångarna och om de skulle kunna slå ner honom m.m.
Han berättade att flera fångar fick kärleksbrev från kvinnor som vill gifta sig med dem. Tydligen tror de att de kan omvända dessa blodtörstiga monster och få de "goda" igen. Dumma kossor.

Men jag ska nog fråga om vi kan åka dit på studiebesök med skolan någon gång.
En av de tre anstalter i Sverige som har de farligaste fångarna, såklart jag ska bli kär i en av dem.


Fresh blood in SpB

Idag har det var total flumdag i sam-laget. Inte för att det var något annorlunde men det var något som gjorde att det var extra mycket idag.
Vi hade fyra stycken små nior som var där för att kolla hur det var i sam. Genast kände vi alla ett stort ansvar att hjälpa dessa barn att älska sam och tycka att detta är en linje för de smarta och interlektuella. De hade kommit helt rätt.

Första lektionen: Nationella prov i engelska, muntligt. Det gjordes i smågrupper och de andra satt i klassrummet och väntade på sin tur. Så vad gör vi?
Vi pratar högt, vi skrattar högt och gör oanständiga saker. Men glöm inte att vi är samstudenter så vi gör allt detta i en måttlig mängd. Mmmmhmm. Det roligaste kan ju ha varit när A-K frågade killen som var med vilket språk han ville med på och han svarade spanska. Det innebar att alla tjejer slängde upp sina händer när A-K frågade vilka som gick på spanskan och kunde hjälpa denna karl till dit.

Lunchen:
Sofie blev utnämd till att hjälpa barnen till matsalen och det klarade hon bra. Jag såg deras förvirrade nunnor och kanske till och med en glimt av rädsla när de irrade runt som vilsna hönor som om de glömt var de satt sig medan de hämtade dricka. Mycket bra Sofie.
Lunchrasten: Halva klassen körde en sjuk sanning & konsekvens som involverade frågor om saker i röven. Skräckslagna var rätta ordet för att beskriva deras ansiktsuttryck.

Andra lektionen: Spanskaläraren gav killen väldigt mycket uppmärksamhet. Han blev nog förvånad över hennes stora förtjusning och nyfikenhet över vad han gjorde där. NV:arna försökte säga att deras linje var lika intressant men vi alla vet att det är lögn.

Sista lektionen: Då såg jag inte till dem, mycket tragiskt. Tills jag såg hur de med ytterkläderna halvsprang förbi vårat klassrum utan att vända sig om.

Synd. Vi som hade så mycket kvar att lära dem.


Bananer i torktumlare

Vid matbordet diskuterades det om hur bananer kan bli gulare.

Pappa: En sak som man kan göra är att lägga bananen i en torktumlare.
Jag: Va? Är du dum eller, då blir den ju brun och alldeles mörbultad.
Mamma: Emelie, jag tror han skojade...
Jag: Eh jaha, haha ja såklart.

Tydligen var det jag som var dum.


1 april

Läste den skruvade artikeln om systembolagets rea i Norrtälje tidning i dag.
Skriven av Aprilia Primero som intervjuade Jem Arul.  "Latin" och palindrom i samma artikel är ju helt underbart.
Sen om man vill tro på det eller inte kan man ju göra hur man vill.

Det enda jag är intresserad av är hur många som egentligen dök upp denna första april dag i hopp om att fynda en vinare på systemet.


RSS 2.0